ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: МЕШКАНЦІ СКАРЖАТЬСЯ НА ПРОБЛЕМНИЙ МОСТОВИЙ ПЕРЕХІД У ЦЕНТРІ СЕЛИЩА

Кількість переглядів 1298

09 липня 2023 року мешканець смт Великодолинське Валерій Кандиболоцький опублікував пост у Facebook у групі «Великодолинська селищна громада» з обуренням на мостовий перехід через річку Аккаржанка по вул. Соборна.

Я побував сьогодні, 11 липня в смт Великодолинське та подивився на цю проблему. Дійсно поручні мостового переходу не перекривають небезпечне місце перед заходом на конструкцію, що створює певну небезпеку та загрозу життю у разі позаштатної ситуації.

Керівництву громади та комунального підприємства треба звернути увагу цю проблему та найкоротший час усунути її.

Сподіваюсь нас почують.

По матеріалах: Валерій Кандиболоцький

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: МЕШКАНЦІ СКАРЖАТЬСЯ НА ПРОБЛЕМНИЙ МОСТОВИЙ ПЕРЕХІД У ЦЕНТРІ СЕЛИЩА

  1. швиденько дайте підряд варш-тенгіз-строй-шахрай.

  2. Заїбісь, що у нас в Овідіополі ніхто ні на що не скаржиться 👍 У нас все просто ахуєнно 🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

    1. Скаржаться, Вовчик. Але мало хто хоче скаржитись публічно. У мене є декілька запитань від людей, які я задам голові при зустрічі, яле ім’я людини не назову.

  3. Романе хочу привернути увагу до бездіяльності селищної ради, за адресою Одеська область, Овідіопольський район, смт. Овідіополь, вул. Дзержинського, 80-б, кадастровий номер 5123755100:02:004:0863, цільове призначення для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за цією адресою іде виробництво та комерційна діяльність, використання не за цільовим призначення, порушення земельного кодексу та не сплата податку. Виробництвом та комерційною діяльностью займається Томиловський Михайл, с. Барабой. Питання вирішив з головою Савельєвою Лідія Іванівна, через хабар кожного місяця у розмірі 1000$. Цю інформацію він відкрито говорить. Громада просила провести рослідування, та репортаж з цього приводу??????

  4. Добрий день. Я можливо щоб по вул Т Шевченка відремонтували вуличне освітлення. Горить один через три

Comments are closed.