ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВІДМОВИЛАСЬ ВІДПОВІДАТИ НА ПИТАННЯ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ТА РЕДАКЦІЇ

Кількість переглядів 4117

18 липня 2023 року я завітав до Овідіопольського селищного голови Лідії Савельєвої з метою поставити питання, які редакція збирала з 26 червня.

Загалом, я мав намір задати 20 питань, серед яких 10 – це питання від читачів та 10 – це питання від редакції.

На жаль, Лідія Іванівна не захотіла відповідати на запитання, заздалегідь не ознайомившись з тими, мотивуючи це тим, що редакція ці питання, на її думку, «придбала».

Я пояснив голові, що ми нічого не купували, а лише отримали гроші, які читачі сплатили нам за послугу забирання, творення та поширення інформації на веб-вузли редакції.

Голова повідомила мені, що вона дуже обурена коментарями на сайті редакції та з цього приводу написала заяву до поліції з метою отримати інформацію, хто, на її думку, паплюжить громаду.

Не думав, що голова настільки уразлива. Це лише означає одне – вона займає не своє місце, а підтримка редакції її на виборах була помилкою. Таке трапляється.

По факту перешкоджання журналістської діяльності я викликав поліцію та написав заяву з метою реєстрації кримінального провадження по статті 171 Кримінального кодексу України.

Буду тримати вас у курсі. Всі питання, які наші читачі нам надали, обов’язково поставимо голові наступного разу, адже це не останнє наше відвідування Лідії Іванівни.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
4

43 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВІДМОВИЛАСЬ ВІДПОВІДАТИ НА ПИТАННЯ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ТА РЕДАКЦІЇ

  1. Якщо голові громади щось не подобається – заяву на звільнення і вйо на всі чотири сторони.
    P.s. моя ір адреса – 46.211.93.60 (Київстар): шукайте вітра в полі ))))

    1. З усіма паразитами на вйо. Черномазих та бізнесменів- перевертнів також …

      1. О
        Молодець Ліля, дала брудному Варшенідзі по затилиці. давно пора цьому псевдо журналюзі показати на двері.

        1. Короче ****** не в настроении отвечать на ваши вопросы жалкие людишки

    1. Крадуть всі,брешуть всі,люди друг друга не люблять,всі хочуть легких грошей.

  2. Варшанідзе – молодець!!)
    А “нашій” голові давно вже треба звільнитися
    Ганьба і ще раз ГАНЬБА!!!
    Підтримаю коментатора зверху)
    Мій ip – 192. 168.0.104

    1. Це ж адреса локалки, давай зовнішній ІР )))

      1. І що тобі дасть зовнішній, який є глобальним, та може при цьому бути і динамічним?

        1. Це ти лільці поясни, розумнику. ))

          1. Це вона “Лілька”, коли до неї Наталія Анатоліївна звертається.

            А так “по життю” вона Лідка, Ліда, Лідуля, Ліля, Лідуня, Лідуся, Лідуха, Лідуша, Ліка, Лідя, Лідоня, Ліня, Ліна.

    2. Савельеву за грати треба і все повернути до бюджету.

  3. А мене більше цікавить, коли і при яких обставинах “найшла коса на камінь”??? 🤔Що саме спонукало Романа розвернутися на 180°??? 🧐 Чи не буде ця ситуація схожа як на расії, коли дехто майже дійшов до москви, а потім дав задню!?? 🤭😄😂

  4. Маразм! Повний абсурд і сюрреалізм! Ця “голова” вважає, що поліція повинна знайти коментаторів, які на її особисту думку щось “погане” написали ?! І що потім, що поліція чи вона зробить?! НІЧОГО! ТАКА ТУПА ДУМКА, ЩО Я В АХУЇ! Ця товста “голова”, що в романі “1984” живе, чи в “совку”?! Як раніше не буде, ось побачиш! Чи вважаєш що грошей вистачить відмазуватись у майбутньому, за діяння минулого?! Не вистачить, та і брати не будуть, лише конфіскують)))

    1. Савельєва нехай розкаже за своїх дітей та чоловіка.Дуже цікаво послухати буде

  5. Верните мои чесно заработанные 200 грн
    Шахрай…

      1. Оплату поставь в урну – по сбору на заставу на митрополита Павла, в ближайшем храме московского патриархата!

  6. Романе гарна справа, гнати треба її з Овідіопольськой ОТГ!

  7. Савельева поцелуй то что ниже моего ремня :

    Роман кто ТРЕБУЕТ тем верни деньги, если они такие мелочные. А вопросы опубликуй на сайте. всем уже понятно, что Савельева активный читатель Альтернативы ОРГ. Она говорит, что ответит бесплатно пусть отвечает здесь на сайте на вопросы от читателей и от редакции, Только незадача в том. что именно она ничего ни для кого бесплатно не делает). Роман публикуйте вопросы. Пусть отвечает, не получился диалог с ней, зато вы узнали своего ТОП читателя, Организуйте для Савельевой приз от редакции, ботинки клоуна
    https://personage.ua/tufli-klouna-zhelto-krasnye/?gclid=Cj0KCQjw8NilBhDOARIsAHzpbLBbgVxLq4RPYq6WjVhiD1bMV2Y3NStSl9c9fjmWjQ_nq07KiZEJk5QaApWYEALw_wcB
    и нос клоуна приятным бонусом.
    P. S. Предоставляю услуги написания комментариев любого характера (плохого или хорошего) мой ip адрес 152.89.160.50.

  8. ПОПРОХАЄ???? сміхота, вчи українську мову

  9. Як Ви Роман могли пітримувати Савельєву на виборах, яка завжди пітримувала партію регіонів??????

  10. В цій ситуації все прекрасно, особливо те, що воно таке тупе, я в шоці!!! Коментарі її вразили!!! Вона читає коментарі!!! Уважно читала би може про щось корисне дізналася б ))) боже я не вірю у те, що побачив!!! Це така ганьба… Невже ми заслуговуємо на таке керівництво? Тотальна корупція під час війни, неповага до мешканців громади, непрофесіоналізм. Руки опускаються…

    1. Ми її обрали!
      Ми її заслуговуваємо!
      Громада інертна і цим користується голова!
      Жодного разу ніхто з нас не прийшов на сесію. Не сказав Савельєвій, Газіяну, представникам ОПЗЖ та іншим депутатам, що ми про них думаємо!
      Якщо ми мовчимо то й згідні зі всім, що діється!

  11. І що далі? За коментарі будуть бити, катувати, саджати, штрафувати? Ми зараз з такими воюємо, може голова говяжья не знає?

    1. На підставі чого поліція має право збирати особисту та конфіденційну інформацію? Яка стаття Кримінального кодексу була порушена? Може відкрили кримінальне провадження за скаргою про згвалтування? А кого гвалтували? Газіяна або голову? А хто саме? Варшанідзе? А яким способом? Він це робив наодинці або групою осіб?

  12. Тому кто публично вы…т Савельеву дам 50 000 гривен. ( классика) орал, онал не предлагать. Мы все любим нашего мэра.

    1. Ви відповідаєте за свої слова? Я так бачу що в голові у вас немає нічого. Це якою ж мразотою надо бути щоб написати такі слова. І ви досі вважаєте що цей сайт з такими коментарями це нормально?
      Ви дно…

  13. Ромчику і Лідочко, я вважаю, що вам потрібно зустрітися в спокійній обстановці, випити каву, і вирішити вашу суперечку. Для цього пропоную забронювати(за мій рахунок) столик на базарній площі, де стоять таксісти. Там, подалі від сторонніх очей, ви зможете тет-а-тет обговорили найболючіші питання, які у вас виникли один до одного. Як не як, а ми всі звикли сприймати ваш дует як одне ціле, як сім’ю. А ви, своїми публічними суперечками, лише створюєте дисонанс у громадкості нашої громади. Ми до цього не звикли, і не розуміємо що між вами відбувається. Чекаємо на ваші обійми і поцілунки)))

  14. А полиция пусть лучше закладчиков вылавливает и закрывает телеграмм каналы по распространению наркотиков. По всему Овидиополю процветает закладочный бизнес. Но к огромному сожалению, это считается уже нормой. Под дворами ставят и забирают закладки, а властям и полиции наплевать. Зато авторов комментариев ищут. Люди старшего поколения помнят такого генсека времён ссср. Андропова Юрия Владимировича примерно 1983-84 год. До того как стать генсеком он был главой кгб и в него так эта привычка и осталась искать вычислять наказывать пугать и т.д. Но Савельева до поселкового совета не служила в СБУ а работала в дет. саду нянечкой поэтому и привычки и неё должны быть иными.

  15. Клоунеса не знає, що Ромчик її підстереже у залі засідань суду, де вона сидітиме на лаві обвинувачених/підсудних. У нього вже напрацьована тактика.

    Ось нещодавно він разом з “активістом-депутатом” клював запитаннями у залі суду колишнього голову Іллічівська/Чорноморська.

  16. Романе підніміть справу де Савельєвоі син підпалив магазин та відрита кримінальна справа де вона хоче замнути справу

    1. Цікаво! Дай більш конкретні дані, коли це відбулось, який магазин, тощо. . .

    2. Краще підіймуть тему коли сину Варшанідзе, допомогали усім містом
      І відправляли кошти йому на лікування, а зараз він пише що голова гнида в селищі
      От так

  17. В Поліції та Прокуратурі інформація 100% достовірна

    1. Це не троллінг, реально, надай більше інформації!

Comments are closed.