ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ГОЛОВНИЙ АРХІТЕКТОР ПОРУШУЄ ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ ТА ЗЕМЕЛЬНИЙ КОДЕКС

Кількість переглядів 2678

18 липня 2023 року я завітав до головного архітектора Овідіопольської селищної ради Колоскової Наталії Іванівни з метою дізнатись з якої причини вона у порушення Правил благоустрою Овідіопольської громади та норм Земельного кодексу видає паспорта прив’язки на тимчасові споруди без договорів оренди земельної ділянки.

Ознайомившись з Правилами благоустрою Овідіопольської селищної ради мною встановлено, що відповідно до п. 6.3.6: «забороняється користуватися тимчасовими спорудами для провадження підприємницької діяльності, якщо їх власниками не укладено договорів про оренду земельної ділянки…». Жодна ТС не має такого договору, окрім ТС «Наша ряба» напроти «Сільпо», де вона розміщена на приватній ділянці та має правовстановлюючі документи.

Стаття 206 Земельного кодексу України передбачає, що використання землі в Україні є платним. Податковий кодекс України визначає плату за землю як обов’язковий платіж у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.

Але Земельний кодекс та Податковий кодекс для головного архітектора Колоскової Н. І., зокрема, та для Овідіопольської селищної ради, загалом, не варті нічого.

Ось так у них і виходить – своїм ВСЕ, іншим ЗА ЗАКОНОМ, адже одним підприємцям відмовляють у розміщенні тимчасових споруд, а іншим, які є членами родин наближених до селищної ради осіб – дають декілька.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ГОЛОВНИЙ АРХІТЕКТОР ПОРУШУЄ ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ ТА ЗЕМЕЛЬНИЙ КОДЕКС

  1. Загляньте у відділ освіти, подивіться чим займається Ткаченко. З юристом в танчики граються, а Овідіопольський НВК по коліна у фекаліях. То може треба відремонтувати каналізацією?

  2. І підуть вони у сраку разом зі своїми ******…

  3. Суховию як вы дали благоустройство почему тогда Роман вы ничего не препятствовали!

  4. Або ми самі будемо наводити порядок,або нічого не зміниться!

  5. Всі хто крадуть з бюджету то є окупанти!!!!

  6. Розстрілювати всіх крадіїв бюджету!!!!!

  7. 🎯США відкрили гарячу лінію для повідомлень про корупцію в Україні. Повідомити про корупцію, українці можуть зателефонувавши Генеральному інспектору США. Гаряча лінія Міністерства оборони США +1-800-424-9098 Державного департаменту США 202-647-3320 або +1 800-409-9926

Comments are closed.