ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СКІЛЬКИ КОШТУЄ ПАСПОРТ ПРИВ’ЯЗКИ ТИМЧАСОВОЇ СПОРУДИ «МАФ»?

Кількість переглядів 3319

Після отримання відповіді з Овідіопольської селищної ради про інформацію відносно об’єктів торгівлі, які розташовані в смт Овідіополь по вул. Портова кут вул. Т. Шевченка, 23 липня 2023 року журналісти «Альтернатива.орг» завітали до вуличної кофейні «OLD TRAM».

Цей торговий об’єкт належить ФОП ГАЗІЯН ГАЯНЕ ВАЗГЕНІВНА, яка є родичкою депутата Овідіопольської селищної ради від політичної партії «Слуга народу» Газіяна А. В. Ми вже звертали увагу, що родичам Армена Газіяна надається перевага при прийнятті рішення про розміщення тимчасових споруд.

При нашому розслідуванні, редакцією встановлено, що відповідно до норм ЗЕМЕЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ, використання землі в Україні є платним. Об’єктом плати за землю є земельна ділянка. Плата за землю справляється відповідно до закону. Формування земельної ділянки полягає у визначенні земельної ділянки як об’єкта цивільних прав. Формування земельної ділянки передбачає визначення її площі, меж та внесення інформації про неї до Державного земельного кадастру. Власники земельних ділянок мають право на розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм).

Відповідно до п. 6.3.6 ПРАВИЛ благоустрою території смт Овідіополь, забороняється користуватися тимчасовими спорудами для провадження підприємницької діяльності, якщо їх власниками не укладено договорів про оренду земельної ділянки.

Відповідно ПОРЯДКУ розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності При розміщенні ТС ураховуються всі наявні планувальні обмеження, передбачені будівельними нормами.

Головний архітектор КОЛОСКОВА Н. І. при розробці Паспорту прив’язки за реєстраційним номером № 04-16/05 для ФОП ГАЗІЯН ГАЯНЕ ВАЗГЕНІВНА порушила всі вищевказані норми ЗЕМЕЛЬНОГО КОДЕКСУ, ПРАВИЛ благосутрою та ПОРЯДКУ встановлення ТС.

Таки дії спричинили надання права користування земельною ділянкою ФОП ГАЗІЯН Г. В. під її тимчасовими спорудами на земельної ділянці, яка не оформлена, як об’єкта цивільних прав та інформація про яку не внесена до Державного земельного кадастру, без проведення земельних торгів, без укладання договору оренди і, як наслідок, з порушенням будівельних норм.

На підставі зібраних доказів, на місце була викликана поліція та написана заява про порушення закону. Також ми напишемо заяву до Овідіопольської селищної ради з метою анулювання вищевказаних паспортів прив’язки та проведення службового розслідування відносно архітектора Колоскової Н. І., яка грубо порушує норми закону.

Дуже хочемо дізнатись, чи є відповідна освіта у пані Наталії Колоскової?

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

21 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СКІЛЬКИ КОШТУЄ ПАСПОРТ ПРИВ’ЯЗКИ ТИМЧАСОВОЇ СПОРУДИ «МАФ»?

  1. Поліціянт так стоїть зацікавлено🤦‍♀️😊. А платили оренду в карманчики🤢. І як їм тепер жити))

  2. А шо будет делать Савельева ? Как она это будет объяснять , поучилась у предшественницы бабло рубать(( Только та жила и хапала в другое время , а эта все нажраться не может, и невестку бывшую , предшественницы держит крепко зубами, что бы все земельные делишки не ускользнули из рта 🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩💩

  3. Гаяне Вазгенівна, невже ви не взмозі зробити все по закону??? На відпочинок закордон літати маєте можливість, а сплатити податки і вести бізнес по закону не хочете, вам же так подобається Європа, тож чому ви тут не хочете працювати ТАК – як люди працюють в Європі – по законодавству?!!!

  4. Люди не привыкли жить по закону, основная задача на..бать.обмануть. кинуть. ведь за это ничего не будет. Так устроен “человек” который жил в СССР. Семья вышеописанного депутата никогда не считалась нормальным работодателем, плательщиком налогов, постоянный проблемы с работниками и выплатами с времён работающего строймаркета,бильярдного клуба Карамболь,кинули не оплатили. Может нельзя ничего нормально оформить без дачи взятки ? Вы об этом не думали? Все заточено на то чтобы с вас поиметь . Не работает полиция, не работают законы, не работают государственный аппарат та жители этого не хотят проще дать взятку.

    1. Напевно у роми в поліції є своя окрема поличка для заяв😁

  5. Читаешь про беспредел в Овидиополе и офигиеваешь.Черная дыра .Ничего не меняется с годами.

  6. Вы посмотрите как проходит голосование на каждой сессии. Сложите 2+2 и поймете как построена система голосования у так называемого большинства. Например; Трофименко (глава земельной комиссии. Образование 4 класса и 3 коридора. Еще недавно глава фракции ОПЗЖ, своего друга Диму Бочарова запихнул в исполком). При формировании того же большинства вступил в договорняк и продал Николаевку вместе с ее жителями с потрохами. За это получил право “смотрящего” за Николаевкой и Калаглией. Первым шагом было секретное для изберателей во всех смыслах назначение старост. особенно по Николаевскому округу. Вот почему глава не подписывает уже даже не второе заявление об уходе с должности Панкевич. Ведь договорняк это договорняк. А подконтрольная Трофименку староста. хоть и без бога в голове. но удобная и преданная “народу”.Потом пошла делюга о дорогах для Николаевцев. Откат на подсыпке светил повкуснее чем на асфальте.О том, кто рулил на сессии и до нее по вопросу асфальт или подсыпка дорог дермишком догадаетесь сами. Кто искал подрядчиков на подсыпку и с какой целью- тоже понимаем. Видосики ” ПО КОЛЕНА В СНЕГУ, НОЧЬЮ, МЫ ИДЕМ СПАСАТЬ И ИСКАТЬ ВОДУ!” А в результате Николаевка сидит без воды. Значит нужно переключиться с дороги на воду. Откат меньше, но имидж дороже. И т.д. Газиян-глава финансовой комиссии. О нем Роман выложил достаточно материала. Дальше пошли менее интересные фигуры типа Бокалова (убежал, а значит морально не устойчив) и других. Честно поступил Дидур. Не стал тратить свое время и имидж на этот безпредел в раде. На его место зашла Пушнова из Николаевки. Посмотрим как будут развиваться отношения между первой учительницей детей Трофименка и самим Максимом. Хотя с последней сессии и так понятно. Хотя это может быть очередным разводом местного населения. Слухи ходят разные. И слуги бывают разные. По мелочи тырить бабло- тоже вариант.

    1. Пушнов не рви собі волося закручені на жопі, твої гнилі проделкі всі в селі Миколаївка знають ,ты дивись за собою і за своєю дипутатшою яка лягла під Колібошина і бабцю Чегодарь, і всі знають як ти з Зубиком мутив на водозаборі як ти зматував елєктро лічильник і Зубик з тобою ділився грошима.

  7. Романе хочу привернути увагу в котрий раз, ЧОМУ НЕ РЕАГУЄТЕ до бездіяльності селищної ради, за адресою Одеська область, Овідіопольський район, смт. Овідіополь, вул. Дзержинського, 80-б, кадастровий номер 5123755100:02:004:0863, цільове призначення для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за цією адресою іде виробництво та комерційна діяльність, використання не за цільовим призначення, порушення земельного кодексу та не сплата податку. Виробництвом та комерційною діяльностью займається Томиловський Михайл, с. Барабой. Питання вирішив з головою Савельєвою Лідія Іванівна, через хабар кожного місяця у розмірі 1000$. Цю інформацію він відкрито говорить. Громада просила провести рослідування, та репортаж з цього приводу?????? Мимо бюджету!

  8. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ. Савельева ви дно и ця справа потягне вас на це дно. Романе чому він не плате податок, здає в оренду приміщення та теж не плате податок, працівники не оформлені теж не плате податок?!?!?!Займіться цим шахраєм вони разом з цими армянами чому не даєте розголосу по Суховію?????

    1. Сколько можно голосить? В каждой статье ты пишешь о Суховие. Он ложил на тебя свой фаллос. Ему исполком выделил очередной кусок земли. На следующих выборах будет депутатом и председателем земельной комиссии! Будет делить землю в центре поселка. А ты и дальше будешь выть!

  9. “Границі земельної ділянки є кадастровим номером.”

    Здається, в Овідіополі каннабіс вже легалізований, видається при пред’явленні мікрофона і вживається перед використанням мікрофона задля зменшення болю від грудної жаби (заздрощів) мікрофоніста.

    Давай, мікрофоністе, розважай народ своїми мікрофонограмами під канабісом. А я посміюся і поставлю тобі лайк.

  10. Напевно у роми в поліції є своя окрема поличка для заяв😁

  11. Він поліцію корме мʼясом та поє вином та самогоном кожні вихідні потім їх записує на відео та тримає їх під страхом що все розповім в НАБУ та ДБР))))

  12. Поступила информация, что лимонад из фургончика с напитками газияна это моча самого газияна и всей его семейки, моча которую выдают как прохладительный напиток 🤔

  13. хохли

    “Хохол залишиться хохлом
    Хоч ти пусти ЙОГО в Європу
    Де треба діяти розумом,
    Він напружує тільки ж * пу.

    І тому-то на Русі
    Заповідано аж Мономахом:
    “Зв’язатися Боже упаси!
    З трьома – жидом, хохлом і ляхом “.

    Підступний жид, хоча і сліпий;
    Зарозумілий лях – гірше бл ** і,
    Хохол ж – з’їсть з тобою хліб,
    І тут же в суп тобі напаскудить “(с).

    “Хохли” Т.Г.Шевченко 1851г.

    1. Шевченко цей вірш не писав, ви жертва московитської ІПСО.

      1. Чому ж обов’язково жертва ?

        тут більше схоже на те, що він сам є агентом ІПСО !

  14. Как же надоел этот беспредел в Овидиополе, когда ж уже появятся действительно любящие Овидиополь чиновники, а не хапуги(

  15. Чому досі у Овідіопольському ОТГ досі депутати від забороненої оркостанной партії ОПЗЖ такі негідники як Авраменко Малицька Трофіменко та інші негідники, чому так швидко пустили на гальма, чому коли гинуть наші хлопці ці покидки кошмарять підприємців вимагаючи в них гроші, Романе ви як журналіст задайте питання цім оркам чому вони не склали мандат чому не написали заяви щодо виходу із партії?????

  16. США відкрили гарячу лінію для повідомлень про корупцію в Україні. Повідомити про корупцію, українці можуть зателефонувавши Генеральному інспектору США. Гаряча лінія Міністерства оборони США +1-800-424-9098 Державного департаменту США 202-647-3320 або +1 800-409-9926

Comments are closed.