ВЕЛИКОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА: НА ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИПИСАНА ПОСТАНОВА ЗА НЕНАЛЕЖНЕ ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ

Кількість переглядів 2016

31 травня 2023 року Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки Одеської області виписав Постанову на директора КП «Великодолинське» Сергія Гончарова за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію (ст. 210-1 КУпАП).

На підставі постанови, за неналежне ведення військового обліку Гончаров С. В., як посадова особа, повинен сплатити 8’500 грн штрафу.

Сергій Гончаров не погодився з постановою та 23 червня подав позов до суду. Позов прийнятий Овідіопольським районним судом Одеської області. Справі привласнений номер 509/3494/23. Головуючий по справі суддя Бочаров А. І.

На 27 липня було заплановане судове засідання по справі, але з причин відсутності електропостачання, засідання відкладено. Про дату та час засідання буде повідомлено додатково.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРАНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

11 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА: НА ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИПИСАНА ПОСТАНОВА ЗА НЕНАЛЕЖНЕ ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ

  1. Это на Гончарова накапала начальник военно-учётного стола Великодолинской ОТГ. ТЦК ведёт спрос с неё а она контролирует всех должностных лиц всех предприятий. Она хорошо на…ла в кашу Гончарову. В любом случае его предприятия уже на крючке в ТЦК. Они такие вещи не любят.

  2. От крысы!!! Кого-то слить, подставить, безхребетная начальник военного стола. В своё время Алексейчук тем же занималась и где эта упавшая звезда? Всем туда дорога, не ройте яму..

  3. Відправте цього ган@она на передову, може буде якась користь

  4. Гончаров є військовозобов’язаним.
    Цитую частину першу статты 235 КУпАП:

    “Стаття 235. Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки

    Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки розглядають справи про такі адміністративні правопорушення: про порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку, про порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію, про зіпсуття військово-облікових документів чи втрату їх з необережності (статті 210, 210-1, 211 (КРІМ ПРАВОПОРУШЕНЬ, ВЧИНЕНИХ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИМИ чи резервістами, які перебувають у запасі Служби безпеки України або Служби зовнішньої розвідки України)…”

    Справа не варта виїденого яйця, бо ТЦКтаСП (його керівник) не має права розглядати справи про правопорушення, вчинені військовозобов’язаними.

    Тому, хто захоче мені щось про правопис чи граматику лекцію написати, пишіть, почитаю, але насамперед зверніть увагу на сполучник “ЧИ” між словами “військовозобов’язаними” і “резервістами”, який уживається при поєднанні однорідних членів речення і частин складнопідрядного речення ДЛЯ ПОЗНАЧЕННЯ ТОГО, ЩО З РЯДУ ПЕРЕЛІЧУВАНИХ предметів, явищ і т. ін. МОЖЛИВИЙ ТІЛЬКИ ОДИН.

    У статті 62 Конституції України написано, що обвинувачення (у т.ч. у вчиненні адміністративного правопорушення) не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

    Тому якщо зміст статті 235 КУпАП дозволяє тлумачити її зміст як такий, що унеможливлює розгляд ТЦКтаСП (їх керівниками) справ про адміністративні правопорушення, вчинених військовозобов’язаними, при вирішенні питання про оскарження такої справи за позовом військовозобов’язаної особи, щодо якої було розглянуто таку справу, суд повинен застосувати положення ст.62 Конституції України і задовольнити позов повністю.

  5. А шо там по Нікітінскому???Все зам’яли та забули??Путешествует собі за кордоном?🤬

    1. У него все отлично, не завидуй несчастный.

    2. Белые люди не хотят помирать.Вот и путешествуют.

  6. Там говориться про неналежне ведення військового обліку на підприємстві, а тут уже домисли… хто, кого здав. Значить є порушення, то нехай все правильно ведуть, мабуть є відповідальний за ведення військового обліку, який за це отримає гроші.

  7. Да ему так по**й и на ваши статьи и на ваш тцк и на жителей Великодолинского. Но вы держитесь. Все будет хорошо. Я не удивлюсь что потом еще выбирете его свом предселателем.

  8. Та він відкупиться вашими грошиками, або грошиками які тирить з бюджету. Закриє одну процентовочку, або зніме з карточки з однієї мертвої душі. У його бухгалтерші було 5 печаток різних фірм, то хіба це для нього проблема штампануть і обналічити. Могло би воно витягнути з кармана налічні, які йому платять ассонізатори щомісяця, але воно жаднюче.

  9. Оц смехота.Вы серьезно обсуждаете эту тему?
    Гончаров мабуть тоже рже , як кінь .

Comments are closed.