ПІД ЧАС ЗБОРУ ВРОЖАЮ, НААН ВІДКРИТО БЛОКУЄ РОБОТУ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА

Кількість переглядів 3146

03 серпня 2023 року на державному підприємстві «Дослідне господарство імені М. І. Кутузова» знову відбулась конфліктна ситуація. Після відкритого звернення працівників підприємства до президента України, президент НААН Гадзало Я. М. вирішив продовжити боротьбу з незговірливим колективом «старими» методами – приїхав черговий новий керівник.

Починаючі з березня 2023 року, це вже третій виконуючий обов’язки директора державного підприємства:

  • у березні 2023 року був призначений виконуючим обв’язки Гриценко О. Ю.,
  • 03 липня призначили Кривду Д. О.,
  • і ось 26 липня ще один – Прусаков І. В.

Представляти нового виконуючого обов’язки державного підприємства приїхав Томницький Анатолій Валентинович, який є заступником директора з науково-виробничої роботи Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства (далі – ІКОСГ). Державне підприємство «ДГ ім. М.І.Кутузова» не входить в структуру ІКОСГа. На яких підставах директор ІКОСГ Вожегова Раїса Анатоліївна підписала наказ представляти директора підприємства, яке не входить до її компетенції, нікому не пояснили.

Повноцінно приступити до роботи у нового виконуючого обов’язки директора ДП «ДГ ім. М.І.Кутузова» Прусакова І. В. не вийшло. Працівники підприємства дуже «гаряче» зустріли нового «В. О.». Як сказала заступник директора ДП «ДГ ім. М.І.Кутузова» Вуссала Гордієнко:

«…Пан Гадзало заплутався у своїх призначеннях…»

04 серпня у с. Прямобалка, Арцизької громади, Болградського району, Одеської області де й знаходиться ДП «ДГ ім. М.І.Кутузова» приїхав арбітражний керуючий Вудут Гаррі Ігоревич, який під час процедури банкрутства дослідницького господарства є розпорядником майна державного підприємства.

Гаррі Ігорович пояснив редакції, що дії керівництва Національної академії аграрних наук України, як мінімум не розумні та доволі часто робляться з порушенням законодавства. Всі факти порушення законодавства з керівництва НААН Вудут Г. І. виклав у своєї заяві до Одеської обласної прокуратури.

Взагалі Гаррі Вудут наполягає, що президент НААН Гадзало Я. М. відкрито перешкоджає роботі державного підприємства під час збору врожаю та підготовки на наступний сезон, що меже призвести до тяжких наслідків (деталі спілкування з Вудут Г. І. дивиться у відео сюжеті).

Як повідомив розпорядник майна Вудут Г. І., їм зроблений запит до Національної академії аграрних наук з метою встановлення підстав призначення нового керівництва до ДП «ДГ ім.Кутузова» у той момент, коли вже 14 серпня Господарчий суд Одеської області буде розглядати позов колишнього директора ДП «ДГ ім.Кутузова» Парлікокошко М. С. про скасування наказу про його звільнення.

Спостерігаємо далі за ситуацією та покладаємо надію, що вище керівництво держави дослухається до простих робітників підприємства та втрутиться у нерозумне керування державном підприємством «Дослідне господарство імені М. І. Кутузова» з боку президента Національної Академії аграрних наук Ярослава Гадзало.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ПІД ЧАС ЗБОРУ ВРОЖАЮ, НААН ВІДКРИТО БЛОКУЄ РОБОТУ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА

  1. А назву “”дослідне господарство імені М. І. Кутузова” не хоче змінити як то вимагає законодавство?
    Чи носити ім’я московитського полководця то норма для них?

  2. Кутузов – мертвое госпредприятие, земель много, засеялся один, второй, третий – не захотел делиться.

  3. Колись давно це було, кінець 90х, писали президенту, Верховну раду, навіть з Верховної ради приїздили подивитись, все одно рейдернули, а що саме цікаве, через 20 років їх другі рейдернули, через банкротство, а колектив навіть виходив на забастовку.

  4. Наука це таке діло….. дуже заплутана і незрозуміла,особливо у Ганзало….

  5. В тюрму ворюг,ті,що хотять”” убити “”науку!Хотять нажитись.Однією фамілією все сказано- Ворюга великих маштабів!

  6. На протязі 20 років продає державну землю вмісті хазяйством за 200 доларів 1 га на1 рік

  7. Хотілося б вірити що нарешті разом з депутатом гунько буде відповідати за свою діяльність…

  8. Ау,сотрудники,а слабо поехать в приемную президента на прием?Или в крайнем случае к министру?Если это длится не один год,выход должен быть,а СБУ?

  9. Все життя Гадзало пропрацював службовцев різних рівнів. До бізнесу, яко би відношення немає. Тоді питання, звідки такі ставки, звідки такі богатства? Це ж не тяжко перевірити заробітну плату хоча б за останні 20 років.

  10. НААН – це ребрендінг совкових колгоспів зразка 1930х. Пиятика. Крадівництво. Дилетантизм. Профанація у всьому… Знав її зсередини. Всі, в кого є руки, голова та совість – ВТІКЛИ звідти

Comments are closed.