КАЛАГЛІЯ: ОБРАНИЙ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД ЧЕТВЕРТОМУ ПІДОЗРЮВАНОМУ У РОЗБІЙНОМУ НАПАДІ

Кількість переглядів 3036

03 серпня 2023 року слідчий суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Козирський Є. С. розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу неповнолітньому Мунтян, якого підозрюють у скоєні розбійного нападу у складі групи осіб у с. Калаглія (Овідіопольська громада, Одеська область) на літнього чоловіка з метою заволодіння грошових коштів.

Суд відмовив у задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосував до Мунтян, 2008 року народження, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаю, що 28 липня 2023 року декілька осіб проникли до приватного будинку № 9 по вул. Добровольська у с. Калаглія де знаходився 82-річний пенсіонер, якого побили, зв’язали проводами від побутової техніки та наділи на голову поліетиленовий пакет. Після знайшли у будинку грошові кошти у сумі 60 тисяч гривень та зникли з місця злочину. Грошові кошти, по інформації редакції, були розподілені між всіма учасниками.

82-річний пенсіонер, якого залишили розбійники у зв’язаному стані, перебував зв’язаний та без сторонньої допомоги понад 30 годин, поки його не виявив онук.

По факту злочину, слідчим відділенням відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області зареєстроване кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, скоєний групою осіб в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Після проведення оперативно-розшукових заходів, були затримані четверо неповнолітніх мешканців с. Калаглія на прізвища: Малишев, Михайличенко, Піроженко та Мунтян.

01 серпня судом були розглянути клопотання про арешт відносно трьох підозрюваних у нападі – Малишева, Михайличенко та Піроженко. Малишев та Михайлюченко отримали домашній арешт, Піроженко суд відправив під варту на 60 діб.

По інформації редакції, слідство та прокурор будуть скаржитись до апеляційного суду з метою застосування до всіх підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває слідство. Будемо спостерігати за перебігом подій по справі.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
2

23 thoughts on “КАЛАГЛІЯ: ОБРАНИЙ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД ЧЕТВЕРТОМУ ПІДОЗРЮВАНОМУ У РОЗБІЙНОМУ НАПАДІ

  1. Так завжди ніякого покарання¿!!! І це що правильно???? Вони нічого так і не зрозуміли.

  2. Дід на старість років таке заслужив?????? Чому молоді не покарані,ми так ніколи не вилізимо з цього гівна.

  3. Тут нам потрібен Сталін в Ленін розстріляти їх нахер!

    1. Никакого наказания эти пацаны не получили, значит можно будет снова идти и грабить дома, только на этот раз уже убивать жертву как свидетеля

  4. Воровство,издевательство над человеком в военное время и никакого наказания,браво,мы точно идём в Европу😂🤣

  5. Многие више пишут о наказаниях . Но о каких наказаниях идёт речь если следствие только началось . Наказание будет когда спустя всех действий и процессов , заседаний в конце будет какой то “вирок суду ” . А содержание под стражей или домашний арест это всего лишь мера на время пока идет следствие . Кто знает чем это все закончится . Конечно должно быть какое то наказание , желательно в виде срока ,иначе это беспредел .

    1. У тих, чиї діти зараз “під домашнім арештом” вистачить коштів, щоб свою малолітню погань відмазати

      1. Або виїхати нахер разом зі своїм чадом назавжди за кордон!

    2. Якби вони посиділи в в’язниці до вируку це було би дуже гарно! А так вони даже не вийшли із зони комфорту,яке це наказание

  6. З нашою судовою системою, я не здивуюсь якщо виявиться що постраждалий дідусь сам винуватий і треба його посадити в тюрму)))

    1. Я теж не здивуюсь. Наша судова система “супер”. За час домашнього арешту можуть ще не один злочин скоїти.

    2. Хотілось би почути вашу думку,стосовно ,,сам дідусь винуватий ,,сам зробив погром в кімнатах всі меблі перебив,на собі все переламав,себе зв’язав сам,в тихенько лежав з п’ятниці по неділю? Такий коментар може написати тільки злочинець який це зробив!

  7. Куркан дядя Коля позаботився, покриває злочинців!!!

  8. А чому такі привілегії ? Напад було скоєно 4 особами, а під вартою тільки 1 ???

    1. Не кожен може потягнути апетит судді Козирського!!!

      1. Чому бідне бо дурне,чого дурне бо бідне,

  9. Треба ходатайствувати про розгляд справи не в Овідіопольському суді. Бо тут толку не буде

  10. Виросли гниди. Зараз все будуть валити на того, в кого грошей нема.
    Я вважаю, посадити треба всіх. А перед тим зв*язати, побити і більш ніжна добу залишити зв*язаними. Так як вони вчинили з дідусем.
    Погань.

  11. Цікаво . а якби злочин вдіяли щодо судді Козирського чи когось з його родичів – він би теж прийняв рішення іменем України відпустити цих підлітків під домашній арешт ?

    1. залежно від того, скільки грошей йому запропонують

  12. просто наступного разу не залишать свідків. тільки і всього…

Comments are closed.