АРЦИЗ: БОРОТЬБА ЗА ВРОЖАЙ. ПРАЦІВНИКИ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЗВЕРТАЮТЬСЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Кількість переглядів 4387

16 липня 2023 року на запрошення працівників державного підприємства «ДГ ім. М. І. Кутузова» я побував в с. Прямобалка, Арцизької міської громади Болградського району, Одеської області. Підприємство підпорядковується Національної академії аграрних наук України, науковці якої намагається під час збору врожаю змінити керівництво підприємства. Люди рішуче ПРОТИ.

Провівши цілий день у селі Прямобалка я подився на життя людей, які працюють на державному підприємстві у розпорядження якого перебуває 4’500 га сільськогосподарських земель.

Дуже багато чого я почув, але те що сказав працівник з понад 40-річним стажем роботи Куруч Віктор Георгійович, можна назвати криком душі. Не буду переказувати сказане їм, почуйте його у відео, але від себе хочу додати: якщо президент НААН Гадзало Я. М. та всі науковці академії хочуть ладу на підприємстві, їм треба радитись з його працівниками.

Люди дуже хочуть, щоб зміни у керівництві підприємства не проходили під час посівної або збирання врожаю. Із-за таких потрясінь та не спроможності розрахуватись з кредиторами, справи по ДП «ДГ ім. М. І. Кутузова» перебуває у Господарському суді Одеської області.

Обов’язково зустрінусь з арбітражним керуючим Вудутом Гаррі Ігоровичем та поспілкуюсь з ним, щоб почути його думку по діям президента НААН Гадзало Я. М., який намагається під час збору врожаю внести зміни у керівництві ДП «ДГ ім. М. І. Кутузова».

А працівникам бажаю, щоб їх почули не лише у Національній академії аграрних наук України, а і в офісі Президента з метою надати оцінку діям Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України по проблемам ДП «ДГ ім. М. І. Кутузова».

Далі буде…

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
4
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

1 thought on “АРЦИЗ: БОРОТЬБА ЗА ВРОЖАЙ. ПРАЦІВНИКИ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЗВЕРТАЮТЬСЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

  1. 27 липня 2023 року СБУ провела обшук у президента Національної академії аграрних наук ЯРОСЛАВА ГАДЗАЛА.
    Він підозрюється у передачі 150 тисяч га сільськогосподарчої землі Академії в обробку приватним особам.
    Така схема приносить $20 млн. на рік.
    Рятувати ГАДЗАЛУ під час обшуку приїхав один із народних депутатів від «Батьківщини» АНДРІЙ ПУЗІЙЧУК – член бюджетного комітету ВР та слідчої комісії з розслідування фактів корупції в академії аграрних наук.
    Золотий стіл з іконами – «заробив».

Comments are closed.