РОЗБІЙ У КАЛАГЛІЇ: ПОТЕРПІЛИЙ ПРЯМО ВКАЗУЄ НА СВОГО СУСІДА

Кількість переглядів 3781

Редакція від анонімного читача отримала відео запис, який був зроблений 30 липня 2023 року у перші хвилини після виявлення у будинку № 9 по вул. Добровольського у с. Калаглія (Овідіопольська громада) 82-річного потерпілого Івана Заволоки, який пролежав зв’язаний понад 30 годин.

Основні фрази діалогу між потерпілим Іваном Заволокою та його донькою Людмилою:

Людмила: Папа кажи хто?
Іван: Я ж говорю – Михайлюченко «ПЕС»
Людмила: «ПЕС»? А «ПЕС» через город це… «ПЕС» який?
Іван: … малий…
Людмила: Чернявий о цей да «ПЕС»? Де Ліля сестра, да?
Іван: Да. І ще один…
Людмила: А хто не знаєш третій хто?
Іван: Коля етот Гугунай
Людмила: Який Коля Гугунай?
….
Людмила: Коля Гугунай ну хто це такий, я тут всіх позабувала?
Іван: Гугунай… Миндра…

Іван: 6 тисяч
Людмила: Що ти мелеш 6 тисяч, у тебе пенсія тільки 6 тисяч… Папа кажи точно хто? «ПЕС» і хто ще?

Як бачимо на відео у домі потерпілого твориться повний безлад, сам потерпілий лежить на полу та не може самостійно встати. Також він чітко називає одного з нападників – Михайлюченко Гліба Віталійовича на прізвисько «ПЕС».

У справі чотири підозрюваних: Пироженко Костянтин Олександрович, Михайлюченко Гліб Віталійович, а також Малишев та Мунтян. Напад був скоєний 28 липня 2023 року приблизно о 23:40 та продовжився до 03 години ночі наступного дні – 29 липня. Потерпілого Івана Заволоку знайшли вже 30 липня. До цього часу він перебував зв’язаний та не міг пересуватись.

Слідство триває.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

З іншими деталями справи можна ознайомитись з цих відео:

КАЛАГЛІЯ: ПОЛІЦІЯ ПІДОЗРЮЄ НЕПОВНОЛІТНІХ У РОЗБІЙНОМУ НАПАДІ

КАЛАГЛІЯ: ОБРАНИЙ ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД ЧЕТВЕРТОМУ ПІДОЗРЮВАНОМУ У РОЗБІЙНОМУ НАПАДІ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
4
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “РОЗБІЙ У КАЛАГЛІЇ: ПОТЕРПІЛИЙ ПРЯМО ВКАЗУЄ НА СВОГО СУСІДА

  1. Дядя Коля Куркан так допоміг цій сім’ї, що два дядька Гліба Михайлюченка – Дмитро та Віталій замість того щоб захищати неньку Україну під час війни, просто ведуть аморальний спосіб життя промишляючи наркоманією та грабуючи пенсіонерів. Цікаво, чи перший це епізод в їх житті? Звичайно ні. І весь час їх дупу від тюрми спасав саме “дядя Коля”. Ось и результат. Рамане, чи відомо Вам хто ще був у “списку майбутніх жертв” цих покидьків, який знайшли правоохоронні органи?

  2. Прямой вопрос к судье: Ваша честь разве после увиденного на видео можно ли отпускать виновных под домашний арест, под залог и т.д. Здесь же кража с проникновением совершённая группой лиц. Здесь побои тяжелой степени и напоследок немаловажен факт, преступление заранее спланированно. Какая свобода? Скажете столь малый возраст, отвечу не дожидавшись вопроса а совершать преступление с особой жестокостью им молодой возраст помехой не был, значит и не может быть помехой при наказании. СИЗО до суда и никакого домашнего ареста. В этом комментарии прозвучит вопрос и к правоохранительным органам: Примерно 7 дней назад возле клуба “Слава” в Овидиополе был зверски избит молодой мужчина (33 года) от полученных травм мужчина умер. Раскрыто ли преступление по горячим следам или ещё идёт следствие?

    1. Ти чув про педофілію?

      Відкрий Кримінальний процесуальний кодекс України і порахуй, скільки статей про неповнолітніх присвячені їхньому захисту як потерпілих і у скількох йдеться про розслідування вчинених неповнолітніми злочинів.

      Завтра діти напишуть, що дід одного з них домагався, і дід з діабетом свій наступний день народження точно не відсвяткує.

      Тому нехай суд з поліцейськими займаються своєю справою, а ти займайся своєю.

  3. Возле клуба,, Слава,, там малолетки под солями, почти каждый день, на наркотик нужны всегда деньги, в Овидиополе с солями я так понимаю вообще без проблем купить можно, я так понимаю участковые закрывают на это глаза, потому что получают с этого процент, скоро опасно будет вообще выходить.

  4. Сволочи а не дети. Таких детей убивать с рождения нужно

  5. Дуже цікаво виглядає мовчання влади громади з даного приводу, а саме старости села Калаглія та голови громади. Можливо їм вигідно щоб люди жили у страху від таких злодіянь? Звичайно, тоді жителям громади буде не до слідкування за дерибаном серед влади.

    1. Ви зараз серйозно?До чого тут влада?Для цього є поліція!!!

      1. Поліції, як такої, у нас не існує. На сьогоднішній день, від нинішньої поліції толку ніякого немає.

        1. А нічого що на протязі одного дня виявили всіх причетних до цього розбою? Скільки всього розкривається, ви лиш можете казати що нічого не роблять . Всі ви бачите наркоманів, проте поліція коли каже напишіть заяву щодо прийняття мір до наркомана якого Ви побачили з прийняттям до нього мір , так відразу – ні ні нічого не бачили нічого не чули , а виписувати тут кожен може.

  6. Поліція не насчне працювати поки ми не почнемо з них вимагати щоб вони працювали,подивіться приходять робити до поліція голими а через місяць це крутелики

    1. Так йдіть працювати туди, чого ж спостерігати? В більшості є теплиці, поля , як в селі у всіх. Працюйте та також будете крутеликами

  7. Гончаров на пенсію,замега готовится.

  8. Зате татусь одного з них на фейсбуці з коментарем вже виліз

    1. Тепер батьки будуть кричати моє дитя підставили,виховувати потрібно,своє гімно не воняє але на своєму гімні можно і підскользнутися

Comments are closed.