СХЕМИ КОБИЛЯНСЬКОГО: ЯК ПРИВЛАСНИЛИ 1000 га ЗЕМЕЛЬ ЗАПАСУ

Кількість переглядів 2660

Півтора року поліція Одещини не розслідує кримінальне провадження відносно схеми заволодіння 1’000 га земель запасу. Мешканці населених пунктів Яски, Троїцьке, Градениці, Лиманське ті інших, надали свої документи для безоплатного отримання 2 га землі для ведення особистого сільського господарства, але, після ряду маніпуляцій та введення в оману простих людей, ця земля перейшла у приватну власністю однієї особи – Валентина Кобилянського.

Країна міняється, всі люди повинні мінятися, люди повинні покаятись тому я хочу все це розповісти і буду багато розповідати, щоб всі мали змогу побачити про наші реалії бізнесу в нашій державі. Надіюсь, що щось колись поміняється…”, – так директор ФГ «Колос – 2021» Віталій Разумов, пояснив своє бажання розповісти про всі «схеми», які довгі роки використовує Валентин Кобилянський та в яких він особисто брав участь.

Земельне питання дуже болюче в Україні. Кожен хоче отримати земельну ділянку та користуватися нею. Віталій Разумов розповів, що у 2018 – 2019 роках, він, на прохання Валентина Кобилянського, будуючи депутатом Одеської обласної ради, запропонував мешканцям населених пунктів Біляївського району стати власниками 2 га землі для ведення особистого сільського господарства.

Маючі, напевно, зв’язки у структурах Держгеокадастру, Валентин Кобилянський отримав інформацію про існуючи землі запасу, які ще не були розподілені між громадянами України. Розуміючі, що у 2020 році після проведення реформи місцевого самоврядування право розпорядження перейде до місцевих громад Кобилянський В. О., використовуючи, напевно, свої зв’язки, створив умови для швидкого оформлення 1’000 га земель запасу у власність громадян, які до цього надали свої документи. За вказану операцію всі отримали по 10 тисяч гривень та обіцянку виплачувати орендну плату за користування у подальшому їх землею.

Але, при оформленні, всіх громадян змусили підписати таки документи, які надали можливість переоформити їх 2 га на одну особу – Кобилянського Валентина Олександровича.

Віталій Разумов пояснив, що свою розповідь він зробив з однією метою – надати розголос цієї ситуації, адже поліція справу не розслідує, а справедливість не відновлена. На думку Віталія, ситуацію треба обов’язково виправить, або дорозрахуватись з усіма, кого ошукали, або повернути всім землю у власність.

Редакція буде звертатись до Одеської обласної прокуратури з метою дізнатись про стан розслідування кримінальних проваджень, які були зареєстровані по заявах Віталія Разумова в яких він викриває «схеми» Валентина Кобилянського.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “СХЕМИ КОБИЛЯНСЬКОГО: ЯК ПРИВЛАСНИЛИ 1000 га ЗЕМЕЛЬ ЗАПАСУ

  1. Ахаха явка з повиною, шахрая кинув інший шахрай, не розрахувались? Ви@рядок і схематозни вирішив стати чесним фраєром… по самому тюрма плаче

  2. Нагонимо цих олігархів,прийдуть нові з за кордону,можливо будуть робити бізнес законо.Але нічого даром не буде!Буде багато праці і великі ціни.

    1. Він же його зять, він йому все це дав. Гнила людина цей біталик.

Comments are closed.