ПЛЮВОК ВІД МАТЕРІ СОЛДАТА НАВІДНИКУ РАКЕТ НА ЕНЕРГЕТИЧНІ ОБ’ЄКТИ ОДЕЩИНИ

Кількість переглядів 3576

06 вересня 2023 року колегія суддів Овідіопольського районного суду Одеської області розпочато підготовче судове засідання по обвинувального акту у відношенні Ємельянова Олександра Володимировича 12.06.1981 року народження у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 КК України (державна зрада). Саме Ємельянова О. В. підозрюють у наведенні ракет рашистів на енергетичні об’єкти Одещини восени 2022 року.

Справа об’єднали з іншим кримінальним провадженням, яке з 2019 року розглядається Овідіопольським судом у відношенні Олександра Ємельянова за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів).

На підготовчому засіданні розглянуте клопотання прокурора про подовження строку тримання під вартою Ємельянова О. В. та запропоновано йому обрати спосіб розгляду справи, або колегію з трьох суддів, або два судді та три присяжних. Олександр обрав колегію суддів та намагався відмовитись від адвоката.

Справі привласнили єдиний номер № 509/5388/19 та вона буде розглядатись колегією суддів у складі:

  • головуючий суддя, суддя-доповідач: Бочаров Андрій Іванович;
  • суддя-учасник колегії: Гандзій Дмитро Миколайович,
  • суддя-учасник колегії: Панасенко Євгеній Миколайович.

Строк тримання під вартою продовжений до 05.11.2023 року включно.

Під час судового засідання я спробував поспілкуватись з Ємельяновим. Він висловив своє обурення моєю діяльністю, адже я особисто на нього писав заяву до Служби безпеки України. Сподіваюсь моя інформація допомогла нашим спец службовцям припинити незаконну діяльність Ємельянова.

На судовому засіданні була присутня мешканка Таїровської громади Валентина Копетинська, яка знає особисто Олександра Ємельянова та знає його позицію. Син Валентини отримав важке поранення під Авдеєвкою під час бою з рашистами. Наразі він одужує та проходить важку реабілітацію.

Під час виведення обвинуваченого Ємельянова О. В. з залу судового засідання Валентина ПЛЮНУЛА В ОБЛИЧЧЯ ЗРАДНИКА, тим самим виловивши свою позицію до його діянь.

Наступне судове засідання заплановане на 13 годину 14 вересня 2023 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0