ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СПРАВЖНІЙ БАРДАК У СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Кількість переглядів 2767

13 вересня 2023 року я вирішив перевірити, що Овідіопольська селищна рада зробила з водонапірною вежею Рожновського у с. Калаглія по вул. Капітана Іващенка, яку я виявив та якою незаконно користувався директор СГ «ДАНА» Володимир Живилко.

Як виявилось:

  • водонапірна вежа продовжує незаконно працювати;
  • староста с. Калаглія Кучеренко К. М. нічого пояснити не може;
  • головний архітектор селищної ради Колоскова Н. І., яка відповідає за сектор ЖКГ взагалі нічого не може сказати.

Ось так у «господарстві» Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л. І. ніхто і ні за що не відповідає. Головне, що премії «один одному» щомісяця нараховують.

Справжній бардак в Овідіопольській селищній раді продовжується!

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СПРАВЖНІЙ БАРДАК У СЕЛИЩНІЙ РАДІ

  1. уже силів немає жити в цьому бардаку,а їм тільки пожрати дати не рожі не кожи

  2. Лучше сделай журналистское расследование о беглом депутате сепаратисте Бакалове любителе русского мира который свалил за бугор и оттуда поддерживает россию вместе со своей женой и тещой

  3. Бардак не тільки там, а по всій громаді. В Миколаївці як не було води в літку, так і досі не має. І ніхто за це не відповідає. В Калаглії і Миколаївці як школи не працювали, так і досі діти на онлайні. Лише Овідіополь ходить до школи. Про укриття почали говорити в середині липня, а воз і нині там. З самого початку, коли Савельєва їздила по селах, закликаючи об’єднатися з Овідеополем, дуже голосно промовляли що про села ніхто ніколи забувати не буде. А виявилось навпаки. Про них не те що не забувають, але взагалі не пам’ятають.

  4. КYрв@ товст@, вона ледве ходить, хоча навіщо їй щось робити, ходити, коли біля ней вірні пси такі як заступник Ліхенко носить гроші з гуманітарки, заступник Залива носить гроші з підприємців, МАРУЩАК носить гроші з реєстрації права, начальник освіти Ткаченко носить гроші з поборів вчителів, голова бюджетної комісії Газіян носить гроші з премії та так далі….. ганьба тобі Савельєва!

  5. У нас в ОТГ вся местная власть погрязла в коррупции и бездеятельности. Но и громада у нас тоже импотентная. Все ждут, что Варшанидзе будет разбираться во всех наболевших вопросах. Вопрос к громаде: Что только Варшанидзе эту власть избирал? Почему Калаглия и Николаевка сейчас так возмущена? Наверное забыли как тортики кушали которые привозила Савельева взамен на голоса. Забыли как от кандидатов в депутаты зерно получали и по 500 гр. в придачу. Кому сейчас кидаете недовольство господа? Вы сидя у компа или на телефоне и ждёте новостей от Альтернативы ОРГ. А когда свои голоса меняли на подачки тогда вас новости не интересовали. Как избрали так и выгоняйте всю местную власть. Здесь пишут о Бокалове но он то избран громадой. Вы отдавали ему свои голоса взамен на уборку мусора. А теперь хотите что бы Рома вёл о нём расследование. Ищите его сами тем более что осень на дворе мусора много везде пусть Бокалов у вас его и уберёт. Хочу напомнить что выборы не за горами и Газиян метит на голову ОТГ он уже готовит гуманитарные пакеты которые будет развозить в каждый дом взамен на ваш голос. Только принимая от него пакеты с гуманитарной помощью знайте, что там не будет и десятой части того что предназначалась именно вам но была украдена Газияном.

  6. У Лілій Іванівни гроші скоро з вух будуть вилітати)))) Пора займатися проблемами селища)))

  7. Понятно. Зато она любит губки красить и причухан начесывать в парикмахерской часами. А люди ….это суета

  8. не гадзіян а давидович мите на голову оце заживемо

  9. А може і ткаченко піде головою? Ото заживемо! Всі будемо в танчики гратися)))))

Comments are closed.