КУДИ ПОДІЛАСЬ КРИМІНАЛЬНА СПРАВА У ВІДНОШЕННІ ГОЛОВИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО СУДУ ТА ЙОГО АДВОКАТА?

Кількість переглядів 2696

12 вересня 2023 року я сходив до керівника апарату Овідіопольського районного суду з метою дізнатись – куди поділась справа № 757/13758/22-к з розгляду обвинувального акту у відношенні голови Білгород-Дністровського районного суду Одеської області Боярського О. О. та адвоката Гетманченко І. С., яку 04.05.2023 року Верховний суд направив для розгляду до Овідіопольського районного суду.

Як виявилось, справа досі не надійшла до канцелярії Овідіопольського районного суду, а тому досі не розподілена та не призначено підготовче засідання.

Нагадаю, що Державне бюро розслідувань у липні 2021 року повідомило про підозру у шахрайстві (ч. 2 ст. 190 КК України) голові Білгород-Дністровського районного суду Боряському Олександру Олександровичу та адвокату Гетманченко Івану Сергійовичу.

Боярському О. О. та Гетманченко І. С. інкримінують виманювання 6’000 $ у громадянина за прийняття позитивного судового рішення. Правоохоронці спершу задокументували передачу 3,5 тис. доларів, а під час отримання решти 2,5 тис. доларів Гетманченко І. С. був затриманий.

Як повідомляло ДБР:

Голова суду за посередництва адвоката пообіцяв мешканцю Одещини забезпечити прийняття іншим суддею позитивного рішення. Раніше цивільна дружина громадянина вже виграла у цьому суді справу щодо стягнення заборгованості з підприємства-боржника. Однак у визначені терміни гроші не були перераховані, тому вона звернулась до суду щодо поновлення строків пред’явлення виконавчого документа. Спочатку суддя та адвокат планували отримати від громадянина 700 тис. гривень, а потім зменшили суму до 6 тис. доларів США“.

Буду звертатись до Верховного Суду України з метою дізнатись, коли справа вже нарешті надійде до Овідіопольського районного суду для розгляду по суті.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

7 thoughts on “КУДИ ПОДІЛАСЬ КРИМІНАЛЬНА СПРАВА У ВІДНОШЕННІ ГОЛОВИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО СУДУ ТА ЙОГО АДВОКАТА?

  1. короче страна половина г@ндонов

  2. Це стара схема “загубити справу при передачі”. З одного суду передали, а у іншому не отримали. Де загубили – краю не знайти, дурнів вмикають.

  3. Это коррупция! Почему это дело не в НАБУ? Почему не антикоррупционный суд занимается этим делом?

  4. все що з нами відбувається то все ми заслужили,тридцять років мовчали і говорили хоть би наші діти пожили,чого ще бажаєте?

  5. А куди поділась кримінальна справа Юрка Нікітінського?

  6. Ага )) так тебе Верховний Суд и скажет куда она делась

Comments are closed.