ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ТЦК: 43-РІЧНОГО ПРАЦІВНИКА ЗАТРИМАЛИ ЗА ВИМАГАННЯ ТА ОДЕРЖАННЯ 10’000 $

Кількість переглядів 7549

Співробітники управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР НПУ спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Одеській області викрили та задокументували протиправні дії 43-річного працівника Овідіопольського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Одеської області.

Як повідомляє сайт Національної поліції, 43-річний працівник Овідіопольського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Одеської області, з метою особистого збагачення, повідомив родичці військовослужбовця, що за грошову винагороду розміром 10’000 доларів США посприяє, вплинувши на військових посадових осіб, щоб її племінника перевели з бойового підрозділу в іншу військову частину, а згодом визнали непридатним та звільнили з військової служби.

Задля того, щоб жінка точно погодилася на його незаконну вимогу, військовослужбовець пригрозив, що у разі відмови, її родича направлять для подальшого проходження служби у зону проведення активних бойових дій. Хвилюючись за життя свого племінника, жінка погодилася та, під час наступної зустрічі, передала зловмиснику обумовлену суму.

За місцем роботи та мешкання правопорушника були проведені санкціоновані обшуки. Поліцейські вилучили його мобільний телефон та службову документацію, які можуть містити інформацію, що становить інтерес для слідства.

«На підставі зібраних доказів слідчі обласної поліції під процесуальним керівництвом Одеської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомили фігуранту про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України. Йдеться про одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна», – зазначила слідча Анастасія Баженова.

Триває досудове розслідування. Слідчий звернувся з клопотанням до слідчого судді з метою обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

По інформації: Відділ комунікації поліції Одещини

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
6
Surprise
Surprise
4

30 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ТЦК: 43-РІЧНОГО ПРАЦІВНИКА ЗАТРИМАЛИ ЗА ВИМАГАННЯ ТА ОДЕРЖАННЯ 10’000 $

    1. Живу на даний час в Европі.Хочу сказати що нашого люду половину бидлоти,ми не тянимо морально до Европи!

  1. Ну мерзота!!!
    На передову його!!!
    Сидять тут в тиші, сплять в ліжках, знаходяться з сім’єю і ще пропонують свої послуги за хабарі!!!
    А хлопці гинуть за таких ось!!!
    Як це огидно!!!

    1. А що тепер буде з вiйськовим і його тьотьою? Десять тисяч назад повернуть?

  2. Це наш майбутній депутат))
    Так завжди(
    Говно не тоне.

  3. Всем давно известно,что в военкомате все за бабло.Все овидиопольская шабл@ебл@ за бало стояли на постах, за бабло отмазывались и покупали белые билеты. Этот кухонный работник ездил на Рэндже та Ягуаре. Откуда? Вот теперь видим!!!

    1. Фамилию можно или так и будет молчать?

  4. Ничего страшного, скоро как Никитинский станет депутатом и будет всякие видосики записывать как он якобы людям помогает.

  5. Так эту всю п1zдоту давно выгнать надо. По примазывались и сидят в том военкомате, так их ещё и кормят там по 3 раза в день и ходят все на столовую без зазрения совести, хари такие поотжирали. Вообще ах….ели дома под сиськой у жены спят, а пожрать в столовку идут. Соручан, Казак, Созанские обое, Волошин, Каленчук, Ковальский, Кифяк, Ходос, Сухой и т.д. только из перечисленных отделение сформировать можно. Вон Ковальский с Ходосом уже на воевались инвалидности себе лепят. Лёня геморой себе заработал на стуле под военкоматом сидеть.

  6. Судить по законам военного времени, за измену Родине, расстрел.

  7. и что???? ни хера этой свинье не будет, сколько таких дел раскрыли,хоть кого-то посадили илии реально отправили на ноль?

  8. Чего не пишут фамилию Мы должны знать героев ну их мать!

  9. Всех кто в нашем военкомате пора отправлять ближе к фронту и посмотреть их декларации за годы войны

  10. ну вот вам и пример. люди все все знают но мер никаких не принимают а виновата савельева. вскрывайте их всех не давайте на лапу тогда и савельева будет хорошим головою

    1. Людина не міняється,потрібно все ДНК таких людей знищувати

  11. Знаю багато сімей які як тільки почалася війна прапор український вивішували над своїм будинком а зараз дивишся вже немає ані прапора ,ані їх в Україні,а хто не встиг втікти з тієї сім’ї ніхто не пішов на війну,ані брат, ,ані зять ,ані чоловік

  12. Понятно что в этом деле есть и другие фигуранты. Вы поймите, что это повар подобен почтовому голубу, который переносил деньги от точки А до точки Б. И имел он с этого далеко не 10 000 тысяч долларов. Такие вопросы не решаются на уровне кухне. Да и на уровне районного ТЦК тоже. Здесь нить тянется до областного уровня. Понятно что повар не пойдёт в область минуя начальника Овидиопольского ТЦК. Схема по ходу не новая и хорошо налажена. Если только посадят повара и на этом закроют дело то грош цена в базарный день такому следствию. Повар сам по себе не плохой человек и жена у него тоже человечная. Человек залез в схему взяточничества толи по собственной воли толи по принуждению тяжело сказать. Может и по принуждению начальства за определённые проценты, ведь на повара то никто не мог подумать. Такие люди как этот повар есть во всех чиновников. Например когда у кабинета Савельевой запахнет жаренным её пышные формы прикроет Лихненко. Армен Газият тоже не даст трах…ть себя в зад а подставит передок своих подруг. Вот такой расклад сегодняшней реальной. Но не забывайте что где то совсем от нас рядом идут боевые действие.

  13. Тю, а где делся коментарий про доблестных воинов и защитников Овидиополя?

    1. Видать Варшанидзе чего-то испугался и удалил 🤔

      1. Не испугался,а договорились ха ха впрочем как и все!

    2. Все зрозуміло з Ромою,до сраки ті карі очі,,,,,якщо підтерає коментарі то краще вже нехай залишається Савельева!!!

    3. До пид ди ті карі очі Роми ,більше йому не вірю!!!

  14. Это Ахрименко Евгений. Военком его родственник, муж родной сестры. Именно военком перевел его в теплое местечко. Но видать он перегрелся )))

  15. Ну с Евгением все понятно попал он серьёзно возможно присядет или отмажется но отдаст в 10 больше чем поимел. А что там с остальными примазаными так и ходят на столовку жрать. Директор строительной базы и сын доктора на больничку прилягли скоро совсем инвалидами будут и покинут рады своих бравых товарищей. Кто следующий? Может музыкант или депутат-сварщик. Все форму одели и важные как х…..и бумажные.

Comments are closed.