ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: САВЕЛЬЄВА У ЛИПНІ ОБІЙШЛАСЬ НАМ У 160 ТИС. ГРН, ВКЛЮЧАЮЧИ 57 ТИС НА РЕМОНТ ОСЕЛІ

Кількість переглядів 6791

У серпні 2023 року Овідіопольський селищний голова Савельєва Л. І. після «важкої праці» мала нагоду відпочити та пішла у відпуску. Попри вже отриману у цьому році матеріальну допомогу у сумі 55’695,36 грн, Лідія Іванівна вирішила звернутись САМА ДО СЕБЕ за дозволом на отримання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань.

Не знаю, чи так можна було, але Лідія Савельєва, розглянувши свою заяву, САМА СОБІ НЕ ВІДМОВИЛА та зобов’язала головного бухгалтера Самісько нарахувати їй цю допомогу.

В результаті з наших податків додатково було виділено на ремонт оселі голови 57’010, 58 грн.

Загалом перед щорічною відпусткою Овідіопольському селищному голові Лідії Іванівні Савельєвої нарахували 134’301,29 грн наших кровних податків.

Якщо додати до цього 26’286,58 грн, які ми, задля її безбідної старості, сплатили за неї до Пенсійного фонду, Савельєва Л. І. у липні 2023 року обійшлась громаді у 160’587,87 грн.

Сподіваюсь Лідія Савельєва гарно провела свою відпустку та встигла відремонтувати свій будинок № 34 по вул. Винницька в смт Овідіополь.

Враховуючи вищевикладене, зроблю інформаційний запит з метою отримати документально підтверджений звіт Савельєвої Л. І. про ці ремонтні роботи:

  • Який суб’єкт господарювання виконував ці роботи?
  • Як оплачувала – готівкою, чи безготівковим переказом?
  • Чи включені ці гроші до валового доходу суб’єкту господарювання?
  • Що вдалось зробити на наші 57 тис грн податків?

І обов’язкового буду наполягати на фото звіті цих ремонтних робіт! Ми повинні бачити, як допомогли відремонтувати оселю голови та в яких поліпшених умовах вона наразі перебуває.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
4
Sad
Sad
2
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
18
Surprise
Surprise
0

73 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: САВЕЛЬЄВА У ЛИПНІ ОБІЙШЛАСЬ НАМ У 160 ТИС. ГРН, ВКЛЮЧАЮЧИ 57 ТИС НА РЕМОНТ ОСЕЛІ

  1. Цікаво…це може кожен житель Овідіополю звернутись до голови і попрохати допомогти.
    Мені теж молодшому сину потрібен ремонт в кімнаті

  2. **********. Давайте каждый подаст заявление что бы ему дали деньги на ремонт дома. Гарантируется фото подтверждение и чеки про исполненные работы. В стране война, много домов остаются разрушенными но мы даём деньги Савельевой. В Овидиополе благотворительные ярмарки на ВСУ собирают от 17 до 36 тысяч. А тут 56 тысячи на хату Савельевой. Какие ремонтные работы? Меняла унитаз так как старый невыдерживал ее веса? Голова меняла двери? Не могла пролезть?.
    Напоминаю что каждый месяц голова получает откаты от Ларисы Ткач и Армена Газияна за незаконную продажу гуманитарной помощи которую они списывают на жителей ОТГ и родственников военнослужащих. Уже весь Черноморс знает что в их магазинах продается гуманитарная помощь которая списывается в Овидиополе. Это как в анекдоте, дайте кто нибудь пятак до миллиона не хватает. Лидия Ивановна вы охуели. Никто за вас голосовать не будет сколько бы вы тортов не привозили. Привезёте один торт в Николаевку или Калаглию его вам в вашу жирную сраку засунут вместе с удочками от глязных водоемов и камнями от побитых дорог. Ремонт она сделала за наши деньги и кто будет писать комментарии в ее поддержку тот себя не уважает.

  3. Оце вже повна *****! Може досить їй головувати?! Романе, знайдіть правовий спосіб вираження недовіри голові, надайте нам роз’яснення, зробіть оприлюднення, і нехай громада прийме рішення. Це ж повна лажа. . . Їй же типу взагалі похуй на ці репортажі і т.п.

    1. Громада повинна зібратись та публічно виказати недовіру голові. Але ж всі хочуть щоб щось робилось, але без їх участі. Більшість ьуде писати анонімні коментарі і на цьому все.
      Савельєва це знає і користуєтеся цим

      1. Зібрання це просто мітинг, це не той шлях, повинен бути юридичний. Не треба кудись йти, і щось кричати і т.п. Треба оформити документ, поставити підписи і відправити.

  4. Савельеву на шашлыки…… ой какие шашлыки? Отравиться можна. На корм свиньям!!!!

  5. Романе, надайте інформацію про можливість висловлення недовіри голови з боку населення, в умовах воєнного стану, чи можливо це. Нехай громада ознайомиться, і прийме рішення. Це ж повна *****, що Савельєва робе!

  6. В нас депутати в таких хатах живуть, і з такими шаленими ремонтами.
    А тут звичайний будинок . Усі роблять ремонти.
    А ось оприлюднювати персональні дані в такий час це неповага.
    І на останок Рома вивчай мову, бо то ганьба

    1. Депутати зп не отримують тупа ти тумбочка, здебільшого фопи і т.п. А Савельєва держ службовець !

      1. Депутати зарплатню не отримують але добре голосують на що виділяти гроші а потім разом ділять ,як те козацьке поле

    2. Ремонт она сделала за деньги людей и жителей ОТГ. Имела ли Савельева на это право по совести или моральное право? Нет конечно. Так что писать в ее поддержку это как съесть ложкой ее дерьмо. Умница, хороший говноед. Ты п@ц и все кто вписывается за нее.

      1. мабуть невістка яка дуже любить бабло

    3. Ви при своєму розумі ? Та чому мешканці громади мають оплачувати ремонт у її ” звичайному будинку ” ? І нарахунок оприлюднення , саме зараз це і потрібно робити , під час війни , хай люди бачать кому а нас війна а кому мати рідна .

  7. Нехай навіть Савельєва це зробила по закону, типу до неї з правового боку неможливо буде до*батись, мала право на допомогу, мала право на відпустку. Але ж є думка громади, і якщо нам не подобаються дії голови, навіть якщо це законно, то треба на це впливати, якщо ж ні, то робота Варшанідзе буде тупо марною. Да і громада виходить терпнями і лохами на яких можна іздити. Тут же прикол саме в тому, що нам дали цю інформацію, а ми типу з’їли і все …

  8. Вот это поворот. Такие зарплаты, премии и помощь. Это недопустимо. У меня на предприятии такого нет.

    1. А до так можно робити у в1ймковий час?
      Ск1льки она особисто дала на ЗСУ?
      Затирка не б1дненька ймов1рно не одна
      Як не Строгино в такий час тяжкий также бабло получать?
      Так получается го совест1 у нашей Л1д1й зовс1м НЕМА
      ЖАЛЬ

  9. 23 сентября Ярмарка в поддержку ВСУ организаторы звонят людям и просят помочь. А в это время Савельева которая получает в районе 160 тысяч себе еще 56 тысяч на хату забрала из бюджета. Это край ах*я.

  10. А ви впевнені що це правда?Рома як уже пішов в душу срати, то вже не зупиниться під заказ, а то зарплатами затих бо подали до суду, а тут друге знайшов, може тоже брехня. Люди майте розум не можна так людину ображати, ви думаєте другий кращий буде? що ви від неї ще хочете. ПОТРІБНА ПРАВДА хай Роман доведе свою правоту.

    1. Ви при своєму розумі ? Та чому мешканці громади мають оплачувати ремонт у її ” звичайному будинку ” ? І нарахунок оприлюднення , саме зараз це і потрібно робити , під час війни , хай люди бачать кому а нас війна а кому мати рідна .

  11. як не крути якщо голова робить щось не законно. до суду. а так це все політика брудна а той хто мітить на місце голови буде теж наживатись і може ще нахабніше. Дукова теж звинувачували за те що на спорт більше уваги а тепер каже що мала честь з ним працювати. пройде час і вона скаже що мала честь працювати з Савельевой. ось так в житі буває.

  12. Чи може Савельєва доведе що це не правда?! Якщо ні, то це правда!

  13. Ви хоч думаєте мізками своїми, чи довіряти інформіції , від того хто колись підтримував голову?
    Чому ніхто не задумується що і як він так швидко перевзувся .
    Лідія Іванівна нічого протизаконного не зробила

  14. Роман, очень жаль, что таких людей как вы очень мало, мы часто не доедали, не имели денег, на простые нужды, для жизни экономили, обращались за помощью, к нашим верхам в Овидиополе, Лидия Ивановна очень милой, и доброй мне оказалась, хоть много про неё не доброе говорили, но я почему-то не верила плохим разговорам, жаль, что когда люди хоть нимного чувствуют власть, забывают про людей которые выбирали их веря, что они помогут, но есть Бог Он праведный судья. )) ув. Роман я думаю вы человек от Бога, пусть Он вас Хранит, и спасибо, что вы так ищете правду.

  15. А буде фото її хором в районі Авангарду ?

  16. Хочу подякувати Армену Газіяну за те що настала середа, без нього б в лимані не було води, а в морі піску. Дякуємо за те що ви є.

  17. Як так можно? В країні війна ! Всі хотіли в Європу тільки в Європі потрібно працювати чесно і важко,і що тепер не хочете?

  18. Лидия Ивановна!Заплатите уже Варшенидзе пусть заткнется .На войне то же нужны репортёры

  19. Авраменко Малицька Лихенко Трофименко партия ОПЗЖ ОРКЫ. Чемодан вокзал Оркостанію!

    1. Ты криса вонюча подзвборна може ти ОРК ВОНЮЧИЙ

  20. КYрв@ товст@, вона ледве ходить, хоча навіщо їй щось робити, ходити, коли біля ней вірні пси такі як заступник Ліхенко носить гроші з гуманітарки, заступник Залива носить гроші з підприємців, МАРУЩАК носить гроші з реєстрації права, начальник освіти Ткаченко носить гроші з поборів вчителів, голова бюджетної комісії Газіян носить гроші з премії та так далі….. ганьба тобі Савельєва!

  21. Хто ,тебе, падло, корме? Ти вже нажресся чи ні? Скільки можна лайна вмкидати на нашу Овідіопольщину? Сука ти грузинська, падло ти свиняче!

  22. Сядь, заразо, і і покеруй селищем , а потім побачим,

  23. Если уж это ***** ************* существо савельева так много тырит денег из бюджета то пусть имеет совесть записаться в тренажерный зал или пилатес кровь из глаз при виде ее мерзкой туши. Про нее уже коллеги шутят что Савельева это Джабба Хатт какой-то

  24. Хочу заметить что это только один из домов Лидии Савельевой. Но по всей вероятности она брала по 57 тысяч с бюджета на ремонт каждого дома. А так же материальную помощь получил Лихненко и почти все депутаты. Лихненко Игорь и Лора Ткач это сегодняшние молодожёны им конечно дохода с продажи гуманитарной помощи не хватает так как львиную долю дохода забирает Армен Газиян и Лида Савельева. Вот они и обратились за помощью к голове. Депутаты решили на совместном застолье с головой ОТГ что война всё спишет поэтому ловя момент можно и разворовать бюджетные деньги. Наталья Анатольевна Чегодарь это тоже на сегодняшний день полный политический труп. Ей даст Савельева кость она её и грызёт от сессии до сессии и на этом её политическая деятельность и заканчивается. Хочу напомнить что лучшая подруга Чегодарь Оксана Кучерявая и лучшая подруга Лиды Савельевой Лора Ткач это родные сёстры и их девичья фамилия Каракаш Оксана и Каракаш Лора. Вот такое интересное кино. Лида Савельева ты же вроде коренная овидиопольская баба что же ты так своих земляков не уважаешь.? Ты присела у корыта прикормила всех своих родственников там и возомнила тебя царицей. Не жмёт ли тебя корона? Знаем читаешь ты здесь всё что о тебе пишут. Но совесть тебя не мучает так как у тебя её попросту нету. Пишу специально на русском так как тебя поддерживала партия опзж (ныне по всей Украине которая уже в запрете и только для овидиопольской ОТГ закон не писан) а всё потому что в этой партии твои шавки. Так вот хочу тебе сказать вспомни сказку русского классика ” О рыбаке и рыбке” на сегодняшний день ты главная героиня этой сказки но придёт время и ты останешься с тем с чем осталась и она. Сказка ложь но в ней намёк.

  25. Добрий день!
    Я не прихильниця Савєльєвої. Я декілька разів зверталася по допомогу
    до неї, але вона ніразу не допомогла. В очі усміхається, щебече, а толку ніякого
    Але не треба до такого спускатися, щоб її ображати за її зовнішній вигляд. Я не думаю, що вона повна від того, що багато їсть, може людина хворіє. Звичайно, вона не бідує і холодильник не пустує…
    Я не вірю, що Чегодар , чи інші кращі за неї, навіть знаю. Але, включіть мізки ті, хто “молиться” на Варшанідзе. Завтра , при нагоді, він виставе на посміховисько любого, аби платили. Невже ви вірите в те, що він хвилюється за нас, за громаду ? Він що, досі не знав скільки Савєльєва та її прилеглі отримують??? Чи вона в цему році почала отримувати таку з/п та допомогу? Варшанідзе не тільки треба вивчити мову, а навчитися розмовляти з людьми поважно, незважаючи на їх статус або обставини.

    1. Что вы прицепились к Варшанидзе?Он журналист,он просто информатор для населения!Он не должен ничего,не мову вчить,не относится к кому то поважно чи не,он ничего не должен никому,кроме информации!Что значит должен?Есть такой закон где журналист должен на мове вещать или на вы обращаться?Очнитесь,он дает инфо,а вы либо действуете либо терпите!Но перестаньте тыкать ему и винить в том в чем он вообще не при делах!Вам не нравится что он ранее ее хвалил, а сейчас хает так он журналист,а вы жители поселка,вопрос-кто должен предпринимать действия?1 журналист или тысячи жителей?
      Вот когда сможете ответить и сделать,тогда кого то кроме себя хайте!
      Роману отдельное уважение, «Грузин»учит и старается говорить на державній мові!

  26. Да уж, люди в Овидиополе как были чмошниками и терпилами так и остались, вас взули на 200 штук а вы и рады, еще и некоторые в коментах эту савельеву защищают😵😵😵

    1. Видимо Савельеву защищает, сама же Савельева.
      Пора подниматься против власти, а начинать нужно с госпожи Лили-Лиды.
      Всё что на воровали отдать в местный бюджет.
      И под суд всю шайку.

  27. А поздравить с проф.праздником физкультуры денег нет, хоть раз в году

    1. Извините,когда война в стране и люди гибнут,этот праздник сильно нужен?

  28. як не крути Андрей Сергеевич виходь першим. ой здається мени що ти не вийдеш и чому я в цому впевненний

  29. Так Спвельева своим распоряжением каждый месяц Дядику и др. директорам КП поселка давала 100% премии на их не хилые зар.пл.. Соответственно они ей отстегивали ! Так что там гораздо больше чем 160 000 в месяц .Но это просто суппер ЖОР !

  30. Савельєва хватит гребсти деньги из бюджета

  31. А що то за шавка бігає із савельевою по школах? Новий завхоз? Чи новий освітній начальник? Ткаченка підсижує навєрно. І тут ця особа засвітилася. Мало в освіті з усіма начальниками гребла і до савельевоі добралася. Росте людина.

  32. 1. Авраменко Сергій Вікторович
    2. Єргієв Олександер Іванович
    3. Малицька Юлія Іванівна
    4. Мойсеєва Ольга Іванівна
    5. Сливка Олексій Михайлович
    6. Соболевський Богдан Дмитрович
    7. Трофименко Максим Вадимович
    Ось повний список ОРКІВ усіх до Шуфріча у СІЗО гниди.

    1. Ты Орк вонючий ты криса ти тільки можешь пучю полизать у Бабки Наташки і більше нихера не можешь

  33. Кажуть що сьодні роздавали від ООН допомогу малозабезпечиним в сумі 6600 грн . Хто людей інформував , хто складав списки ? І хто зміг получити ці кошти ? мабуть селищна рада , соцзахист організували цю роботу що хтось , харашо інформований получив допомогу . Спасібо селищній раді за заботу та інформування від тих , хто нічого не знав і не получив .

  34. А почему в первой школе уборщицы делают ремонт в убежище во время учебного процесса. Пыль а дети учатся. Ещё не дай бог красить начнут.

    1. Почему так до сих пор школа полностью не на онлайне?
      Школа находится в безопасном месте?
      А убежища – то действительно убежища? Детям во время тревог там безопасно находиться?
      Кто об этом подумает?

    2. А почему они вообще его делают? Значит на премии есть
      бабки, а за ремонты по школам нет. Люди получают минимальную еще и ремонты обязаны делать? Что за фигня? Они тоже люди!

  35. Надія Тимченко, ви такою красою були в Великодолинській спортивній школі

    1. А я тут до чого? Мало тем для розмов. Мене це все не цікавить. Там була, а тут , захирела,, , вибачте. Можна мені і так написати, а не в цьому гадючника.

  36. Знову висвітилася ,,альтернатива,, , зайшла з цікавості. І що дивно, тільки один негатив, все погане. Мене також не все влаштовує , але чому ніхто не напише, що зробилося доброго, так ні, про це мовчать. Недавно натрапила на світлину , в якій за участі Ліхенко, хворій дитині придбали крісло, як видавали ліки безкоштовно. Так ні, у нас тільки все погано. Тільки не скажіть, що я разом з ними, мене він навіть не знає, але я стикнулася і дуже вдячна йому та Ларисі Володимирівка. Не вбачайте в усьому тільки погане, зверніть увагу і на хороше, а то уб’єте бажання творити добро.

    1. От бачте, купили за кошти платників податків, а ви вдячні тільки цим двом особам. Подякувати платникам податків не хочете, лише тим двом “примазаним”?

      1. О так воно й працює, я за кошти інших осіб теж можу добро творити 😉

    2. За добрі справи, Надія Іванівна, і Ліхенко, і Лариса Володимирівна отримують заробітну платню. За чий кошт це крісло та ліки? За кошти Ліхенко? Якщо так, то нехай прозвітує, адже він держслужбовець. А якщо не за його кошт, то за що дякувати? Він отримав заробітну платню, премію, матдопомгу. Хіба цього не достатньо?

  37. Це було прохання людей, яким дуже потрібна фармацевтична допомога, яку тут надати , на жаль, не можуть. Такі ліки, які мені потрібні, коштують дуже не дешево,в усякому разі для мене, але це все треба було організувати, знайти організації, які цим займаються. Я не думаю, що це входить в посадові обов’язки Ліхенко. А ви вважаєте що це за кошти громади? Впевнена, що ні і не за його особисті. Ще раз, це все треба організовувати. Дякую їм ще раз.

    1. Якщо він під час виконання своїх посадових обов’язків витрачає час на дії, які не передбачені його посадовими обов’язками, то це вже і є порушенням.
      Він взагалі не має права займатись діями, які не пов’язані з його обов’язками. Треба написати до НАЗК. Тут є конфлікт інтересів: ні його гроші, ні за рахунок бюджету…
      Це корупція!

      1. Ви не забувайте, що в країні війна і є люди, який вкрай потрібна допомога і добре, що допомагають.

  38. ГОЛОСУЄМО : Хто за те щоб зняти Савєльєву?

Comments are closed.