КП «ВОДОПОСТАЧ» ЗБИРАЄТЬСЯ ВІДКОРИГУВАТИ ТАРИФИ

Кількість переглядів 2387

КП «Водопостач» повідомляє, що підприємством подані заяви до Овідіопольської селищної ради щодо затвердження відкоригованих економічно обґрунтованих тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення, вивезення твердих та рідких побутових відходів.

Метою зміни тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня у зв’язку з підвищенням цін на енерго–паливні ресурси, матеріали та інші операційні витрати.

Протягом 7 календарних днів починаючи з 02 жовтня 2023 року КП «Водопостач» розгляне усі зауваження та пропозиції мешканців смт Овідіополь щодо тарифів за адресою: смт. Овідіополь, вул. Євгена Колісниченко, 72

По інформації: КП «Водопостач»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
3

13 thoughts on “КП «ВОДОПОСТАЧ» ЗБИРАЄТЬСЯ ВІДКОРИГУВАТИ ТАРИФИ

  1. Поднимать что-то надо тогда, когда поднимается зп и пенсия. Как можно в военное положение так издеваться над народом?

  2. Вже воду підняли,далі куди,зарплату,пенсію підняли щоб тарифи піднімати?

  3. Урежьте зарплату поселковому голове и её аппарату!Может хотя бы чуть похудеют!

  4. Дядік пиши заяву бо цукор зашкалюватиме, сердце бережи!)))

  5. Комунальне підприємство «ВОДОПОСТАЧ» ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

    Адреса
    Україна, 67801, Одеська область, Одеський район, селище міського типу Овідіополь, вулиця Колісниченка Євгена, будинок 72

    Дата заснування
    28.02.2003

    Директор
    Дядік Олександр Олегович

    Стан
    Зареєстровано

    Код ЄДРПОУ
    32266160

    Статутний капітал
    7 880 820 грн

    Основний вид діяльності
    36.00 Забір, очищення та постачання води

    Інші види діяльності
    Виробництво фанери, дерев’яних плит і панелей, шпону, Виробництво щитового паркету, Виробництво інших дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів, Виробництво дерев’яної тари, Виробництво інших виробів з деревини; виготовлення виробів з корка, соломки та рослинних матеріалів для плетіння, Виробництво інших виробів із бетону, гіпсу та цементу, Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування, Діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами, Інші види діяльності із прибирання, Організування поховань і надання суміжних послуг, Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах, Роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах, Роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами, Вантажний автомобільний транспорт, Надання послуг перевезення речей (переїзду), Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, Каналізація, відведення й очищення стічних вод, Збирання безпечних відходів, Будівництво житлових і нежитлових будівель, Будівництво трубопроводів, Допоміжна діяльність у рослинництві

    Керівники з обмеженнями
    ЗГІДНО СТАТУТУ

    Дядік Олександр Олегович
    Керівник

    Власники
    ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
    Засновник

    7 880 820 грн 100%

    Фінансова звітність

    Дохід за 2022 рік 22 мільйони 212 тисяч 800 грн
    Чистий прибуток – 984 800 грн
    Активи 12 060 600 грн
    Зобов’язання 2 962 700 грн
    Платник ПДВ
    Номер свідоцтва – 322661615210, станом на: 14.09.2023
    Згідно офіційних даних Опедабот дохід “Водопостач” за 2022 рік склав 22 мільйони 212 тисяч 500грн. Чистий прибуток майже мільйон
    (984 800 грн) , так що має вистачати і на зарплати працівникам комунгоспу . В цьому році тариф вже виріс, відповідно і прибуток також. Так в чому ж збитковість? Може в тому, що рахунок, на який сплачує кошти Овідіопоьська громада не зареєстровано в Державному казначействі України, а зареєстровано в офшорах , на що є офіційне підтвердження з самого казначейства, тому гроші в саму громаду і не поступають.
    До речі рахунки, на які всі ми платимо за газопостачання, розподіл газу, електроенергію теж не значаться в реєстрі державного казначейства.А це означає те, що вони йдуть за кордон на рахунки високопоставлених посадовців та на фінансування міжнародного тероризму.

    1. Більшої маячні я ще не читав. Ігор Іванович ви стали переможцем на конкурсі “Фейк року”.
      1. Зробити платіж у гривні за межі України неможливо. Гривня не вільно конвертована валюта.
      2. У Державному казначействі відкрити тільки бюджетні рахунки. комунальні послуги нам не надають бюджетні організації!
      3. Всі інші рахунки відкрити в українських комерційних банківських установах, за якими наглядає Національний банк України, принципи організації якого визначаються Конституцією України.
      Тому, всі гроші, які ми оплачуємо у гривнях за комунальні послуги залишають в Україні. Ваша думка з приводу офшорного рахунку КП “Водопостач” мене дуже насмішила. Хто у ваші голови “вливає” цю фігню? Хочу подивитись в очі цим “спеціалістам”.

  6. Хай сидять на голих ставках, без доплат та премій, тоді буде економія.

    1. Хай зовсім безоплатно працюють!!! За дарма!!! Тоді вода нам буде безкоштовно!!! А то бач їм дариоїдам ще і платити!!!

  7. Пусть Дядик себе мозги видкоригуе ! И Савельева тоже пусть обратится к врачам ! Вы что делаете ? Дядика зар.плата 50 000 в месяц ( посмотрите в декларации ) , за Савельеву и говорить нечего (просто мрак ) в такое время . А народу видкорыговани тарифы ! С”К”И мы вас повыстреливаем как бешаных СОБАК !

  8. У Савельевой как минимум 2 дома:
    Овидиополь, Винницкая, 34, прописана Савельева Л.И., сын Сергей 2001 г.р., сын Виталий 1993 г.р.
    Овидиополь Вининцкая, 18-Б прописан муж Сергей Петрович 1966 г.р. и сын Саша 1989 г.р.
    За газ не платят, за воду не платят, за свет не платят
    Сколько этот беспредел еще может продолжаться?

    1. То інші Савельєві, дибіл@ ти куска

  9. А можна дізнатись ???
    а за що Дядик отримує премії ???
    це при тому, що комунальне підприємство боржник ?
    борг по зарплаті …
    Борг перед Інфокс

Comments are closed.