В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ ЗЗСО ім. Т. ШЕВЧЕНКА ПРОЙШЛА ІНАВГУРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА ЗАКЛАДУ

Кількість переглядів 1610

05 жовтня 2023 року в Овідіопольському загальному закладі освіти ім. Т. Шевченка пройшла інавгурація президента закладу, якого обрали на виборах шкільного самоврядування.

За результатами голосування перемогу отримала учениця 10-А класу Олена Гриньків, яка офіційно пройшла церемонію інавгурації президента школи.

Поклавши руку на Статут закладу, Олена зачитала клятву президента школи та підписала присягу про співпрацю. Заступник директора з виховної роботи Ляшенко В.В. привітала новообраного президента та побажала плідної та творчої співпраці на благо закладу.

Бажаю успіху Олені!

По матеріалах: Вероніка Ляшенко

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ ЗЗСО ім. Т. ШЕВЧЕНКА ПРОЙШЛА ІНАВГУРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА ЗАКЛАДУ

  1. Тепер вона може пи++ти шкільні кошти, приймати участь у поборах, у лівих закупівлях гіаняних парт ? Треба прокурора школи ще обрати

    1. Люди добрі, ви що в кожній шкільній події шукаєте «зраду»? Це жах! Коли вже наш менталітет зміниться і ми шукатимемо приємні кути? Зупиніться! Отямитеся!

      1. Який менталітет? Коли перестануть в школі і дитячих садках весь час на щось здавати , звертаємося до вчителів та директорів шкіл та садочків – ще один збір і буде 25 заяв до всіх органів, СБУ, прокуратуру, НАБУ

        1. Ці питання до голови селищної ради – тому що засновник забезпечує матеріальне становище шкіл. Де їм брати грошенята на шторки, миюч, лампи, розетки, стіни розмальовувати, ялинки новорічні з іграшками купувати?

  2. 10а клас – це скільки рочків?
    Її батьки знають, чим займається їхня дітинка?
    Присяги дає якісь комусь, підписується десь під чимсь…

    Результат: маємо ще одного обмежено дієздатного Президента.

    1. А батьки її в школі при владі. Як ви думаєте вона стала призидентом школи? Матуся допомогла! Ось і тут почалася корупція!

  3. Аноніми і петі горохи шо ви мелете? В закладах існують учнівські самоврядування. Їх очолює президент закладу. Всі грамотні, то зайдіть і почитайте що таке самоврядування і для чого воно існує. До чого приплели гроші і побори? Якщо не обізнані з цього питання, то не пишіть дурниць

  4. Присяга голови шкільного парламенту легким рухом руки присяжного засідателя Овідіопольського районного суду Одеської області перетворилася на клятву президента школи.

    Льод тронулся…

  5. Скажите пожалуйста, а родители должны скидываться на облагораживание бомбоубежищ? Или это прерогатива сельского совета?

Comments are closed.