ОВІДІОПОЛЬ: БІЛЯ «ДАЛЬНИЦЬКОГО» ДТП З ПОСТРАЖДАЛИМ

Кількість переглядів 4025

28 жовтня 2023 року в селищі Овідіополь на перехресті вул. Євгена Колісниченка та вул. Дальницька трапилась дорожньо-транспортна пригода між FIAT Fiorino та KIA Sportage в результаті якої пасажирка FIAT потрапила до лікарні.

Попередня причина пригоди: водій автомобіля KIA Sportage виїжджаючи з другорядної дороги на надав перевагу автомобілю FIAT Fiorino, який рухався по головний.

KIA Sportage д.н.з. ВН4525ОМ, 2020 року випуску, VIN: U5YPG814BML006658, м. Чорноморськ.

На місці працювали поліціанти, які, у зв’язку з постраждалим, викликали слідчого. Вирішується питання реєстрації події до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

21 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: БІЛЯ «ДАЛЬНИЦЬКОГО» ДТП З ПОСТРАЖДАЛИМ

      1. Та ну, не може бути. 😄
        Це згідно якого закону України? Він номера ховає вдома?
        Таку дурню вперше чую… номерні знаки належать ДЕРЖАВІ. Вони саме тому так і називаються – державні!
        Йолоп ти.

  1. Автомобіль належить державі, а конкретно – військовій частині. Наразі воєнний стан. Думаю не варто пояснювати, що військових ми не маємо право показувати до скасування воєнного стану.

    1. Никого не слушай. На этот раз всё правильно сделал 👍 Хотя, ты никогда никого не слушаешь, и не слышишь 🤭

    2. Фуфланіфдзе, згідно якого закону не можна показувати військових, які здійснили ДТП? Що ти ліпиш горбатого, а ну давай силку на закон, чи у нас махновщина? Який же ти нікчемний, ніхто тобі і прокаженому не вручить повістку, нікому ви не потрібні.

  2. як не крути а попередні коментарі праві даже спец транспорт під державним номером і знімати його можуть тільки працівники деяких державних структур. а водій який виїжджав на головну дорогу, якщо б вона вчилася то знала би що треба пропустить а так посвідчення куплене тому і не знаємо. головне що живі.

  3. Там така кількість ДТП, місцева влада (якби не займалась власним збагаченням, а безпекою території), вже давно могла б щось вигадати для захисту людей!

  4. Камикадзе,а почему ты не снимешь репортаж в кабинете у того кто должен отвечать за безопасность,в том числе и на дорогах,Овидиополя и Одесского района,почему не позадаешь вопросы где девается бюджет района,на что он тратится?Могут нагнуть наверное?!

  5. Військові були бухі. І чому це не можна висвітлювати номерні знаки авто яке належить в-ч? Це що передова? Якщо не передова то номерні знаки повинні бути опрелюднені. Збирати кошти на авто військовим можна, а коли вони не трезві гоняють на авто то це норма і всі повинні мовчати? А завтра вони набухаються і почнуть палити зі зброї. Теж будемо мовчати?

  6. Скоро той стовп упаде людям на хату,скільки там було ДТП, невже не можна світлофор причепить.

    1. Якщо встановлювати світлофор,то це справді-інше гройсман. Встановити,внести до документації дорожньотранспортного руху,під’єднати до системи,і т.д. Є значно простіші методи принудити водіїв рухатись зі швидкістю для населеного пункту-лежачі поліцейські. Кожні пів кілометри (наприклад),щоб навіть при бажанні не могли б прискорюватись.

  7. Якщо встановлювати світлофор,то це справді-геморой. Встановити,внести до документації дорожньотранспортного руху,під’єднати до системи,і т.д. Є значно простіші методи принудити водіїв рухатись зі швидкістю для населеного пункту-лежачі поліцейські. Кожні пів кілометри (наприклад),щоб навіть при бажанні не могли б прискорюватись.

    1. Не все так просто, як вам здається. Щоб встановити світлофор, це потрібно вирішувати через Київ. Але в нас немає зацікавлених осіб, які знаходяться при владі. Всім на все насрати 🤷🏻‍♂️

    2. Лежачі поліцейські, на цьому відрізку дороги, ніколи не будуть встановлені. Тому що це дорога не місцевого значення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.