ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОСИЛА КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ СУБ’ЄКТА З НАДАННЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Кількість переглядів 1754

25 жовтня 2023 року Виконавчий комітет Овідіопольської селищної ради прийняв рішення №501 про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Овідіопольської територіальної громади.

Конкурс відбудеться 04 грудня 2023 року о 10 години за адресом: Одеська область, Одеській район, селище Овідіополь, вул. Незалежності, 2-а (зал засідань адміністративного приміщення селищної ради, ІІ поверх).

Телефон для довідок (04851) 3-55-02.

УМОВИ КОНКУРСУ:

ПРИМІРНИЙ ДОГОВІР між організатором конкурсу та суб’єктом господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів:

По матеріалам: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОСИЛА КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ СУБ’ЄКТА З НАДАННЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

  1. А коли буде конкурси на посаду директора КП Палац спорту…..???

    Та чому робите вигляд що не знаєте, що у палаці спорту Армяни разом з Фіряєвом завели корупцію вимагаючи з батьків кошти, які разом із зарплатою кладуть собі у кишеню.

    Чому дане комунальне підприємство ще досі збиткове….???

    Чому не працюють відеокамери, які встановив попередній директор….???

    На посаді директора, ще досі армян який під час окупації Криму та Донбасу, коли вбили Євгена Колісніченка, то цей сепаратист додумався втекти до Чечні поміняти віру і працював на кадирівців. Цей мусульманин Мушег Вагарашковиич який себе чомусь називає “Мішою”?, 10.05.1977 р.н. мешканець села Цилкар, Арагацевкого району, що знаходиться у Вірменії до того ще й отримав паспорт російської федерації.

    А за одне окрім конкурсу переведемо тренерів корупціонерів на оренду!!!.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.