«ЗАДОНАТЬ НА ПЕРЕМОГУ»: В ОВІДІОПОЛІ ПРОЙШОВ ЯРМАРОК

Кількість переглядів 1651

11 листопада 2023 року в Овідіополі відбувся ярмарок благодійний ярмарок «Задонать на перемогу» на підтримку та придбання авто для Валерія Сологуб та його побратимів, які служать у 154 бригаді.

До ярмарки долучились небайдужі люди, представники ДНЗ ОЦПТО та вчителі Кароліно-Бугазького ЗЗСО, рідні та знайомі Валерія.

Протягом ярмарки всі охочі мали можливість придбати прикраси ручної роботи, домашню випічку, зробити фото з Ведмедиком Тедді, великим крокодилом, «скляною людиною» та посмакувати солодкою ватою за донат. Кількість людей, які долучились до збору коштів не зменшувалась навіть під час дощу. Це прямий показник того, що Овідіопольці мають свідому громадянську позицію і не залишаються осторонь у подібних зборах.

На ярмарку було зібрано 28’850 грн, які в найближчий час буде перераховано на банку для збору на авто.

Дякуємо всім без міри! Разом до перемоги!

А ми завжди будемо надійною опорою в тилу. Слава Україні!

По матеріалах: Ольга Сологуб

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “«ЗАДОНАТЬ НА ПЕРЕМОГУ»: В ОВІДІОПОЛІ ПРОЙШОВ ЯРМАРОК

  1. Прекрасная идея , но очень жаль, что каждая девочка только для своего мужа собирает и все. А когда встал вопрос о берцах для парамедика на нуле с 49 размером ноги, его семья впо и живёт в Овидиополе, то все сказали : не, мы не волонтеры, мы никому не помогаем(((( очень жаль.

  2. Сказати, це не значить зробити. Потрібна організація, яка у Вас була на рівні “сказати”. Це кропітка робота: знайти однодумців, визначити участь кожного учасника заходу, працювати на одну мету. Вам потрібно активніше працювати над такими заходами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.