АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ ЗАРЕЄСТРОВАНА СУБ’ЄКТОМ У СФЕРІ ОНЛАЙН-МЕДІА

Кількість переглядів 1363

16 листопада 2023 року редакція «Альтернатива. ОРГ» зареєстрована Національною Радою з питань телебачення і радіомовлення, як суб’єкт у сфері онлайн-медіа.

На підставі закону України від 13 грудня 2022 року «Про медіа» за № 2849-IX всі суб’єкти медіа повинні були впродовж року пройти перереєстрацію.

Наш ідентифікатор медіа – R40-01746.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

26 thoughts on “АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ ЗАРЕЄСТРОВАНА СУБ’ЄКТОМ У СФЕРІ ОНЛАЙН-МЕДІА

  1. Ромочка, ты молодец. Давай жги. Ждем прожарки свиньи и ее свиноподобной свиты подельников.

  2. Не сайт твій є суб’єктом у сфері медіа, а ти у статусі ФОП.

    Твоє прізвисько відтепер – R40-01746.

    У фільмі “Зоряні війни” був робот R2D2, то він є твоїм братом.

    Колись Нюрнберзький трибунал визнав актом геноциду таврування нацистами в’язнів концтаборів і присвоєння їм номерних ідентифікаторів, але ти з трибуналом і твоїми батьками, які дали тобі ім’я Роман (починається з R), як я бачу, не згодний.

    От і живи тепер, R40-01746, зі своїм новим персональним пожиттєвим ідентифікатором.

    Раджу тобі набити на твоєму лобі тавро/татуху “R40-01746”.

    1. Підробка повістки в суд запорука успіху чмошника :

      Козрський, це ти, клоун дешевий? До тебе навіть бур’яни на город односельці не йдуть рвать, навіть при тому, що їсти нема за що… А забув, так тому що ти і цьому сприяєш… )))) Можеш тільки необізнаних на “понт брать”. Тьфу, чмошник в прямому сенсі.

  3. Овідіопольський КЛОУН, кому ти потрібний з своїми дурними статтями?. Усі сміються з тебе, та ніхто навіть уваги на таких як ти не звартає.

  4. R40-01746, знайшов те, що ти шукав у Законі України “Про медіа”, який ти, як ти брешеш, так гарно виконуєш:

    …Стаття 42. Захист дітей
    …10. Крім виняткових випадків, коли неможливо інакше забезпечити найкращі інтереси дитини, суб’єкти у сфері медіа не мають права без письмової згоди хоча б одного з батьків або інших законних представників дитини оприлюднювати фото дитини, яка зазнала фізичного чи сексуального насилля, а також розголошувати будь-яку інформацію, яка:

    1) може сприяти ідентифікації дитини, яка задіяна у провадженні у справах про адміністративні правопорушення, в кримінальному провадженні у будь-якому статусі або стосовно якої є інформація про здійснення нею правопорушення;…

    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2849-20#Text

    Шо там було з калаглійськими неповнолітніми дітьми?
    Не хочеш оплатити їм адвокатів у їхніх кримінальних провадженнях і відшкодувати моральну шкоду?

  5. Слухай, R40-01746, я у твоєму Законі України “Про медіа” знайшов боксерський лайфхак: оскільки відповідно до абзацу десятого частини першої статті 1 Закону України “Про державну підтримку медіа, гарантії професійної діяльності та соціальний захист журналіста” журналістом є творчий працівник суб’єкта у сфері медіа, то ВАРШАНІДЗЕ РОМАН АВТАНДІЛОВИЧ є не журналістом, а суб’єктом у сфері медіа.

    І про це сам ВАРШАНІДЗЕ Р.А., точніше, R40-01746, публічно заявив, з посиланням на Закон України “Про медіа” та рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення” від 16.11.2023.

    А тому застосування до такого як ВАРШАНІДЗЕ Р.А. суб’єкта у сфері медіа заходів виховного характеру не охоплюються статтями 171, 345-1, 347-1, 348-1 та 349-1 Кримінального кодексу України і не тягнуть відповідальності за передбачені цими статтями КК України кримінальні правопорушення.

    1. Чи може то лайно яким плюєся розумнику,нейтралізує право громадянства України? Громадянство гарантоване Конституцією України,і вже все інше-потім. Навіть той номер суб’єкта встановлює громадянина в першу чергу. Та й с чим,чи(ким,з якими системами)порівнюєш? В такий час не гарно це пахне. Ми евроінтегруємо,чи як? А там теж саме. Всюди ЦИИФРА. Та й в Штатах теж саме. Увесь світ-концтабор? Не забалакуйся. А Вас Автонділович-ЩИРО ВІТАЮ,та бажаю УСПІХІВ!

      1. Номер суб’єкта R40-01746 встановлює не громадянина, а ФОПа-резидента України.

        Стаття 16 Закону “Про медіа” визначає, що суб’єктами онлайн-медіа МОЖУТЬ БУТИ (а не є) громадяни України, але у п.2 ч.5 ст.63 цього Закону йдеться не про громадян, а про фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

        Рішення Ради стосується ФОПа, тому цей ФОП є суб’єктом онлайн-медіа, що виключає те, що ВАРШАНІДЗЕ РОМАН АВТАНДІЛОВИЧ є журналістом.

        Не може журналіст бути творчим працівником самого себе, з чим я всіх і вітаю.

        Відтепер Рому можна виховувати і посилати нах, бо він САМ все зробив задля того, щоби його бейджик і посвідчення як журналіста редакції “Альтернативи.орг” стали незаконними.

        Був він колись журналістом-присяжним, а перетворився на присяжного R40-01746.

        Мені байдуже він, я без жодного негативу. Просто цитую закони.

          1. Вашу відповідь/реакцію я почув, але відхиляю як безпідставну.

            Передайте особі R40-01746, що він не лише не журналіст, а й не зможе працювати присяжним, бо знає і перебуває у постійних стосунках з працівниками Овідіопольського комерційного державного журі. Так зіпсувати відносини з оточуючими, як це робить R40-01746, ще треба вміти.

  6. Доброго вечора Романе кожного ранку з 8:30 до 12:00 у лісосмузі вздовж траси Овідіополь-Одеса рубають лісосмугу, зробить репортаж, ця товста Савельєва з Огородником продають дрова, просимо зробити рейд.

    1. Сам пойди и посмотри почему и кто рубит дрова. А то привыкли, чтобы всякие аферисты за вас делали работу

    2. Рома ідіот ще в Овідіополі по вулицях стовби усі не пощитав, а ти хочеш щоб він за пеньки взявся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.