ЗРАДНИКИ УКРАЇНИ: МЕШКАНЦЯ ОВІДІОПОЛЯ ВНЕСЛИ ДО САЙТУ «МИРОТВОРЕЦЬ»

Кількість переглядів 4336

За запитом медіа «Альтернатива. ОРГ» до сайту «Миротворець» внесений зрадник України, колишній житель Овідіополя – Батурін Артем Сергійович, який на момент окупації Криму у 2014 році був суддею Гагаринського районного суду м. Севастополь, але, порушивши присягу перейшов на сторону ворога та став виконувати обов’язки судді при окупаційній владі.

Довідка:

  • Батурін Артем Сергійович Указом Президента України від 13 травня 2009 року № 318/2009 призначений на посаду судді Гагарінського районного суду міста Севастополя строком на п’ять років.
  • У 2013 році Артем Батурін притягувався до дисциплінарної відповідальності за порушення таємниці нарадчої кімнати під час розгляду справи про аліменти.
  • Після окупації Криму російською федерацією, з березня 2014 року продовжував виконувати обов’язки судді Гагаринського районного суду м. Севастополь під владою окупантів.
  • Вже при окупаційній владі рф, Артем Батурін подав заяву про вступ на пост судді рф. Проте, 06 жовтня 2014 року, віща кваліфікаційна колегія судів рф відмовила Артему Батуріну у рекомендації на пост судді на постійної основі у Гагаринському районному суді Севастополю. Прочитати подробиці засідання можна на сайті ПРАВОru (тільки з VPN):
    https://pravo.ru/court_report/view/114085/
  • 30 січня 2019 року рішенням Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя № 258/2дп/15-19 суддю Гагарінського районного суду міста Севастополя Батуріна А. С. притягнуто до дисциплінарної відповідальності та застосовано до нього дисциплінарне стягнення у виді подання про звільнення з посади судді.
  • 04 березня 2019 року до Вищої ради правосуддя надійшло подання Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя про звільнення Батуріна А. С. з посади судді Гагарінського районного суду міста Севастополя.
  • 26 березня 2019 року Вища Рада правосуддя звільнила Батуріна Артема Сергійовича з посади судді Гагарінського районного суду міста Севастополя на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України.

Ось така вона, маленька історія великої зради. Зрада тих, хто присягав на вірність Україні. А розпочалась ця історія по встановленню обставин зради, після моєї бесіді 13 листопада 2023 року в Овідіополі з батьком Артема Батуріна – колишнім прокурором, а нині адвокатом Сергієм Батуріним, на якого поліціанти складали протокол за порушення правил паркування.

Сергій Батурін почав запевнювати мене, що його син Артем не зрадник, а чекає на визволення Криму з-під окупації та наразі просто працює юристом на окупованій території. Також Сергій Батурін звинуватив колишнього виконуючого обов’язки президента України Олександра Турчинова у здачі Криму.

Саме після цієї бесіди я став наводити довідки про Артема Батуріна та встановив, що відомості про нього на сайт «СУДЬИ РОССИИ» були внесенні ще 21.07.2014 року.

Процедура відмови у рекомендації на пост судді рф Артема Батуріна описана на сайті ПРАВОru у статі від 25.12.2014 року (тільки з VPN):

«ВС решил не делать членов ВККС свидетелями»

Сподіваюсь, що публікація на сайті «Миротворець» та моя заява до СБУ стане поштовхом для реєстрації кримінального провадження по факту державної зради з боку судді Батуріна А. С. та притягнення його до кримінальної відповідальності.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ЗРАДНИКИ УКРАЇНИ: МЕШКАНЦЯ ОВІДІОПОЛЯ ВНЕСЛИ ДО САЙТУ «МИРОТВОРЕЦЬ»

  1. в Крыму живёт и сын Каранфиловой нач финотдела и много наших Овидиопольцев. Главное чтобы война закончилась. И наша Украина процветала

    1. Син Каранфілової був державним службовцем?
      Справа у тому, що дійсно багато людей вимущено залишилось на окупованій території, але Артем Батурін не просто громадянин України, він на момент окупації був суддя і він зобов’язаний був виїхати, адже саме державні службовці такого рівня є об’єктом нападу окупантів, якщо вони не зраджують присязі. А, якщо зраджують, то вони прекрасно починають служити ворогу.

      1. Син каранфілової військовослужбовець РФ, Сергій Каранфілов, можливо воює проти України

    2. Война в любом случае закончится. Ворос в том будет ли Украина ? Со свободными и независимыми людьми. Или будет “затурканая” малоросия. Окраина чего то там. И процветать будем как и вся территория россии, кроме москвы. Болото. Да и не все овидиопольцы в Крыму дают присягу оккупанту россии. Как я поняла, этот батурин присягнул. Служит россии. А мог стать просто адвокатом или предпринимателем например.

    3. Головне щоб війна закінчилась результативно. І ми відстояли свою незалежність і свою територію. І зло повинно понести кару. Загарбник і вбивця повинен отримати відповідь. А зрадник залишиться зрадником. І для цьго є відповідні органи і закони України.

  2. СБУ у куосі по цьому Батуріну. Всі питання по Київстару, як і по опзж та упц мп потрібно задавати СБУ – саме вони їх всіх кроють!!!

  3. Нет никакого интереса до таких людей, подымите более важные вопросы в новостях, почему центральная улица Т.Шевченко не освящеется после 17.00 и там темно как в Нигерии, почему при въезде в Овидиополь не освящается уже больше 3-х лет наш круг. До каких пор в Овидиополе будут стоят деревянные столбы, которое могут в любой момет от старости упасть жителям Овидиополя на голову или машину и нанести ущерб. Почему не работают 2-ве недели светофоры.
    Когда заделают ямы возле АТБ в районе “Бани”.
    Эти вопросы для нас как для жителей Овидиополя более значимы, чем человек, который больше никогда не будет тут жить, пускай себе идёт лесом !!!

    1. Повылазили сепарня, дружки Артемки. Как это не интересно? Очень даже интересно: папаша гнида коррупционнная взятки таскает в суды, Артемка пролетел в рашке с продлением полномочий, подлец такой. Всех к ответу. Ваши столбы и освещение подождет,к Лилке чего не обращаетесь? Вам Варшанидзе нужен,чтобы про лампочки узнать?За кого голосовал у того и спрашивай!!!

      1. Коля !
        Класний коментар !
        все чьотко !

        не те, що у деяких тут ватників…
        Вулиці їм не освЯщаються …
        Круг йому не освЯщається …

        Піди падло до сого руззкаго попа
        Нехай тобі жoпу освятить …
        Не забудь йому грошенят підкинути
        Він передасть в мацкву, а там рпц під видом волонтерів купують дрони для армії рф !
        РПЦ це частина держави росії !
        рпц – зло !

  4. росія окупувала Крим в лютому 2015 року. суддя батурін заільнений з посади судді в окупованому Криму у березні 2019 року! У мене питання: держава Україна 5 років платила зарплату зраднику?!!

  5. Капець,скільки зрадників, в нас в Овідіополі,сучари,всіх до відповіді!скільки дітей гине,за гнид

  6. Бутурин тут еще работал на госслужбе рф после увольнения из суда и получал рублики из бюджета рф.

  7. Всем известно,что Батурин нулевой адвокат. Он умеет носить бабло судьям Овидиопольского суда тому же Кириченко,Кочко и Газияну. Восспитал сынка коррупционера,который подумал,что чего бы не остаться с русней и посудить там. Но не вышло,а тут еще и все расскрылось.Посмотрим теперь как он вернется назад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.