ЩО СЬОГОДНІ ШУКАЛИ ПІД ЧАС СЛІДЧИХ ДІЙ В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ?

Кількість переглядів 9303

05 січня 2024 року у телеграм каналах почала з’являтись інформація про нібито затримання лікаря на хабарі у сумі 5 тис. доларів США в Овідіопольської лікарні, який нібито допомагав призовникам з документами для виїзду за кордон.

На жаль, у момент проведення слідчих дій, мене не було у лікарні. Єдине, що є у розпорядженні ось цей відео запис, який особливо нічого не доказує, крім того, що представники Національної поліції були на території лікарні між приймальним та консультативно-діагностичним відділенням.

Що мені відомо на цей час:

  • в Овідіопольській лікарні була проведена слідча дія – обшук, в рамках кримінального провадження, яке стосується видачі документа, який надавав чи то можливість уникнути мобілізації, чи то дозвіл на виїзд за кордон під час воєнного стану;
  • в результаті слідчих дій, попередньо, ніхто з лікарів не затриманий, були лише вилучені журнали обліку пацієнтів у декількох лікарів;
  • особа, яка нібито незаконно отримала документ, у журналах наших лікарів, попередньо, не значиться;
  • особистої медичної картки цього пацієнта, попередньо, у реєстратурі немає;
  • дані цієї особи, поки не відомі, але, попередньо, він з міста Київ.

Також, за моєю інформацією, слідчі дії проводились і у приміщеннях Овідіопольського Територіального центру комплектування (так званий військкомат). Які наслідки цих дій поки невідомі.

До речі, лікар, який очолює медичну військову комісію знаходиться саме у приміщенні ТЦК.

Припускаю, що якщо документ був виданий у ТЦК та, при цьому, по журналах цей пацієнт не проходив, це означає, що документ був дійсно сфальсифікований.

Навколо цих подій у лікарні та ТЦК зберігається велика таємниця, тому, поки, більше подробиць немає. Чекаємо на повідомлення пресслужби правоохоронців. Може з нього щось дізнаємось.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ЩО СЬОГОДНІ ШУКАЛИ ПІД ЧАС СЛІДЧИХ ДІЙ В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ?

    1. Так вічливо Ромцю.Яка ж схема розподілую?Одні знаки запитання.Ось вам де копупція.

  1. Военнообязанный для прохождения медицинской комиссии получает направление в ТЦК далее уже в поликлинике тот или иной врач при спорном вопросе направляет человека в областную больницу или военный госпиталь для дополнительного обследования при этом в области заполняется акт обследования военнообязанного и на основании акта обследования врач направляющий пишет заключения врача, а председатель ВЛК подписывает. Но на данный момент эта процедура упрощена и акты обследование и заключения врача пишут по месту). Так же как и выносится решения ВЛК. О каких журналах и о каких записях здесь идёт речь. Признать человека негодным может только ВЛК на основании заключения специалиста даже узкого профиля. Поэтому искали не записи в журналах а врача который и дал заключении о непригодности прохождении военной службы.

  2. А я знаю хто це,це лікар завідувач поліклінікі матусяк.юрка он любить гроші сильно.но його відмажуть від злочину

  3. у Литвинчука є жіночий кабінет в руки тепло і бакси річкою з яких напевно налог йде до бюджету громади

  4. Савельєва тв@рюка товст@, твоя нова шавка у земельному відділі Чебаненко Олег приїздив до нас сказав що в нас оренда не вірно оформлена та сказав щоб рішити питання буде коштувати 1000 $, та сказав що не буде проблем якщо піду оформлювати и підвал селищної ради до твоєї фірми Наша Батьківщина, гнид@ жирн@, якщо ні то будут проблеми сказав він, що від тебе така вказівка цетую, «Так сказала сама голова». Мерзото чекаємо з відпустки буде тобі 1000 $, відповіси за кожну копійку! Слава Україні! Ми тебе навчимо поважати громаду!!!!!

  5. Дольше всего задержались в кабинете жены главврача, где выдаются справки с большими причинами для выезда мужика за рубеж беспрепятственно. Справки стоят, наверное, недешево. Но могут и договорится. И взять в долю. Ведь легче возглавить, чем разрушить такое выгодное дело. Всего мужиков уехало уже на сейчас 500 тыс. $

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.