РУХ ВАНТАЖІВОК ПО ОБ’ЇЗНІЙ ДОРОЗІ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ МИКОЛАЇВКА ТА КАЛАГЛІЯ ПІСЛЯ ОПАДІВ УСКЛАДНИВСЯ

Кількість переглядів 2232

19 січня 2024 року до редакції зателефонував мешканець Овідіополю Андрій Гусаков, який поскаржився на незадовільний стан частини автодороги Т-1625, яка йде в об’їзд сіл Миколаївка та Калаглія.

Нещодавні великі осадки зробили об’їзд майже не проїзним. Великовантажний VOLVO Андрія встав посеред дороги та перегородив шлях іншому транспорту.

На місці була викликана поліція та написане заява про відсутність твердого покриття на об’їзній дорозі. Поліція змогла додзвонитись до місцевого АВТОДОРУ, який прислав транспорт для визволення великовантажного VOLVO.

Шлях вже вільний, але, на мою думку, якщо ми обмежуємо рух великовантажного транспорту населеними пунктами, треба тримати у задовільному стані об’їзні шляхи.

Сподіваюсь нас почують чиновники.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

30 thoughts on “РУХ ВАНТАЖІВОК ПО ОБ’ЇЗНІЙ ДОРОЗІ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ МИКОЛАЇВКА ТА КАЛАГЛІЯ ПІСЛЯ ОПАДІВ УСКЛАДНИВСЯ

  1. депутат Максим – ‘кидало’ !
    водіям вантажівок він ‘пір’я підіймає’
    А от що він зробив для покращення об’їздної дороги ?
    а рівно нічого !!!
    а зараз тойдепутат типу на службі !
    але за Максимку не переживайте !
    він непогано влаштувався !
    як кажуть на Косі – харашо устроївся !

    1. Устройся так же, як і він , що ти зробив для того, щоб була ця дорога у належному стані? Листи писались, підписи збирали, чи може він за власний кошт повинен був це робити? Дорога обласного значення, це факт, її ніхто не ремонтував, а місцеві дороги могли робити за умови співфінансування з селищною радою, але у ради грошей не вистачає, або дороги або премії.
      Так що маємо те що маємо, а звинувачувати когось одного не потрібно, чому ніхто ніколи не звертався по об’їзній до голів сільських рад? Бо це не у їх компетенції було, зараз нічого не змінилось, робити повинен обл.укравтодор саме цю ділянку Т1625. Нажаль під час війни дороги робитись не будуть.
      А як що б хлопці не розвертали фури то дороги вже б не було ні на Косі ні в Калаглії

    2. Так чого ти криса тилова не підеш і не влаштуєшься так чудово як Максім, він по краней мере захищає твою жопу трусвиву і ховаєшся за юбку своєї жінки сучок.

  2. Романе, покажіть також стан дороги у селах Калаглія та Миколаївка, це суцільних жах, керівництву громади байдуже

  3. Керівництву громади байдуже було коли потрібно було посипати автомобільні дороги в ожеледицю.
    Не одна з вулиць не була посипана …. ЖАХ …
    Тиждень люди не могли пересуватись
    Велика шана двірникам ЖІНКАМ які власноруч кидали пісок по тротуарам
    Чекаємо на звіт по утриманню в зимовий період автомобільних доріг та тротуарів.

  4. Лиля перестань уже грамоты свои перечитывать, и необоснованно большую зарплату пересчитывать. Переключить уже наконец-то на решение вопросов напоминаю мы именно за это платим тебе такую огромную зарплату которому ты не отрабатываешь.

    1. вовчик мені здається дорога міжнародного значення йде через сала а не по полям? можу помилятись.

      1. Я колись писав звернення в укравтодор, з приводу дорожніх знаків в селі Миколаївка. Мені прийшла відповідь, що дорога яка проходить через Калаглію і Миколаївка, має статус місцевого значення. Це змінилося, коли поставили знак Головна дорога, яка вказує напрямок в поле. Мені тоді навіть звонили, аби поясните, де чія відповідальність.

  5. Ні район, ні область не мають ніякого відношення до цієї дороги. Це дорога міжнародного значення, тому потрібно писати звернення в укравтодор. Поліція нічим Вам не допоможе, хоча при бажанні могли б.

    1. Та це і є робота апарата голови писати і добиватися. За це ми такі з/п зі свого карману цім дармоїдами і платим – за результати а не очко замилування. Тому-то і громадськість сколихнула інформація аудиту. А Ліля нам хвалиться грамотами і вважає що вона переробила а повинна результатами.

  6. УВАГА! Вакантна ПОСАДА заступника голови ОвІдіопольської громади. всіх бажаючих отримувати великі з/п запрошуємо скористатись такою можливістю.

    1. Я згоден нех.я не робити і отримувати таку заробітну платню. Коли можна зайти за нею наповнить коли дата видачі я з/п зайду

  7. А что случилось ? Сколько месяцев посада первого зама пустует ! Никто не хочет быть счастливым !

    1. Так ось і виходить що вже півроку немає заступника голови а не хто не йде . де чагодарь? чому не йде? кучеряву пристроїла то йди і сама на заступника вже і команда. і отримуйте захмарні з/п та піднімай громаду. а рома буде правдиво за дарма все освіщати .ДУМАЙТЕ ЛЮДИ!

  8. Лиля ждет Бакалова с Германии ,для него держит место , только он может ей подставить плечо ,

  9. Трофименко Максим разом зі своїм вірним песиком Бочаровим Дмитром зупиняють та виживають міліцію, повали знак щодо об’їзної дороги, але забувши посприяти спочатку приведення її стан хочаб трохи придатний для її користування. А Савельєва і всі її прихвосні згадають про проблеми села і доріг коли треба буде голосувати і звісно дуже красиво пообіцяти та включать все до своє виборчої програми.

    1. Диваний воїн вздрочни собі на правий глаз а потім на лівий а потім виї…бы оранжевий бус в вихлопну трубу

  10. Той депутат геть знахабнів, це не перший випадок коли він поскаржився поліції на те що вантажівки їдуть під знак.
    Робити щось з цією дорогою не хоче нічого бо йому всеодно це ж не його машина ламається після цього бездоріжжя.
    Був би нормальним депутатом, то зробив би щось, а він тільки і може поліції скаржитися😒 соромно за таких депутатів хто тільки їх обирає.

  11. Правильно, а когда снег заметает ету дорогу её даже не чистят, а фуры едут заостряют и ждут что кто-то приедет и поможет или спускаются в село и просят помочь то снег откидывать то знакомых у кого есть техника которая сможет их вытянуть. Уже нужно что-то решать с этой дорогой.

  12. Савельевский период правления , это золотые дни для бездельников и тупоголовых прихвостней нашей ЛИСы !Все убили , за Николаеку и Калаглию забыли , а за зарплаты , премии , оздоровительные и покращення побутовых умов ПОМНЯТ ! Они все в тихушку молятся ,чтобы война не кончилась ! СУУККИ !

  13. Ромчик Варшанидзе чого ти ще не на нулю? Чого бігаєшь з своєю вонючою камерою?Ти знаєш що повинен захищати нашу державу? Це що за херня така ,чому одні повинні а такі хутрови…ї бані як ти сплять в теплому домі який ти нещодавно построїв і живешь на широку ногу ,хвате ховатися за Чегодарь і облизувати їй всі місця своїм язиком як ти можешь ,зібрав манатки і в воїнкомат ї в перед воювати чи попка жим жим а падло трусливе.

    1. Сам чего не на нулю? Кстати дом Варшанидзе построен еще при царе горохе и строил его вообще другой человек.

        1. Ты сначало сам сходи попою а потом можешь в Ирладию или куда угодно. Но ты же не не, попа жим жим. Только комменты.

  14. Дорога там давно убита и её там нужно делать. Как только дожди так и капец что там творится. Не кто не хочет делать дорогу , а сделали бы и фуры по центру асфальт не ломали бы. Тай по мимо этого ещё уборка не началась. Наши дороги разбиты нема куда дальше. Люди сами делают ( кто камнем засыпает, а кто углём)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.