ОВІДІОПОЛЬ: «ХАБАР» 3’000 $

Кількість переглядів 5820

30 січня 2024 року працівники Державного бюро розслідувань спільно зі Службою безпеки України викрили на отриманні неправомірної вигоди провідного спеціаліста Овідіопольського відділу Головного управління Державної міграційної служби в Одеській області.

Підозрюваний – провідний спеціаліст Сивоконь Анатолій Іванович, який давно працює в Овідіопольському відділі ГУ ДМС в Одеській області.

Подробиці справи поки не відомі, почекаємо офіційних коментарів, але ж достеменно відомо, що сума неправомірної вигоди складає 3’000 $ США. Гроші, нібито вимагались за внесення відомостей до документів, які стосуються дитини.

Слідчі дії проводились, як у кабінеті Анатолія Сивоконя, так і у кабінеті адвоката Батуріна Сергія Євгеновича, який, попередньо, наразі надає послуги адвоката Сивоконю А. І.

По факту отримання неправомірної вигоди зареєстроване кримінальне провадження за ч. 2 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди у значному розмірі службовою особою). Санкція статті – позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Самого Анатолія Сивоконя за постановою слідчого на 72 години затримано по ст. 208 КПК України. Питання про тримання під вартою на період досудового розслідування буде розглянуто слідчим суддею, після надходження відповідного клопотання до суду.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
2

33 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: «ХАБАР» 3’000 $

  1. Будет так же,как и с проскуровским и юркой никитинским…
    Отмажут,делов то…страна возможностей

  2. Тьфу , думаю кого,,викрали,,? Треба писати ,,викрили,, ,або спіймали на передачі хабара.

  3. Боже, НАКОНЕЦ ТО, этот гад и с меня деньги требовал и с моих знакомых, по нему давно тюрьма плачет!!! Надеюсь хоть единственного коррупционера всё таки посадят за 30 лет независимой Украины.

    1. Навіщо погоджуватись та мовчати? Навіщо чекати? Вимагав – пиши заяву! Нікого посадити неможливо, якщо ми самі потикаємо такому явищу, як хабарництво.

      1. Сейчас начнут писать всякую ересь😅
        Было бы так, уже бы этот “волчонок” обратился со своими знакомыми куда надо, а так сидя на диване умеют красивые истории сочинять.

        1. Ніхто не хоче бути ізгоєм. Всі хочуть, щоб корупції не було, але після нього. Йому треба швидко та він готовий платити.
          Всі хочуть справедливості рівно до того моменту, поки ця справедливість не торкнеться його самого.

          1. так вот…. вы говорите что “неможно мовчати” что бы не разводить коррупцию и тут же пишите что до суда дело дойдет, а вот дальше…. Дальше другая ветка коррупции – то что судьи коррупционеры для вас это не новость я думаю. Сколько за 30 лет было осужденно коррупционеров и сколько из них понесли реальное наказание?! Эту страну уже ничего не спасет, единственное спасение жёсткий тоталитаризм. В демократию мы украинцы не умеем через чур анархичный народ.

            1. Тоталітаризм не бореться з корупцією. Він її породжує. При тоталітаризмі до корупції допущена певна кількість осіб. Там так – своїм все, іншим за законом. Демократія зробить свою справу, з часом.

  4. Батурин в теме. Попов в схеме. Давно пора было эту клоаку разворошить.

  5. Отольются волкам овечьи слёзы. Эту преступную группировку давно пора было прикрыть.

  6. в акті по лікарні буде таке ” в кабінеті № ? була виявлена пиль на столі лікарю винесена догана з занесенням в особову справу” да_да пиль на столі.

    1. Впевнена на 100%що самі прийшли до Анатолія і кричали спасітє,памагітє!!!!Черга довга,а ми ждать не хочемо!Ми вам заплатимо,а ви зробіть бистрєє 🙂 А от коли мова зайшла за суму то тут і начались нєпоніманія-ми хотіли за 2 копійки,а він захотів 3000$ (ннхороший який чоловік)і сразу став Анатолій взяточніком бо не змогли дійти згоди по сумі 🙁 Мєнталітєт в наших людей мерзотний!Самі ж стараються дати взятку шоб бистріше вирішити питання,а от коли їм відмовляють,або ж хотять велику суму за послугу то тут приходить на домомогу міліція,журналісти і чиновник стає не людиною яка вам хотіла допомогти,а взяточніком!Люди самі винні в тому що коїться,але чомусь себе ніколи не бачать!!!!!

  7. Впевнена на 100%що самі прийшли до Анатолія і кричали спасітє,памагітє!!!!Черга довга,а ми ждать не хочемо!Ми вам заплатимо,а ви зробіть бистрєє 🙂 А от коли мова зайшла за суму то тут і начались нєпоніманія-ми хотіли за 2 копійки,а він захотів 3000$ (ннхороший який чоловік)і сразу став Анатолій взяточніком бо не змогли дійти згоди по сумі 🙁 Мєнталітєт в наших людей мерзотний!Самі ж стараються дати взятку шоб бистріше вирішити питання,а от коли їм відмовляють,або ж хотять велику суму за послугу то тут приходить на домомогу міліція,журналісти і чиновник стає не людиною яка вам хотіла допомогти,а взяточніком!Люди самі винні в тому що коїться,але чомусь себе ніколи не бачать!!!!!

      1. Мене цікавить ось яке питання:справку про підтвердження громадянства можна зробити безкоштовно,але от виготовляється вона 2-3 місяці.Так за що ж жінка платила?За справку чи за строки виготовлення???? В тому то і діло що вона сама прийшла :))

    1. Золотые слова, Анатолия знаю не первый день, классный мужик, дай бог все станет на свои места и поймают настоящих коррупционеров в нашей стране, если хватит смелости у органов полиции!!!

      1. А хабар на 3000 доларів це не ‘настоящій’ корупціонер ???
        Він виходить, що іграшковий ?

  8. Получил Анатолий 3000$ от матери 5-ти детей за подтверждение гражданства её детей (отец является иностранцем). Выходит, что по 600$ за каждого.

  9. Роман отправил вам на почту некоторые подробности дела. К сожалению пока не могу назвать потерпевших, но информация вам понравится. В деле была задействована руководитель Сивоконя Панченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.