ОВІДІОПОЛЬ. КОЗАЦЬКЕ ПОЛЕ: ЛАВИ ТА ГОЙДАЛКИ НАД ЛИМАНОМ

Кількість переглядів 2569

05 жовтня 2023 року до редакції звернувся читач, який повідомив про роботу будівельної техніки у м. Овідіополь на схилах лиману у районі Козацького поля.

Як повідомив мені читач, сьогодні він там помітив людей, які на автомобілі д.н.з. BH7854BI (за моїми даними це ВАЗ-2107) знаходились там та при них приїхав екскаватор і трохи підсипавши землі поїхав.

Я побував в Овідіопольській селищній раді та поспілкувався з депутатом Юлією Малицькою, яка повідомила, що добрі люди встановлюють на схилах лиману лави та гойдалки з метою відпочинку.

Чи отримали ці люди якісь дозволи на ці роботи депутат не повідомила, але запевнила, що керівництво селищної ради обізнана у цієї ситуації.

Встановлення лав та гойдалок це добра справа, але головне, щоб це обернулось якимись іншими несподіванками.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

18 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ. КОЗАЦЬКЕ ПОЛЕ: ЛАВИ ТА ГОЙДАЛКИ НАД ЛИМАНОМ

  1. Ого,яка біда!Люди ви що здуріли,що поганого в гойдалках та лавках?Навіщо з мухи робите слона?Про який розвиток громади тоді може йти мова?Всі кричать що зроблено в громаді?А з чого може робитися ,як все не так.Люди які намагаються зробити щось корисне ,чомусь не в милість.

    1. Дело не в качелях и лавках а в том, что они могут превратится в забор и позже в какое-то решения суда и позже там будет все что угодно но только не качели и лавки.

  2. На это место давно имеет виды чегодарь баба наташа и её одесские друзья. Наверное бабка испугалась не на шутку увидав там посторонние для неё предметы. Будьте бдительны наталья анатольевна а то не ровен час ещё что то уведут у вас с под самого носа))).

    1. Нажаль засмучу вас – ця нешановна пані, волдеморт місцевої політики, немає відношення до цієї статті. Це я був там зранку і, побачивши результат роботи техніки та людей які робили незрозуміло що безпосередньо на краю схилів, написав панові Роману щоб він за можливості підсвітив цю ситуацію.

  3. Так козацьке поле уже роздане людям, затвердили уже на сесії, зроблені документи?

    1. нет еще
      на публичке пока только кадастровые номера

  4. Савельева красава роздала козацьке поле будуть лози помідори з цибулею саджати))))) та ще за рішення гроші брала по 3000 тис доларів, ЛОШАРИ

  5. Будьласка, залишіть козацьке поле в спокої!!!!!!
    Нехай чекає повернення наших Героїв!!!!

    Чи для їхніх Родин !!!!!!!😔

    1. Поле роздане ВСІМ окрім героїв. А що дадуть тим кого мобілізували нещодавно ? Манукяни які отримали там землю теж герої ?

      1. Теперь кафе, бары и ларьки называются лавами и гойдалками, дети сейчас в телефонах и им до одного места эти гойдалки, а вот всякие суховие-газияны и прочая петушня имеют виды на эту землю

  6. Это Савельевой сын там шашлыками будет торговать

    1. У нас хватає хачів які будуть смажити шашлики😅
      Роботу у вас ніхто не забере

  7. Яке Козацьке поле?????? То поле для тих хто воював за рідну землю!!!!! Потрібно скасувати !!!!!!!

  8. Куча солдат,їх дітей,переселенців а вони поле віддали тим хто за все життя нахапався тих участків ,як собака блох.

  9. Захоплення землі – Початок, прізвища тих хто це вирішив зробити ? І поставив ці гівняні лавки ?

Comments are closed.