МИКОЛАЇВКА: ХТО ВЕДЕ ЗЕМЛЯНІ РОБОТИ БІЛЯ ЗАПОВІДНОЇ ЗОНИ?

Кількість переглядів 1668

24 листопада 2023 року у селі Миколаївка Овідіопольської громади біля земель Нижньодністровського національного парку невідомими особами ведуться земляні роботи.

Перевірити, чи присвоєний кадастровий номер цій ділянці поки неможливо, кадастрова карта тимчасово недоступна.

Але ж мені вдалось зафіксувати особу, яка працювала на тракторі, але яка, як завжди, нічого не знає – ні хто замовив, ні що замовив, ні з якою метою.

Буде написана заява до екологічної інспекції та поліції. Дуже цікаво почути версію той, що постійно звільнюється, але відставку якої селищний голова не хоче примати – старости Людмили Панкевич. Що їй відомо про ці роботи?

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “МИКОЛАЇВКА: ХТО ВЕДЕ ЗЕМЛЯНІ РОБОТИ БІЛЯ ЗАПОВІДНОЇ ЗОНИ?

    1. Романе, це не біля Нижньодністровського національного природного парку, а на його території.
      Селищний голова та адміністрація парку у змові з головою громади Савельєвою.
      Замовник робіт – Вадим Леонідович Андронакі. Його помости розташовані вздовж берега на підставі незаконного договору на рекреацію. Обласна адміністрація та Савельєва закривають на це очі.

        1. В ООН ще забудь написати!!!.
          Бомж – тобі та твоїм кураторам грошей ніхто не дасть!.

  1. Цей псих Тік Токер воршанідзе скоро в Миколаївку та Калаглію буде боятися зайти, бо дадуть лопатою по голові. Працює людина ТА нехай працює, що тобі до того!!!. А староста нехай плюне на цього дурака, та коли буде приставати з дурними питаннями, то нехай спочатку пояснить краще усім за чиї кошти живе він та його безробітна сім’я

    1. А причем тут семья Варшанидзе? Шо вы с теми съезды делаете ,? Ведутся работы незаконно, в заповедных зонах , Савельева разрешает , делает вид что не знает что происходит, потому что выборы будут , а кто будет платить вам дурням за голоса А ? какой то трактор что то роет 👀И нету дела ни кому что роется, что строится !!!!!!! ВОТ по тому так и живем, ! В стране в которой люди законом крутят как дышлом , кто как хочет так и …….

    2. Добавлю – всех этих преступников к Савельевой завел Максим Трофименко. Вот так и живем в депутатах бандиты и кругом бандиты. Савельевой главное бабки

  2. ой порядні виборці а не ви лі вибрали того самого максіма а тепер скиглите. А ЩО ТУТ ТАКОГО РИЄ ТРАКТОР ХАЙ РИЄ АЛЕ НЕ В ЗАПОВІДНІЙ ЗОНІ А В ТЕБЕ НА ГОРОДІ (тоді швидко до роми спасай рома він у мене на городі)

  3. Кому потрібний цей рома?- пес смердючий, провокатор, шахрай!!! є спеціальні служби, які повинні займатися даними питаннями. Цей грузинський дурачок у своєму житті псячої будки не построїв, і ніхто до нього не бігає!!!

  4. так чому ж ви викликали рому до того трактора , чому ж не пишли самі до прокуратури.

  5. Цього проплаченого КЛОУНА тримають, щоб вам по вухах поїздив ФОП. ВОРшанідзе, як бідота працює і свариться між собою, А у цей час з бюджету мільйони виводяться!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.