ОДЕСА МКЛ № 1: ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ У ЛІКАРНІ ПРИЗВЕЛО ДО СМЕРТІ ПАЦІЄНТІВ

Кількість переглядів 2566

13 лютого 2024 року близько 07 години ранку черговою зміною Одеської міської клінічної лікарні № 1 виявлені тіла двох військовослужбовців без ознак життя. Попередньо, смерть настала у результаті вживання алкоголю на території лікарні.

Перший померлий – це солдат РЕПЯНЧУК О. М. (доставлений на стаціонарне лікування 27 січня), другий – матрос ВЕРЕГА Г. Г. (доставлений на стаціонарне лікування 03 лютого). За попередньою інформацією, впродовж 2–3 діб їх планували виписати з лікарні.

Але, напередодні, 12 лютого військовослужбовці вийшли у місто, де, за свідченнями очевидців, придбали алкогольні напої. Яким образом їм вдалось вживати алкоголь у стаціонарі та залишиться непоміченим, поки не відомо, але схоже, що дисципліна у міської клінічної лікарні № 1 перебуває на вкрай низькому рівні. Чи був алкоголь причиною смерті, або якась інша речовина, буде встановлено у процесі дослідження в рамках кримінального провадження.

Нагадаю, що у вересні 2023 року лікарі МКЛ № 1 РОССОШКО М.В. та ТЮХТІЙ Ю.П. були затримані «на гарячому», коли вони отримали 1’200 $ від пацієнта, якому необхідно було провести операцію з видалення міжхребтових гриж. Після їх затримання, у ході обшуків у службовому кабінеті виявили та вилучили готівкові кошти на суму понад 250’000 $ США у різних валютах.

Виходить, що дисципліна у лікарні під керівництвом ГРИГОР’ЄВА ЄВГЕНА ОЛЕКСІЙОВИЧА
перебуває у вкрай низькому рівні: гроші беруть, алкоголь в палатах вживають.

Цікаво, чи будуть кадрові рішення з боку департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради? Чи там задоволені «чорною касою» та низькою дисципліною у першій міській лікарні?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

6 thoughts on “ОДЕСА МКЛ № 1: ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ У ЛІКАРНІ ПРИЗВЕЛО ДО СМЕРТІ ПАЦІЄНТІВ

  1. А як завадити пацієнту пронести алкоголь у палату? Обшукувати його при вході? А якщо вони випили його на вулиці?

  2. Если они выпили что они несовершеннолетние сами виноваты при чем здесь кто то😄

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.