ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕПУТАТИ НЕ ПІДТРИМАЛИ ПРОЄКТ РІШЕННЯ «ПРО СТВОРЕННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ»

Кількість переглядів 2131

15 лютого 2024 року, на останньому пленарному засіданні Овідіопольської селищної ради, депутати розглянули проєкт рішення «Про створення Молодіжної ради при Овідіопольській селищній раді», внесений на розгляд сесії селищним головою.

Проєкт рішення був підготовлений відділом правового забезпечення селищної ради.

Проте, як з’ясувалось, ще 15 листопада 2023 року на офіційному сайті Овідіопольської селищної ради повідомлялось про засідання вже створеної Молодіжної ради при Овідіопольській селищній раді:

ЗАСІДАННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

Також, на сайті селищної ради є інформація про захід, який Молодіжна рада провела 06 грудня 2023 року:

МОЛОДІЖНА РАДА СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАВІТАЛА ДО ДІТЕЙ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Ані селищний голова, ані юрист ради так і не змогли пояснити:

  • що за Молодіжна рада існує з 15.11.2023 року?
  • за створення якої Молодіжної ради пропонують голосувати вже 15.02.2024 року?

Після обговорення проєкту рішення та висловлення своїх думок (подробиці дивиться у сюжеті), депутати не підтримали проєкт рішення від селищного голови.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

33 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕПУТАТИ НЕ ПІДТРИМАЛИ ПРОЄКТ РІШЕННЯ «ПРО СТВОРЕННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ»

    1. І що ті діти можуть порадити якщо вони виховувалися в системі тотальної корупції ,думаю Софійка може розповісти на камеру як батько брав гроші при воєнкоматі та покращив своє життя.Запитайте будь ласка ,Романе ,в тих дітей що вони знають за корупція?

  1. Правая рука не знает что делает левая. Так и здесь. Создалось общество но никто не в курсе. А депутаты это вообще отдельное государство. Кто в телефоне сидит, кто ворон считает, кого просто нету на сессии.

  2. Навіть не зрозуміло, чи це добре, чи погано. Якщо ця рада мала бути “кишенькова”, то ліпше і не треба. А якщо є активна самостійна молодь, то хай добиваються свого.

    1. Нехай спочатку покажуть себе на ділі ,а то всі можуть язиками плести,та поради давати.

  3. дипутат не допустить щоб його підсиділи вони думають що вони вічні прийде час і спросять з кожного хто що і для кого

    1. В Україні є люди які чесно хочуть кращої долі країні???? Я думаю що таких немає і бути не може бо генетика шакалів.

  4. Пан Варшанідзе такий самий маніпулятор, як і Лілія Іванівна. Заголовок до відео дуже схожий на її питання :”То що, ми не підтримуємо молодь?”
    Наталія Анатоліївна наполягає на тому, що будь-яка процедура має відбуватися відповідно до закону, а не заднім числом затверджуватися, як у нас це полюбляють робити ще з часів совка. Депутати на чолі з головою селищної ради включають дурників і розказують, що то “діти так себе назвали – молодіжною радою”. Шановні, якщо навіть припустити, що діти виявили самі таку ініціативу й назвали себе радою, то ви як дорослі і досвідчені якраз і мали їм адекватно пояснити, які етапи створення має пройти їхня група, щоб стати тією самою радою офіційно. А то виходить, що на сайт селищної ради подавали інформацію такі ж мало обізнані люди, як і ті діти з “молодіжної ради”. Спершу дали інформацію про те, що рада створена і вже навіть функціонує, а через 4 місяці раптом надумали проголосувати за “проєкт”??? Це нормально???

  5. ЦЯ ЧЕГОДАРЬ ТВАРИНА НЕ ОБРАЗОВАНА І ТАКИХ СОБІ ПОДІБНИХ НАБРАЛА В СВОЮ КОДЛО КОМАНДУ, ТА ПУШНОВА СУ…КА СОСАЛА У КАЛІБОШИНА А ТЕПЕР ПІДЛИЗУЄ ЧЕГОДАРЬ ,МАРАЗМАТІКИ КОНЧЕНІ ЩО ПАДЛИ ХОЧЕТЕ ДО БЮДЖЕТНИХ ГРОШЕЙ ДОРВАТИСЯ ЩОБ ПОТІМ ДЕРЕБАНИТЬ І ПУШНОВОЙ ХАТУ ДОСТРОЇТИ

    1. ними хтось керує ,може папа який строє з себе великого героя а сам на фронт і не збирається

    2. Ті діти ще й життя не бачили що вони можуть порадити?Нехай беруть лопати і садять дерева більше толку буде!!!

  6. Олійничук Софія Дмитрівна, Олійничук Кирило Дмитрович
    Буряга Софія Віталіївна, Буряга Данило Віталійович
    Прямо сімейні підряди. Треба сходити до школи та поспілкуватись з цими дітьми.
    Взагалі хочу поспілкуватись з усіма. Якщо селищний голова повідомила, що все це виходило від молоді, хочу поцікавитись, що їх спонукало створити таку раду?

    1. На всех детей поступала рекомендация от русского попа Капылова. Это все филиал церковно-приходской школы имени Лилии Ивановны. Вы ж посмотрите,всё,что они успели седлать- это отметить деньСвятого Николая! Нам имнно для этого нужна молодёжная рада? Они будут хороводы водить вокруг ёлочки?

    2. Ну да ,нічого даром в цій країні не робиться,всі хочуть краще жити ,але в погоні за грішми втрачаємо більше

  7. Інна Олійничук працює керівником гурткової роботи Центру позашкільної роботи Овідіопольської селищної ради. Керує та проштовхує своїх дітей ближче до корита. Ми ж розуміємо,що з часом цю молодіжну раду почнуть фінансувати з бюджету,призначать собі зарплати та і дітям будуть щось роздавати. Так сказати з самого дитинства привчать грабувати народні кошти. Потім такі діти далеко підуть.

  8. Краще організуйте дітей для збору сміття в лісосмугах та лимані,а в кабінетах сидіти всі вміють !!!! Тільки і вмієте язиками плести і каву пити ,дармоїди ви і ваші нащадки яких суните ближе до корита.

  9. Чому не створюєте організації де потрібно фізично працювати на благоустрій Овідіопольського громади?????? А язиками плести можуть всі 😭🤣😀

  10. Так є же дитячі майданчики то нехай та молодіжна організація почне з них ,сапи в руки і вперед,там багато праці по озелененню.

  11. Всі такі розумні стали ,щось створюють ,щось обговорюють,а потрібно лише привчати тих дітей до фізичної праці і навчити любити свою землю, хліб всьому голова.

  12. Я проти ,потрібні нові люди ,завсім нові,можна сказати з іншої планети,а вас всіх в поле,залишити дома больних і старих а всіх в поле працювати.

  13. Дуже прикро, що так виходить, але ми всі знаємо, що діти не можуть нести, відповідальність за своїх батьків, не в повнолітньому віці. Що стосується до Буряги Віталія (батько Софійки та Данила), то його дійсно треба відправляти на передову. Ми всі бачимо, як людину змінили гроші(хабарські). Йому не місце знаходитись тут,. Він має хорошу структуру тіла, навчиний володіти зброєю. Вміє грозно розмовляти, ось таких як він треба на передову. Що я хочу, ще сказати: на скільки мені відомо, діти з ним не проживають, спілкування між ними немає. І я певний, що цім дітям дуже соромно за цього Хероя батька. Якщо він вигнав з домівки своїх рідних дітей, то про що, може бути мова? А дітям хочу по бажати великих успіхів, йти в перед і тільки в перед!!! Це ваш, перший крок, і його треба пройти, не дивлячись і не звертаючи увагу, на що хто говорить. Далі буде ще складніше, так що тримайтеся діти!!!

  14. Правильно, пусть молодёжь развевается. А может это и на пользу обществу. А, что касается этого родителя, за которого здесь пишут. Так это правда. Ведёт себя поскудно, возомнил из себя царя, я думаю ему уже пора на 0. Сасиделся этот герой в Овидиополе.

  15. В Польше стадионы открыты для всех ,а не только для одной футбольной команды.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.