«ТВОРЧИЙ СУДДЯ» БУДЕ СУДИТИ ЛІКАРІВ ЗА ОТРИМАННЯ «ХАБАРЯ»

Кількість переглядів 1677

Суддя Малиновського районного суду міста Одеси Олександр Гарський на 15 лютого 2024 року призначив підготовче судове засідання по справі з розгляду обвинувального акту відносно завідувача нейрохірургічного відділення «ЄВРЕЙСЬКОЇ ЛІКАРНІ» м. Одеса (КНП «МКЛ №1» ОМР) РОССОШКО МИКОЛИ ВАСИЛЬОВИЧА та лікаря нейрохірурга тієї самої лікарні ТЮХТІЯ ЮРІЯ ПЕТРОВИЧА, яких обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди поєднаної з вимаганням такої вигоди.

Нагадаю, що у вересні 2023 року РОССОШКО М. В. та ТЮХТІЙ Ю. П. були затримані «на гарячому», коли вони отримали 1’200 $ від пацієнта, якому необхідно було провести операцію з видалення між хребтових гриж. Після проведення операції, медпрацівники обіцяли хворому оформити та видати документи для відстрочки від мобілізації.

Після їх затримання, у ході обшуків у службовому кабінеті завідувача нейрохірургічного відділення комунального некомерційного підприємства «МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 1» ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ («ЄВРЕЙСЬКА ЛІКАРНЯ») РОССОШКО М.В. виявили та вилучили готівкові кошти на суму понад 250’000 $ США у різних валютах.

За даними слідства, завідувач нейрохірургічного відділення РОССОШКО М. В. та лікар нейрохірург тієї самої лікарні ТЮХТІЙ Ю. П. систематично вимагали гроші з пацієнтів за надання послуг, які підпадають під безоплатну медичну допомогу та надаються коштом Одеської міської територіальної громади.

Обвинувальний акт у відношенні РОССОШКО М. В. та ТЮХТІЙ Ю. П. надійшов до Малиновського районного суду міста Одеси після визначення підсудності Одеським апеляційним судом.

Вироки судді Гарського доволі часто складаються з посилань на письменників, цитат з художньої літератури, містять епіграфи й список використаної літератури.

Почекаємо, що Гарський порадить прочитати лікарям у яких виявили та вилучили готівкові кошти на суму понад 250’000 $ США.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “«ТВОРЧИЙ СУДДЯ» БУДЕ СУДИТИ ЛІКАРІВ ЗА ОТРИМАННЯ «ХАБАРЯ»

  1. ні в овідіопольскій лікарні не все гаразд у хабарників на столах пиль знайшли.

  2. Чого за взятку не прив’язують до дерева і не знімають штани а тому що взятки беруть багаті і бити їх по сракі всі бояться,сцикуни

      1. не смішіть зараз взятки беруть всюди,подивіться що воєнкоматі робиться і нічого не міняється

  3. Лікарі такі як депутати,ще ні одного не засудили,злодії і хабарники ,немаєш грошей у лікарні до тебе даже санітарка не підійде

    1. лікарі ті самі депутаты думайте кого вибираєте якщо хочете щоб до вас підходили в школі в больниці в сіль раді і будь де.

  4. І це тільки на робочому місці.
    Мабудь ці кошти мали передавати по сходах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.