ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО КЕРІВНИКА ЦЕНТРУ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Кількість переглядів 3273

01 березня 2024 року у Комунальному некомерційному підприємстві Овідіопольської селищної ради «Овідіопольський центр первинної медико-санітарної допомоги» призначено нового керівника.

Про таке призначення повідомляє сайт Овідіопольської селищної ради. Новим директором КНП «ОЦПМСД» стала Кабальська Оксана Леонідівна.

Відповідно до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Кабальська О. Л. виконує обов’язки директора підприємства вже з 01 лютого 2024 року.

Нагадаю, що КНП «ОЦПМСД» (код 38696671) є правонаступником КУ «Овідіопольський центр первинної медико-санітарної допомоги», яка була створена ще у червні 2013 року Овідіопольською районною радою.

Юридична адреса КНП «ОЦПМСД»: селище Овідіополь вул. Вертелецького, 24. Але фактично підприємство знаходиться на території «Овідіопольської лікарні» по вул. Т. Шевченка, 422.

По інформації: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
3
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

46 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО КЕРІВНИКА ЦЕНТРУ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

    1. Какие новые лица? Эта особа давно в админ здания своя. Она то ли зам Литвинчука то ли его секретарь. Так что за Давыдовича не переживайте он все дела будет контролировать с тени. Просто он с статус публичной личности сменил на статус серого кардинала. И не будьте такими наивными ведь налаженные схемы воровства и откатов продуманы до мелочей. У каждой схемы есть запасные варианты а так же лица дублёры, которые при надобности выходят из-за кулис.

      1. При чем тут Литвинчук. Она давно тр@хается с главбухом Кушком и все об этом знают походу он и просил за неё перед Лилькой. В свое время шестерила Тимошенко, особо умом и сообразительностью не отличалась. Очень интересное назначение , хотелось бы узнать есть ли образование и опыт работы на руководящих должностях не менее 5 лет чтобы соответствовать должности.

        1. А чому ж анонімно?Як так все знаєш то покажись.Мабуть і тебе Кушко тр@хав😀 і жаба задушила.А умом ти бачу точно відрізняєшся.
          Це не ОТГ погане це такі гнилі люди, аноніми його портять.Ви б краще на армію задонатили а не брехні в інтернеті писали.За кого гинуть наші хлопці🤦‍♀️

  1. Аня Тимошенко все сделала чтобы это КНП существовало, а была не угодная кому то и её сняли

  2. Людина Літвинчука. Поки Тимошенко була керівником сімейних лікарів,нічого в їх приміщеннях не робили. Тимошенко прибрали – відразу ремонт. Літвінчук крутив інтриги та намагався взяти під контроль всіх лікарів. Операція завершена. Якщо після підозри його людину призначають на посаду, це означає, що Савельєва отримала свою долю з 1900000 за котли. Нічого особистого- просто бізнес.БІзнес на бюджеті.

    1. Все что нужно для назначения у Оксаны Леонидовны есть! Литвинчук проверял!

  3. Вона все зможе. Її підтримують всі лікарі. Фахівець. Будуть переміни на краще.

    1. Та хто там її піддержує? Оті 6 чи 7 лікарів які там працють. В тому центрі адмін персоналу більше чим тих лікарів. На біса він взагалі потрібен центром він був коли район існував і до його складу відносилися всі амбулаторії. Взагалі не зрозуміло центр чого він? Центр 7 лікарів?

      1. А хто такий обізнаний…ти хочь трохи знаєшь про цю роботу адмінперсонала….????

  4. На официальной странице КНП
    в Фейсбуке уже удалили сообщение о назначении. Может уже уволили?

  5. Ця людина, захищає права сімейних лікарів, а не Літвінчука. Не потрвбно змішувати все на кучу. Літвінчук це поліклініка і лікарня, а Кабальська – це первинна допомога. Тому вона ніякого ввдношення до Літвінчука не має….люді не путай те святе з правідним.

    1. Аха за ха хахахаха ха ха !
      Ха ха хахахаха ха ха ха !
      Аха ха аха аха ахахахаха ха ха !

  6. Ця людина, захищає права сімейних лікарів, а не Літвінчука. Не потрібноо змішувати все на кучу. Літвінчук це поліклініка і лікарня, а Кабальська – це первинна допомога. Тому вона ніякого відношення до Літвінчука не має….люді не путайте святе з правідним.

  7. А ви знаєте людину, щоб таке говорити….а де у вас мізки,,, щоб таке говорити …..замислітся, щоб ображати людину, її потрібно знати….

  8. А чому звільнилася Руденко? Що було не так?
    Здається що вона була на на своєму місці

    1. Після того як Варшаниде у серпні минулого року наїхав на Руденко, вона перестала писати хвалебні пости про Савельєву та Ліхенко.Таке керівництво громади не влаштовувало. Знаю 100%, що Ліхенко наполягав на звільнені Руденко. А що говорить Ліхенко для Савельєвої закон, алде саме ЛІхенко поставлений Плачковою доглядачем за Савельєвою.

    2. А при чем Ліхенко, він дуже поважна людина, яка нічоого поганогот нікому не робила…чого на нього наговарювати. Він тільки допомогає незахищеним, переселенцям…тому ми дуже вдячні цій людини за те, що він допомогає, як переселенцям так і мешканцям громади в отримані вкрай важливих медичних препаратів, в такий нелегктй для країни час.

      1. Ви так пишете, наче Ліхенко допомагає зі свого карману, він просто роздає те, що надали благодвійні фонди для громади.

    3. Бо Руденко любила гроші, вона тільки отрииувала взятки у валюті за довідки, ще та сук@…

  9. Не знаю жодного компетентного(професійного) лікаря в нашій лікарні. На жаль.

  10. А чому ж анонімно?Як так все знаєш то покажись.Мабуть і тебе Кушко тр@хав😀 і жаба задушила.А умом ти бачу точно відрізняєшся.
    Це не ОТГ погане це такі гнилі люди, аноніми його портять.Ви б краще на армію задонатили а не брехні в інтернеті писали.За кого гинуть наші хлопці🤦‍♀️

    1. Може він і трахав Рудегко, яка завжди хотіла….но потіп не рівняйте її з інши
      ми…

  11. Скажіть Ліхенко, що його склади в Авангарді дуже скоро будуть знищені. Він образив дуже поважну жінку. В Авангарді є кому навідатись на приватне підприємство “СЛ УСПІХ 3”. Успіх дуже швидко закінчиться.

    1. А при чем Ліхенко, він дуже поважна людина, яка нічоого поганогот нікому не робила…чого на нього наговарювати. Він тільки допомогає незахищеним, переселенцям…тому ми дуже вдячні цій людини за те, що він допомогає, як переселенцям так і мешканцям громади в отримані вкрай важливих медичних препаратів, в такий нелегктй для країни час.

      1. Ліхенко це шістка опзж. Його господарі це зрадники Плачкова, Столар та Медведчук

  12. Руденко пішда, бо влни лизада сраку Кушко і. Було безтолкова…просто сиділа і ніхркна не робила…баба дура

  13. Що ви наїхалт на Ліхенка….людина працює..кого так жаба даве…він справжній керівник,а гадості пишуть заздрники…

    1. Не придумал еще ужасающую историю?))))))Время нужно???Ну подождем,раскрывай берега своей фантазии))))

  14. Оба-на Оксано нарешті борги відасиш бо вже заморилися тебе шукати міняеш постійно то прізвища то квартири

  15. Оксана хорошая девочка и специалист. Я никакого отношения не имею к её назначению. У меня других проблем сейчас куча. Надо ещё эту жирную свинью вывести на читую воду, подставила меня!

  16. Здається Руденко і з Чорноморської лікарні звільнили. Невже ні в кого нема інформаціі чому?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.