КП «ВОДОПОСТАЧ» ПОВІДОМЛЯЄ ПРО НАМІР ЗМІНИ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ

Кількість переглядів 2174

Комунальне підприємство «ВОДОПОСТАЧ» Овідіопольської селищної ради повідомляє, що з метою належного функціонування підприємства виникла необхідність приведення тарифів на свої послуги до економічно обґрунтованого рівня.

Як повідомляє адміністрація КП «ВОДОПОСТАЧ», основними чинниками, що впливають на ріст собівартості послуг, зокрема на централізоване водопостачання, централізоване водовідведення та вивезення твердих побутових відходів – є значне зростання основних складових тарифів: збільшення мінімальної заробітної плати та відповідно, підвищення обов’язкових платежів, податків та зборів, ріст складових вартості електричної енергії та паливно-енергетичних ресурсів.

У зв’язку з вищезазначеним КП «ВОДОПОСТАЧ» має намір зміни (коригування) тарифів на послуги, які надаються підприємством.

Пропозиції та зауваження, комунальне підприємство «ВОДОПОСТАЧ» приймає протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення за адресою:

  • селище Овідіополь, вул. Євгена Колісниченка, 72.

По матеріалах: адміністрація КП «ВОДОПОСТАЧ»

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
5
Surprise
Surprise
0

22 thoughts on “КП «ВОДОПОСТАЧ» ПОВІДОМЛЯЄ ПРО НАМІР ЗМІНИ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ

  1. Скажіть, на який куй піднімати ту мінімалку, тарифи піднімуть, ціни зростуть вдвічі, так тої зарплати не хватить і на хліб, будемо лапу сосать. Це так під час війни думають за простих людей, хоча і без війни не думали. Так ми й живемо…

  2. Звертайтесь зі скаргами до місцевого директора КП Водопостач, а ще краще до тих людей хто керує Овідіополем

  3. А не припухли эти мрази каждый месяц цены поднимать? В стране война а эти паскуды с водопостача только и думают как бы последние деньги вытянуть из наших карманов, все никаэ нажраться не могут шакалье

    1. Плати за услуги и не гавкай. Не хочешь платить ходи воняй. Людям тоже нужны зарплаты

  4. А коли будуть боротися з втратами води (крадіжки, пориви, гнилий водогін, який під землею як решето). Це основна складова тарифу на воду.

  5. Похоронить человека
    место на кладбище 3 тыс.грн
    могилу выкопать 2 тыс
    закидать землей 1 тыс.
    привоз с морга 3 тыс
    итого 9 еще и не начали.Катафалка и тд 17 тыс
    гроб о 6 тыс .
    покормить народ от 24

  6. Вони будуть ПІДІЙМАТЬ ,поки терплячий український народ не озброїться і не почне діяти ,як наші люди в 30 роках,дИВІТЬСЯ ФІЛЬМ ,,І будуть люди,,
    Там все як по нотам ясно,Яку мову розуміють хапуги,начальники і керівники з народу,В яких не тече дворянська кров..

  7. Мерія дала можливість попередньому директору накрасти міліони,а тепер хоче залатати дири за наш рахунок.Молодці.Більшої дурі і уявити не можливо.

  8. Голова сільської ради разом з депутатами виписували Дядику премії, голова отримувала відкати, жили проживали, а зараз піднімати тарифи ?

  9. дурні та коли ви вже почнете думати своєю головою яка мерія яка савельєва ? це піднімають голосувавши наші депутати да-да депутати яких ми навибирали забули вже їх нікітінский проскуровмький давидавич ітд. і цей раз проголосують і за підвищення і за техніку і за пориви ( наприклад директор лікарні зараз проголосує і за чорта лисого )

  10. По перше депутатів ми не вибирали.
    Їх призначають.ГОлова підбирає під себе вірних їй людей.Запрошує.Будеш від цієї партії
    Незалежними можуть бути діловарі підприємці-їх там не одного не має.А в районі їх дві тисячі.Це ті ,що наповнюють бюджет.
    Члени комісіі-також підбираються із вірних.Які вміють виконувати накази і до ранку малювати,за кого треба.
    Наші люди терплячі і ще не вміють бастувати так ,як польські фермери.І в них не має ще такого керівництва.Вірних підбирають з однієї сім.ї.(Сологуб Ніна,Сологуб Констянтин,Сологуб Ольга)
    Нас попереджають про підвищення тарифів….Маємо ворога не тільки зовнішнього ,а і внутрішнього.Вже ніхто не бажає допомогати ,так як в країні корупція на мільярди,відкати.Державні службовці,сидячи в кабінетах отримують ЗП,за те що ходять в атаку кожного дня.Втрата довіри привела до того ,що не має вже патріотичності.Сім.ї не бажають віддавати своїх чоловіків на війну.Яка всім вигідна,бо можна красти ,як в останній день.Чоловіків відловлюють як на охоті в облавах.Відбираючи телефони.Попадають навіть діти.
    Ще такого сорому Україна не знала…

  11. Нет другой страны,где так издеваются над своим народом.Чем наша власть отличается от рашиськой ?Судя по тому ,что творится в Украине_внутренний враг гораздо страшнее.
    Опомнитесь !! Вы люди или звери. ??Или ваши дети и внуки будут расхлебывать ваши смертельные проклятия…

  12. Когда мужья и сыновья мэров и депутатов пойдут на фронт ?Хватит грабить ,пора долг Родине отдавать !!

  13. Верните Дядика в комунхоз !!!!! при нем были порядки , а этот Милешко нас тарифами задушит !!!!!!

  14. Поднимая тарифы,вы поднимаете зароботок армян,которые купили машины по выкачке огромные двойные и захвалили весь город по крупным обьектам.И ваши старые клячи им конкуренции не составят.

    1. Что каждый армянин получает с этого? Будь-те добры, пишите фамили и имена тех кто зарабатывает, а не АРМЯН.

      1. Извините….Я не знаю их фамилий…Они составляют конкуренцию всем…И в этом нет ничего зазорного…Пусть конкурируют.. с поселковым советом…

  15. Нам все равно Дидык чи Мелешко.Лиш бы тарифы были низкие.Чем меньше налоги,тем больше желания их платить,а если очень большие ,то всегда будет Договорняк.И главный -останется ни с чем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.