ДВОЄ ОСІБ НАПІДПИТКУ ХУЛІГАНИЛИ У ЦЕНТРІ ОВІДІОПОЛЯ

Кількість переглядів 2902

10 квітня 2024 року в Овідіополі двоє мешканців села Кароліно-Бугаз у нетверезому стані скоювали хуліганські дії та публічно вживали алкоголь.

На місце викликали поліцію. Їх особи були встановлені:

  • Галузін Вадим Васильович, 1977 р. н.;
  • Чудаков Володимир Володимирович.

На правопорушників складені адміністративні матеріали.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

30 thoughts on “ДВОЄ ОСІБ НАПІДПИТКУ ХУЛІГАНИЛИ У ЦЕНТРІ ОВІДІОПОЛЯ

    1. Зачем вы так? а шёл бы ваш ребёнок со школы и это страшное чудо орало, да и взрослому страшно иди знай что у него в голове, репортаж в тему

      1. Нормальный человек все воспринимает правильно, это обиженки оставляют такие комментарии

  1. Весь порядок на журналисте держится. Страшно а жжж, общество очень слабое.

    1. Знаю этих мужчин, они серьезные ребята, просто оступились, выпили лишнего, они только из под Бахмута вернулись, у них за плечами Афган, Чечня, Боевые действия под Бахмутом и великая Молдавскся война а вы на них с осуждениями напали

  2. А ще років 20 тому отримав би від міліціонерів по горбу, потім поїхав би у мавпячатнік, отримав би ще там по хребту, а потім уїхав би мінімум на 15 діб або навіть і на більше, очерет косити у Вілково. А зараз що? Лише адмінка і гуляй Вася далі. Дожилися, допрацювалися, дореформувалися.

  3. і скільки часу пройшло поки викликали поліцію/??? самі поліціянти не бачили цього неподобства?діти ходили,літні люди,.і після всього тільки штраф. скоро знов приїдуть джин тоніка попити біля пошти

  4. Рома ти не мій герой але за цих двох довбодятлів велике спасибі діти неповинні цього бачити .А нашим людям треба опектись щоб потім дмухати на холодне. ДЯКУЮ

  5. так згоден рома не завжди такий я кім ми хотіли б його бачити але нас дуже багато і ми всі різні тому і тяжко всім догодити .

  6. виходить на журналіста вам гидко дивитись а на ті дві бидлоти які в центрі вашого селища криють матом всіх перехожих а дітки все це чують і бачать Овідіопольці з вами все гаразд???

    1. Це ж Овідіополь,гарне- це фу,а бидло це ж супер…Йшли чоловіки,навіть військові- ніхто не зробив зауваження,а чому- бо лячно.Овідіопольці зауважу не всі,а деякі,лише з добром можуть битися,а зло це для них так і повинно бути.З усіх лише Роман не пройшов мимо.

  7. А уявіть,якби отаке п’яне,гаркнуло на малу дитину,на 2го класника наприклад,і дитинка злякалася…вам теж би було шкода цього бидла? Хлопці гинуть,іноді на 0 хліба не бачать,а ці….На 0 таких неможна,бо здадуть самі перші,а от рити траншеї під наглядом- аж бігом.

    1. Якщо перелякані двома бомжами, то сидіть дома і нікуди не ходіть. Які батьки, такі і діти.

  8. Водитель не предъявил удостоверение “злісна не покора”, а пьяные быки грубят угрожают и гонят не цензурную брань, мусорье отпускает.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.