В ОВІДІОПОЛІ ВЖЕ ДВА МІСЯЦІ ДІЄ ПРОЄКТ БЕЗОПЛАТНОЇ СТЕРИЛІЗАЦІЇ ВІД STERILIZATION UA

Кількість переглядів 1689

В Овідіополі у центрі біля магазину «СИЛЬПО» вже два місяця діє проєкт безоплатної стерилізації тварин від Благодійна організація «STERILIZATION.UA».

Керує у нашому населеному пункті цим проєктом:

  • Олеся Чубатюк, тел. (Viber) +380 96 802 3403

Саму процедуру стерилізації проводить ветеринарний лікар Асадча Євгенія Сергіївна (клініка «АСЕЯ» м. Одеса, вул. Добровольського, 129).

Зв’язок з Олесею через телефон, або через месенджер Viber:

  • +380 96 802 3403

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ВЖЕ ДВА МІСЯЦІ ДІЄ ПРОЄКТ БЕЗОПЛАТНОЇ СТЕРИЛІЗАЦІЇ ВІД STERILIZATION UA

      1. Идиотом быть хорошо, можно просто писать абы что и не пытаться развиваться. Поэтому им вы не объясните, что такое сострадание, что такое тысячи голодающих и умирающих котят…. Они имбицилы, им этого не понять

    1. Може краше и Лесю. Организуйте проект такого масштаба и уровня, и ,возможно, у вас получится !)))

  1. Бачу, що Леся робить багато добрих справ. Ще не встигла скористатись послугою волонтерської організації, кицька Маркіза якраз була на прогулянці, але обов’язково скористаюсь. Дякую за турботу про безхатніх тварин.

  2. Шановні овідіопольці, чи можна вам хоч чимось догодити? Робить Олеся гарну справу, вам не так, викидати нещасних кошенят та цуценят – то вам пофіг. Що ви за люди такі, спробуйте ви зайнятися тим, що Леся, так ні, краще обгадити, обсудити, скільки ж треба мати яду, щоб так себе вести. Скажіть їй ,,дякую,, за її працю, а ображати багато розуму не треба. Перед тим як писати щось, краще включайте мозги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.