ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ У ВІДНОШЕННІ ЖИВИЛКО ПРИЙНЯТИЙ СУДОМ ДО РОЗГЛЯДУ

Кількість переглядів 1186

13 червня 2024 року в Овідіопольському районному судді Одеської області пройшло підготовче засідання з розгляду обвинувального акту у відношенні керівника СФГ «ДАНА» Живилко Володимира Петровича за незаконне використання водонапірної вежі з метою видобування підземної води.

За результатами засідання суд прийняв обвинувальний акт до свого розгляду та призначив засідання по суті справи на 15:00 07.08.2024 року.

Нагадаю, що 17.05.2023 року за моєю заявою у с. Калаглія Овідіопольської громади завітали представники Державної екологічної інспекції для обстеження водонапірної вежі, яка розташована по вул. Капітана Іващенка на земельній ділянці без кадастрового номера та адреси, але у безпосередній близькості до земельної ділянки колишнього Калаглійського сільського голови Шибаєва І. В.

Як з’ясувалось, водонапірну вежу для видобування підземної води використовувало СФГ «ДАНА» під керівництвом колишнього депутата Калаглійської сільської ради – Живилко Володимира Петровича.

В результаті первинної перевірки водонапірної вежі по вул. Капітана Іващенка у с. Калаглія встановлено:

  • СФГ «ДАНА» (20923149) не отримувало дозвіл на спеціальне водокористування для законної експлуатації водонапірної вежі у с. Калаглія;
  • Артезіанська свердловина та водонапірна вежа Рожновського по вул. Капітана Іващенка у с. Калаглія не знаходиться на балансі Овідіопольської селищної ради;
  • Право власності на земельну ділянку де знаходиться водонапірна вежа Рожновського по вул. Капітана Іващенка у с. Калаглія не зареєстроване;
  • Договір від 06.04.2004 року між виконавчим комітетом Калаглійської сільської ради та СФГ «ДАНА», який був пред’явлений Живилко В. П. на вимогу екологічної інспекції, був укладений на 9 років. Станом на 2023 рік цей договір вже припинив свою дію, заяви про продовження терміну дії не надходило, договір не переукладався;
  • Будь-які документи на артезіанську свердловину та водонапірну вежу Рожновського по вул. Капітана Іващенка у с. Калаглія в Овідіопольській селищній раді – відсутні.
  • 19.05.2023 року по факту незаконного використання водонапірної вежі та артезіанської свердловини по вул. Капітана Іващенка у с. Калаглія зареєстроване кримінальне провадження № 12023162380000216 за ч. 2 ст. 240 КК України.

Спостерігаємо за провадженням далі.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ У ВІДНОШЕННІ ЖИВИЛКО ПРИЙНЯТИЙ СУДОМ ДО РОЗГЛЯДУ

  1. Тут такой вопросик. А что до этого момента делали специальные органы, которые должны были своевременно реагировать на такие моменты? И электроэнергию подавали, что тоже должны были проверить энергоснабжение организации. И инспектора, которые следили, когда термин окончится. Или в корпорации “Україна” все умыли руки и оказывается, что все время эта скважина была под защитой неземной цивилизации и она была невидима дла глаз людей и находилась в другом изменении “без лильки вам жопа, я откупилась от б/y и Вам пиsda.”

      1. рома а куди дивляться депутати не приймаючи ніяких дій по відстороненню вови від керування? рука руку миє ворон ворону око не вийме . деж та місцева влада ? Постає запитання. Куди дивились.

          1. Викривачу, а ти у курсі, що таких як ти, права і інтереси яких не порушені, Верховний Суд позбавив права звернення зі скаргами, повідомленнями про злочин, заявами?

            Ти бігав по селишній раді, вимагав, щоби селищна рада стала потерпілою, сам же зняв і опублікував відео про це!

            І де потерпілий, ну хоч один, від “злодіяння” Живилка?

  2. ага давидовичу прямо в карман 1.2лимона поставила. від жадності . комісійні висновки теж підписувати заставила , бідний вова де ж твої мізкі.

  3. Життя людини в УКРАЇНА стало коштувати НУЛЬ. Вбив і нічого тобі не буде. Ось така правда життя. Закони більше не діють, конституції вже не існує.

    1. вода для всіх. а то у нас на те що належить всім людям знаходиться один “хозяїн”. і ходи до нього на поклон.

  4. Мурад, а чого ти не виставив репортаж, як тебе побила твоя коханка, а ти на неї написав заяву і ліг в лікарню знімати побої? Чи може ти її хотів зґвалтувати, а вона була проти? Чому мовчиш про це? Ми вже про це знаємо, клоун, син клоуна. Карма, вона настигає. Як твій батько неодноразово притягався до суду за насилля та відмивання коштів, так і ти підеш по етапу. За те що ти крав гроші в кафе на молзаводі, і тебе піймали через запис, це ви замʼяли. Мурад, покажи усім своє лічіко, Гульчітай. І не треба насилувати наших жінок! На вас із батьком пробу нема де ставити, а ви тіпа боретеся за правду? Та ви просто потім вимагаєте гроші з ваших жертв , на те і живете, шакали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.