ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ІСТОРІЯ, ЯК СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА РОЗБАЗАРЮЄ НАШЕ МАЙНО ТА ГРОШІ

Кількість переглядів 2970

В Овідіопольській громаді з мовчазної згоди Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л. І. продовжується використання гідротехнічної споруди та свердловини без відповідних дозволів та документів.

Нагадаю, що слідчим відділенням, відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області, за моєю заявою про використання без відповідних документів водонапірної вежі у с. Калаглія Овідіопольської ТГ, з 20.05.2023 року проводилось досудове слідство по кримінальному провадженню № 12023162380000216.

В рамках кримінального провадження була проведена експертиза та визначена сума збитків (понад 2 млн грн), яка була заподіяна мешканцем с. Калаглія Живилко Володимиром Петровичем у зв’язку з видобуванням ним води без відповідних дозволів та документів.

Досудове слідство завершене, Живилко В. П. отримав обвинувальний акт, матеріали справи передані до Овідіопольського районного суду Одеської області для розгляду по суті.

При цьому, самі гідротехнічні споруди – водонапірна вежа, свердловина та інше обладнання, які знаходяться на території Овідіопольської селищної ради, продовжують використовуватись без відповідних дозволів та документів. Овідіопольська селищна рада в рамках кримінального провадження № 12023162380000216 не була визнана потерпілою стороною, попри проведену експертизу, яка встановила заподіяну шкоду у понад 2 млн грн.

Мною подавались відповідні клопотання та заяви органу досудового слідства та в Овідіопольську селищну раду ще до передачі матеріалів до суду, але вони залишились без відповідного реагування, як з боку досудового орану так і з боку апарату Овідіопольської селищної ради.

Ані головний архітектор селищної ради Колоскова Н. І., яка відповідає за сектор ЖКГ, ані начальник юридичного відділу Громада О. М. не зробили жодного кроку, щоб безхазяйне майно було передано на баланс Овідіопольської селищної ради, а встановлені втрати від незаконного видобування корисної копалини надійшли на рахунки селищної ради.

Овідіопольский селищний голова Савельєва Л. І. продовжує розбазарювати майно громади, втрачаючи гроші, яких завжди не вистачає у бюджеті. При цьому, премії та надбавки апарат селищної ради отримують регулярно.

Громада може «гордитись» своїм керівництвом.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

25 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ІСТОРІЯ, ЯК СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА РОЗБАЗАРЮЄ НАШЕ МАЙНО ТА ГРОШІ

  1. ЖительВаршанідзе добивається щоб Калаглія зосталася бнз води. А воно так і буде. Якщо хараз ніхто не буде дивитись за башнею то їй через деякий час буде гаплик так як і башні на вул Братів Пироженко. Просто стане пам’ятником. Варшанідзе буде все одно а люди залишаться без варіанту запасної води оь і все. Живилко що продавав воду? І заідки така сума 2 мільйона? Варшанідзе ти маєш з цього, що заварив цю кашу який %? Тобі все одно зо люди залишаться без води, Займаєшся чорт зна чим. Пхаєш свого носа не туди де треба?

    1. А підкажи но мені дибіле !
      Башню по вулиці Пироженків
      Відключив теж Варшанідзе !!!
      Ти б краще за воду вчасно платив !
      За офіційно підключену воду !!!
      А не в Карман Живилку з Лількою !
      А тоді й башня буде працювати !

      1. Дебіл провокатор башня по вулиці братів Пироженко це паиятник тупості та бездіяльності Чегодар та голови сільської ради який був в той час при владі

        Місце для свердловини вибирають згідно геологчної розаідки а не видного містя для реклами перед виборами.

  2. Дуже цікаво виходить: гроші до кишені є завжди, а от для постраждалих воїнів, наприклад, грошей немає. Це як? Обуренню немає меж.

  3. самі мешканці села не можуть розібратися з тою водою ” однім підходить. другим не підходить” а виновата невістка(савельева)

    1. Савельєва звісно винувата, адже вона селищний голова. У неї мандат від народу та обов’язок дбати про майно громади та про кошти бюджету. Цю посаду вона обійняла за власним бажанням.
      Розбиратись тут не треба. Все ж ясно. Треба оформити водонапірну вежу та свердловину. Взяти все на баланс Овідіопольської селищної ради та передати у користування комунальному підприємству.
      Після цього всі бажаючи будуть підключені до неї та будуть отримувати питану воду відповідно до закону.

      1. Тріпло безмозгле грузинське, яке сидить на шиї у громади і живе за чужі кошти. Без тебе розберемося!!!!

    2. Невісткою ми її не вибирали. З 90 року по вулиці капітана Іващенко працює артсвердловина та водонаріна башта .Свердлоаина була побудова за рахунок коштів жителів та спонсорів які планували або проживали поряд . Водонапірну вежу придбала сільська рада.

      1. Так якщо вежу придбала сільська рада, то чому ж тоді на головному крані сидить Живилко ???
        Завтра Живилко з Шибаєвим поставлять шлагбаум і будуть всіх ‘обілєсівать’ ???
        А керувати шлагбаумом теж буде Едуард ?

  4. Савельєву на вила, порося розікрала Овідіополь, так як розкрадають державу, тому що риба гниє з голови, перевибори! І всіх Грузинів, Армянів геть з депутатів!

  5. Это уже заказная статья проплаченным журналистом и оскорбление Савельевой по весовому признаку. Женщина за Овидиополь думает ночами не спит и не следит за питанием и как следствие ожирение 4 категории. Но ничего Овидиополь с колен поднимет а там уже своим излишним весом займется а журналист так и будет сплетни ходить собирать

    1. Таня, ти це серйозно ?
      Савельєва весь час думає за Овідіополь ?
      Так це саме тому біля магазину ‘ЮГ’
      Калюжа пів метра глибиною
      Вже стільки років !!!

  6. Когда захотите перевыборы .то начинайте с новых комиссий по подсчетам.Бывшие -куплены.

      1. ха ха ха .А то вы не знаете .За кого голоса идут.Почему с одной семьи Сологуб три человека ? Нина .Костя,Ольга.Малюем и кыдаем пачками до утра.

  7. Якщо їдемо до Европи то повинні звикати за все платити.І Савельева не вічна,краде як в останній раз,😂

  8. Громада – у вас намає запит до слідчого?
    Ты что тупая курица? Это у тебя должны быть вопросы к следователю!
    Боже кто таких тупых куриц набирает в поселковый? Она давно пробухала свои мозги. Алкашка.

    1. Так, вона звісно ‘тупа курка’ !
      Зверніть увагу на її спіч …
      Громада :
      Ми вже звернулись до слідчого…
      Дізнались хто слідчий…
      Поговорили з прокурором…
      Знаємо всі деталі …
      Варшанідзе:
      Справу вже передано до суду…
      Громада:
      Нннуууу не знаю.

      Ну окрім того, що вона тупа курка, добавити більше нічого…

  9. Коли людину а тім паче жінку а ще і інституцію голови отг гадять то це говорить лише те що треба знову її обирати головой що робить вона все законно бо якщо б шось було би не законно рома сидів би вже в прокуратурі. ось так ДУМАЙТЕ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.