ЗАМОВНЕ ВБИВСТВО: СПРАВУ СЕРГІЯ МІРЛЯНА ПЕРЕДАНО ДО СУДУ

Кількість переглядів 746

Київський районний суд міста Одеси розпочав підготовче засідання з розгляду обвинувального акту у відношенні мешканця села Роксолани МІРЛЯНА Сергія Дмитровича, якого обвинувачують у замовному вбивстві свого сусіда.

Кримінальне провадження у відношенні Сергія МІРЛЯНА №12023162510001657 розпочато 18 грудня 2023 року. Сергія Дмитровича обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14 п. 11 ч.2 ст. 115 КК України (готуванням до умисного вбивства, яке вчинене на замовлення).

За версією слідства, попередити саме вбивство вдалось саме завдяки втручанню правоохоронців, які зімітували сам злочин та отримали від МІРЛЯНА С. Д. грошову винагороду, після чого сам Сергій Дмитрович 02.01.2024 року був затриманий.

Справа № 522/11011/24 розподілена за підсудністю Ухвалою Одеського апеляційного суду від 29.07.2024 року за поданням Приморського районного суду міста Одеси.

У Київському районному суді міста Одеси справа розглядається колегією судів у складі:

  • головуючий суддя та суддя-доповідач: БОРЩОВ Ігор Олексійович;
  • суддя-учасник колегії: ФЕДУЛЕЄВА Юлія Олександрівна,
  • суддя-учасник колегії: ЩЕРБІНА Артем Валентинович.

Перше підготовче засідання відбулось 22.08.2024 року:

ПІДГОТОВЧЕ СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ № 522/11011/24: ЗАМОВНЕ ВБИВСТВО.

Сьогодні, 19 вересня 2024 року засідання не відбулось з причини повітряної тривоги. По дату та час наступного засідання буде повідомлено додатково.

Продовжуємо спостерігати за справою.

Ще матеріали на тему:

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ЗАМОВНЕ ВБИВСТВО: СПРАВУ СЕРГІЯ МІРЛЯНА ПЕРЕДАНО ДО СУДУ

    1. Низя его в психушку! А хто тада будит кормить ментов, сизо и адвокатов? Вон он рассказал всем, шо у него бизнес три ляма, щас там под эту цифру все быстро накатают листки заказов, ах-хах-хах, не могу))))) Дочке подарил, ты хоть дурень старый, а менты с чеченами щас к ней, да к внучке придут, не могу, держите меня. Если бизнес хотели забрать, их прям дочка твоя остановит? Или внучка? Еще план на футболке нарисуй, где дома бабки лежат и у дочки тоже, вот умора, придурок. Адвокат за голову схватился, убежал.

  1. Прокурор що сказала – незрозуміло, протараторила. Що це за правосуддя, яке 8 місяців не може цього звіра посадити за грати, все ж ясно, як божий день, скільки можна затягувати справу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.