ЗАМОВНЕ ВБИВСТВО: ПРО ЩО У СУДІ РОЗПОВІДАВ ПІДОЗРЮВАНИЙ СЕРГІЙ МІРЛЯН

Кількість переглядів 2264

15 січня 2024 року судова колегія Одеського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу підозрюваного у замовному вбивстві Мірляна С. Д. на ухвалу Приморського районного суду міста Одеси про обрання міри запобіжного заходу.

Під час засідання підозрюваний Мірлян С. Д. заявив про погрози та побиття у СІЗО. З приводу пред’явленої підозри, на мою думку, Мірлян С. Д. нічого зрозумілого не повідомив. Такі самі незрозумілі покази були й у суді першої інстанції (дивиться деталі у відео сюжеті).

Таки незрозумілі покази наводять на думку, що Сергій Мірлян просто зображає дурня з метою ввести всіх в оману. Сподіваємось, що слідство вже розсекретить матеріали негласних слідчо-розшукових дій та нам стане більш зрозуміло, чи Мірлян С. Д. грає якусь гру, розуміючи всю відповідальність за скоєне, або він дійсно виконував якійсь сценарій.

За результатами засідання колегії Одеського апеляційного суду запобіжний захід Мірляну залишений без змін – арешт до 02 березня 2024 року.

Спостерігаю за справою.

Повне відео судового засідання в Одеському апеляційному суді 15.01.2024 року:

Повне відео судового засідання у Приморському районному суді міста Одеси 05.01.2024 року:

Подробиці 02 січня 2024 року коли Мірлян С. Д. був затриманий:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ЗАМОВНЕ ВБИВСТВО: ПРО ЩО У СУДІ РОЗПОВІДАВ ПІДОЗРЮВАНИЙ СЕРГІЙ МІРЛЯН

  1. А король то голый!?😂
    Понтов на свободе было безмерно, а факту денег то нет, если не смог заплатить апелляции, чтобы его отпустили под круглосуточный домашний арест!

    1. Спочатку думати, потім говорити! Усі начеб то докази були сфабриковані під час досудового розслідування! Уважно слухайте що сторона обвинувачення не може і двох слів зв язати! Якою б не була погана людина Мірлян але якщо ви йому заздрите то це не дає права говорити що він здатен на такий злочин! Версія що його бізнес хотят відібрати більш вірогідно… Те що люди які хочуть його посадити вже домовились… видно по рішенню першої інстанції і по рішенню апеляціного суду.

      1. Ой, та я Вас прошу))) Ото шоб всіх підкупити, сфабрікувати….посадити…. Суддям заплати, ментам заплати, адвокатів найми, прокурорів оплати, підставних свідків знайди/сплати….Інстанція одна, інстанція друга…. сізо/музо…..ТА нунах!!! Не дуже це занадто мотні для звичайної тварюки?)))) Простіше – 10К – грохнули і забули. Бізнес ппереписали, Родичі майно розділили. Всі щасливі. От і думайте. Спочатку.

  2. Добре, що він не депутат, а то заявив би про політичні репресії)
    Сто пудов поца валяє…

  3. Рамео чего за шляпу не поддержал мерляна он же предлогал надо было глубокий ему сделать как ты умеешь

  4. Мірлян під вартою несподівано став законослухняним. Пригадую, що коли до цього я його запитував з приводу адміністративних матеріалів по конфліктній ситуації з його собакою, він взагалі не бажав це обговорювати. А тут його все вже цікавить.

  5. Подивився повне відео.

    Лошара на пропозицію юристів у мантіях не просить суд приєднатися до свого захисника на лаві захисту, і його захисник сидить не на боці лошари, а на боці прокурора (сторони обвинувачення) спиною до підзахисного. Юристи у мантіях створили ці умови, і конклюдентні дії лошари і його захисника зрозуміли вірно.

    Щоби було зручніше і зрозуміліше, далі коментуватиму з зазначенням хронометражу запису:

    – 02:02 – інформація лошари про те, що він сидить у камері, де є “смотрящій” (агент поліції/пенітеціарників), який порушує умови ізоляції в ізоляторі. Нівелює мету ізоляції в інтересах слідства і підтверджує справжню незаконну мету тримання лошари за ґратами.

    – 02:13 – інформація лошари, що він сидить з якимись раніше судимими. Порушення частини другої статті 7 Закону України “Про попереднє ув’язнення” викладено у скарзі, але ані прокурор, ані юристи в мантіях на це жодним чином не відреагували, засвідчивши змову з чеченами, про яких постійно каже лошара.

    – 06:44 – “не заперечую”. Це відповідь прокурора Григор’єва на запитання юриста в мантії висловити ставлення до задоволення апеляційної скарги;

    – 06:48 – “я не заперечую”. Це відповідь представниці потерпілої особи адвокатеси Лук’янової на це ж запитання.
    Данилюк, адвокат лошари, мовчить, немов набрав води до рота, не звертає увагу юристів у мантіях на втручання Бога.

    – 07:31-08:37 – симпотна “місцево-судова” жіночка зі зробленими губами, вдягнена у шкіряну спідницю, втрутилась у хід судового процесу. Ані прокурор, ані захисник (це було під час його виступу), ані лошара, ані юристи у мантіях жодним чином не відреагували. Значить, це було не передбачене законом судове засідання, а судилище (чеченський арбітраж).

    – 13:20 – Лук’янова повідомила про існування тривалого конфлікту між лошарою і його сусідами, що виключає сприйняття їхніх показів в якості свідків по справі лошари. Захисник лошари не протестує.

    – 15:21 – Лук’янова (адвокатеса) повідомила про існування кримінального провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України, хоча ДТП з загиблим кваліфікується за ч.2. Захисник лошари не протестує.

    – 16:19 – Лук’янова вводить юристів у мантіях в оману, повідомивши, що присутня у залі донька лошари насправді перебуває за кордоном. Захисник лошари не протестує.

    – 16:44 – Лук’янова вводить в оману юристів у мантіях, повідомивши, що лошара є виконавцем вбивства. В принципі, оскільки у кваліфікації “пришитого” лошарі діяння відсутня 28-ма КК України (співучасть), то лошара за версією довговолосої довгоногої поліціянточки сам собі заплатив у шкарпетці 10 кусків, замовивши сам собі вбивство свідка-сусіда. Агата Крісті перегортається у труні. Бритоголовий захисник лошари не протестує.

    – 18:08 – Лук’янова повідомила, що лошара не довів вбивство до кінця. Мабуть, адвокати не повинні знати про те, що “пришите” лошарі готування до злочину (ст.14 КК України) і замах на вчинення злочину (ст.15 КК України) навіть “в Одесі” відрізняються одне від другого. Захисник лошари мовчить, не протестує.

    – 19:52 – важка артилерія (прокурор) каже, що лошара вчинив (не підозрюється) особливо тяжкий злочин. Юристи у мантіях прифігіли, але “покерфєйс” втримали. Бритоголовий знов мовчить і не протестує проти слів прокурора.

    – 21:22 – прокурор, побачивши, що лошара у залі не один, повідомив юристам у мантіях, що лошара у клітці вчинив злочин із застосуванням фізичного насильства відносно потерпілого/свідка/сусіда. “Покєрфейс” і мовчання бритоголового адвоката, який навіть не повернувся до лошари-насильника. Нагадаю, що лошару тримають за ґратами за готування до вбивства, а не за фактом його вчинення. І знову бритоголовий адвокат мовчить, не протестує.

    31:36 – юристи в мантіях повністю погодилися з прокурором.

    1. Кто ты?…. Маленький Принц… Недоученный юрист, недопризнанный психолог… истина в последней инстанции…. сладкоголосый мальчик с описками по Фрейду. Удивительный ребенок современности, прячущийся за незамысловатым, почти, “Онаним” без з. Откройся миру! Распахни свои объятья людям, нуждающимся в твоей помощи! Встань! И иди!! Иди и защити Мирляна!!! Протяни свою потную ладошку к волосатым лапам правосудия. Нашлепай по рукам чинуш и иже с ними, кто смеет быть в несоответствии….
      Прославься! И напишут о тебе потомки: «Он прославился: теперь о нем знали трое».

  6. Знайшов ухвалу апеляції за наслідками судилища:

    https://reyestr.court.gov.ua/Review/116341740

    Зважаючи на те, що судовий розгляд було зафіксовано “одним кадром”, простим співставленням з тим, що “встановили” троє юристів у мантіях на зарплаті у чеченів, можна припустити, що слова лошари про те, що і поліціянтка вчинила злочин, притягнувши його до кримінальної відповідальності як завідомо невинуватої особи, і те, що Хєрус, разом з цією трійцею працюють на чеченів-рейдерів. Кидають “жирного лошару” до буцигарні, катують його там і змушують переписати бізнес/майно на інших членів цього злочинного угрупування, поки зірки цирку, сцени, естради і кіно зайняті своїми особистими справами.

    Дякую тобі, R40-01746, за відео, я собі його зберіг. На пам’ять і для пред’явлення до оплати. Сподіваюсь, ти не будеш, коли сядеш у клітку, користуватися правовою допомогою лисих і небалакучих адвокатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.