ОДЕЩИНА: БИТВА ЗА ВРОЖАЙ. ЩО ПОТРІБНО КОБИЛЯНСЬКОМУ?

Кількість переглядів 742

14 липня 2023 року в селі Градениці (Біляївська міська громада, Одеська область), в результаті корпоративного конфлікту здійснена чергова спроба захоплення врожаю зернових. ТОВ «Колос» в особі засновника Кобилянського Валентина Олександровича та директора Тищука Вадима Миколайовича продовжують заважати ФГ «Колос-2021» збирати власний врожай.

Знову були «тітушки», знову з шевронами охоронного агентства «Armada». Жодного пояснення своєї поведінки директор ТОВ «Колос» Вадим Тищук не надав.

Продовжити збирати врожай директору ФГ «Колос-2021» Віталію Разумову вдалося лише після приїзду його охоронної фірми та виклику на місце поліції.

В офісі ТОВ «Колос» по адресу: с. Градениці вул. Центральна, 97 ніяких пояснень діям керівництва та засновника ніхто надавав – офіс зачинений всередині також знаходились «тітушки» з шевронами охоронного агентства «Armada».

Подальший збір врожаю відбувався під наглядом поліції. Продовжуємо слідкувати за ситуацією.

Керівник ФГ «Колос-2021» Віталій Разумов висловлює щиру подяку колективу охоронної фірмі «ЗЕВС» за високу професійну організацію роботи та якісне виконання договірних зобов’язань.

У зв’язку з тим, що ОА «Армада» на замовлення Валентина Кобилянського та Вадима Тищука заблокували мені процес збору врожаю, я був вимушений звернутись за професійною допомогою до кваліфікованої та компетентної охоронної фірми «ЗЕВС», які захистили мій врожай від нальоту «тітушок» «Армади». Дякую ОФ «ЗЕВС» за професійну роботу”, – директор ФГ «Колос-2021» Віталій Разумов.

Ще матеріали на тему:

ТЕПЛОДАР: ЗА ДОПОМОГОЮ «ТИТУШЕК» ЗДІЙСНЕНА СПРОБА ЗАХОПЛЕННЯ ВРОЖАЮ ЗЕРНОВИХ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ОДЕЩИНА: БИТВА ЗА ВРОЖАЙ. ЩО ПОТРІБНО КОБИЛЯНСЬКОМУ?

Comments are closed.