СИН «СЛУГИ» АРМЕНА ГАЗІЯНА НАМАГАВСЯ НЕЗАКОННО ПОКИНУТИ УКРАЇНУ З ПІДРОБНИМ ДОКУМЕНТОМ

Кількість переглядів 3854

Як стало відомо редакції «Альтернатива.орг», ще 15 квітня 2022 року в пункті пропуску «МАЯКИ-УДОБНЕ-ПАЛАНКА» з підробленим документом, який надавав право на виїзд за кордон, був виявлений мешканець смт Овідіополь ГАЗІЯН Даніел Арменович, син депутата Овідіопольської селищної ради від партії «Слуга народу» Армена Газіяна.

Даніел Газіян рухався у пішому порядку на вихід з України та надав на прикордонний контроль підроблене «Свідоцтво про народження дитини». Дініел має двох дітей, але для вільного виїзду за кордон, у період воєнного стану, необхідно мати трьох малолітніх дітей.

Правопорушення було виявлено Південним регіональним управлінням 25-го прикордонного загону Відділу прикордонної служби «Старокозаче». На Газіяна Д. А. складений протокол за ч. 1 ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

10 травня 2022 року протокол переданий для розгляду до Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області. Справі привласнений номер 495/2635/22.

У судове засідання Газіян Даніел Арменович не з`явився, однак в матеріалах справи міститься заява про розгляд справи у його відсутність, з протоколом про адміністративне правопорушення він погодився.

На Газіяна Даніела Арменовича був накладений штраф у розмірі 3’400,00 грн на користь держави та стягнуто судовий збір у розмірі 496,20 грн.

Редакції достеменно відомо, що по факту виявлення підробленого документа державного зразка було зареєстроване кримінальне проводження. Стан розслідування кримінального провадження поки не відомий.

Редакція буде звертатись до правоохоронців з запитом про надання інформації про стан розслідування кримінального провадження.

З судовим рішення по Газіяну Д. А. можна ознайомитись за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/104275406

Де наразі знаходиться Даніел Газіян редакції не відомо.

Нагадаю, що 12 липня 2023 року на спільному засіданні депутатських комісій депутат та волонтер Газіян Армен Валерійович висловив обурення мешканцями Сергіївської громади, які не віддячили його за 100 тисяч гривень з бюджету Овідіопольської селищної ради. Армен Валерійович запропонував більше не надавати кошти громаді, яка тричі постраждала від обстрілів рашистів.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

31 thoughts on “СИН «СЛУГИ» АРМЕНА ГАЗІЯНА НАМАГАВСЯ НЕЗАКОННО ПОКИНУТИ УКРАЇНУ З ПІДРОБНИМ ДОКУМЕНТОМ

  1. Наверное в следующие выборы станет Даниэль депутатом Овидиопольского поселкового совета, а Армен будет не меньше депутатом районного совета. Иного быть не может!

    1. а чому ж це “НЄ МОЖЕТ” !!! ???
      може він мітить на голову ?
      звідки ви знаєте ?

    1. формально – так !
      Реально – ні !

      Людям зі свого округу говорив перед виборами …
      Я зробив освітлення за ”свої” кошти …
      Якщо мене не виберете , то я його все демонтую !
      оь так

  2. Молодые Газияны живут за границей точнее в Германии. На денежки которые папа здесь с гуманитарочки имеет. А ещё папа Газиян всех жителей Овидиопольской ОТГ тоже имеет. Ну как то так.

    1. Сами же жители Овидиопольской ОТГ имеют сами себя раз голосовали за таких депутатов.

      1. А твой сынок Рома бедняга ни куда и рыпаться не может,нема денег,как папа не старается своей грязной работой бабки намутить не получается, только мелкие подачки которых на бутылку еле хватает брехливому журналюге.

          1. Журналистов к сожалению не выбирают)Так что не завидуй людям,а займись чем-то прибыльным и не позорным.

  3. Так помимо ст. 204-1 КУпАП, должна быть ещё более тяжкая ст. 358 УК Украины «Подделка документов…, а за нее тишина…

  4. Шановні ви ж самі розумієте, що через тиждень всі все забудуть и буде все як раніше. Все через ж. Тому чекати щось надзвичайне, прям як комета Галілео (())

  5. Державним є кордон між Україною і Румунією, Угорщиною, Польщею і Словаччиною. З Молдовою, Білоруссю і Росією державного кордону в розумінні міжнародного права (з наданням відповідних складених на виконання міжнародних договорів грамот до ООН) немає.

    Нема державного кордону – не може бути і його “законного” та/або “незаконного” перетинання.

    У правителем України (президентів, прем’єр-міністрів, міністрів, очільників прикордонних, митних і безпеки служб, дипломатів, народних депутатів було 32 роки, щоби у судовому порядку встановити державний кордон з країнами-сусідами, і що, хто-небудь це зробив? За міжнародним правом Україна (перейменована Українська РСР) є адміністративним округом Росії (перейменованого Союзу РСР) так само як Миколаївський округ є частиною Овідіопольського ОТГ. Уявіть на хвилиночку, що Миколаївський староста встановив правило, за яким би карав тих жителів Миколаївка, хто виїжджає до Овідіополя без свідоцтв про народження 3+ дітей?

    1. Боженьки… Хто тобі так в голову насрaв?

      1. Руzzкі сайти і насрали !
        Руззкі валянки штампують сайти , ютуби , тіктоки з такого рода інформацією …
        Типу про відкриття очей бо вас всі дурять…
        Це звичайне ІПСО !
        а наші бовдури ведуться !

    1. Гнида черномазая хотела сбежать но не получилось, вернули обратно в Овидиополь надавав подсрачников по упитаной сраке

  6. Романе хочу привернути увагу в котрий раз, ЧОМУ НЕ РЕАГУЄТЕ до бездіяльності селищної ради, за адресою Одеська область, Овідіопольський район, смт. Овідіополь, вул. Дзержинського, 80-б, кадастровий номер 5123755100:02:004:0863, цільове призначення для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за цією адресою іде виробництво та комерційна діяльність, використання не за цільовим призначення, порушення земельного кодексу та не сплата податку. Виробництвом та комерційною діяльностью займається Томиловський Михайл, с. Барабой. Питання вирішив з головою Савельєвою Лідія Іванівна, через хабар кожного місяця у розмірі 1000$. Цю інформацію він відкрито говорить. Громада просила провести рослідування, та репортаж з цього приводу??????

    1. А ти думаєш розслідування проводиться скільки часу ?
      три дні чи , дві години ?
      якщо у тебе є хоч якісь реаьні факти , то відправ їх Роману… якщо нема, то просто чекай …

  7. А твой сынок Рома бедняга ни куда и рыпаться не может,нема денег,как папа не старается своей грязной работой бабки намутить не получается, только мелкие подачки которых на бутылку еле хватает брехливому журналюге.

  8. Газияну было бы приятно если бы за эти бюджетные сто тысяч купили бы в его магазине по Одесской товара ( точнее товара с гуманитарной помощи). И тогда Газиян был бы полностью удовлетворён. Вот этот вот с позволения сказать депутат председатель бюджетной комиссии а ещё и волонтёр представляет первых лиц Овидиопольской ОТГ. Посмотрите как он держит речь мысли не связаны между собою. И в сравнении с ним держит речь Чегодарь всё слаженно и по теме. Знаете есть такая профессия Родину позорить так вот Газиян представитель этой профессии. Вопрос к голове Овидиопольской ОТГ. Лидия Ивановна Вам не стыдно, что в депутатском корпусе есть такое вот позорище как депутат Газиян?

    1. Уверен, что ей не стыдно. Ей комфортно быть среди таких же, как она сама.

      1. Журналистов к сожалению не выбирают)Так что не завидуй людям,а займись чем-то прибыльным и не позорным.

  9. А куди подівся його старший син Габріел Газіян? Він ж лікар, як він покинув Україну ? А Газіян Д.А. просто перейшов у другому пункті пропуску напевно і все.

  10. а що ти вкладаєш в слово ”Родину’ ???

    якщо ти про Батьківщину, то хочу тобі повідомити, щоб ти знав :
    зверни увагу на таке :

    я – УКРАЇНЕЦЬ ! Моя Батьківщина це Україна !
    ти рузький – у тебе якась там родина !
    а він – вірменин !!! У нього Հայաստան իմ հայրենիք
    ( Hayastan im hayrenik’ )

    1. https://www.dialog.ua/war/275684_1686920928
      И ещё по мимо армянского легиона, в ЗСУ воюют множество армян. И уже более 50 бойцов отдали жизнь за Украину и один из первых был Нигоян С. на майдане в 2014 году!
      Диаспора по всей Украине помогает и поддерживает Украину и не только а и из за зарубежа тоже.
      В Армению множество семьёй выехали из Украины…

    2. По перше я писав це газіну російською тому що він не розуміє українську. На жаль він за три роки свого депутатства і за більше року війни так і не вивчив українську мову. По друге якщо ти вважаєш що кожен повинен захищати тільки ту Батьківщину де він родився скажи це вірменам чіченцям американцям та полякам які зараз служать на боці ЗСУ. Перекажи це всім патріотам які як щурі втекли з України зберіться всі гуртом та ідіть захищати свою Батьківщину, а вже потім пиши коментарі кому на якій мові розмовляти та писати. И по третє син газіяна є лікар призивного віку і якщо лікарі тікають з країни лякаючись війни то він уже не лікар а боягуз. І четверте інколи краще помовчати а не писати всякі несинітнеці там самим підтверджувати, що ти не сповна розуму.

      1. не треба акцент ставити на національність…

      2. Вот ты виталий дибил… ты сам же написал что он армянин и раз армянин то родина Армения и должен только её защищать… а теперь на мове пишешь другое…
        А тебе выше написал чтобы ты понял, что не важно какой ты национальности, враг один и это русня. И поверь на фронте разговаривают на любом удобном им языке!

Comments are closed.