«ЦИРК» ПІД НАЗВОЮ «СУД НАД ДЕПУТАТОМ ЛІТВІНЧУК» ЗНОВУ ЗІРВАНИЙ. ПОТЕРПІЛА САЛАТА ВТІКЛА

Кількість переглядів 2385

14 серпня 2024 року у черговий раз не відбулось судове засідання у відношенні депутата від партії «Слуга народу» та керівника «Овідіопольської лікарні» Володимира ЛІТВІНЧУКА, якого звинувачують у розтраті шляхом зловживання своїм службовим становищем на суму 1 млн 242 тис. 155 грн 10 коп.

Не зважаючи на те, що представник КНП «Овідіопольська лікарня» Тетяна САЛАТА прибула до будинку Овідіопольського районного суду Одеської області, на саме засідання вона демонстративно не з’явилась.

Суддя, посилаючись на те, що проводити судове засідання без представника потерпілої сторони не можливо, відклав засідання на 21 серпня.

Онлайн-медіа «Альтернатива.орг» зафіксувала цей «цирк», який, на нашу думку, був розіграний обвинуваченим депутатом Володимиром ЛІТВІНЧУКОМ та його підпорядкована Тетяна САЛАТА, яка повинна відстоювати наші інтереси у цієї справі. Поки вона демонстративно на боці свого керівника ЛІТВІНЧУКА В. Д.

Ми дізнались версію Тетяни САЛАТИ, чого вона не прийшла та представника Овідіопольської селищної ради про її відношення до безвідповідального ставлення до своїх обов’язків медичного директора комунальної установи. Про них у наступному сюжеті.

Продовжуємо слідкувати за справою, яка вже більше нагадує «цирк», а не судові засідання.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

48 thoughts on “«ЦИРК» ПІД НАЗВОЮ «СУД НАД ДЕПУТАТОМ ЛІТВІНЧУК» ЗНОВУ ЗІРВАНИЙ. ПОТЕРПІЛА САЛАТА ВТІКЛА

  1. рома мурат на суду у вови ви були красавчиками. савельева сказала давидовичу викручуйся сам заважати і допомагати не буду . він зібрав ось цю депутатську групу яку негласно підтримала йоб.ута баба. рома дозволь звернутись до ціх всіх “депутатів” прийде час вова знову в тіче . беріть з нього приклад і тікайте бо прийдеться відповідати за все вкрадене. ой прийдеться.

    1. Вові було трошки легше…
      У Вови стаття, яка дозволила йому ”проваландати” справу і закрити її через п’ять років по не реабілітуючому та не виправдовуючій причині, а саме по строку давності…
      Все це звісно дякуючи ”судді”, ”адвокату” та певним сумам коштів на які ”побрили” Вову…
      Але у Давидовича так не вийде… У нього стаття тяжка. Терміни давності 15 років… ой не вийде !!!
      Давидович це лице преЗЕдента !!!
      Перший номер по списках у ЗЕ команді…

  2. давидович купив салаті квартиру і дав з/п в 80т і ви хочете щоб вона його в чомусь звинувачувала. аде юристка лікарні вона куди дивиться? дав грошей роблять до обіду приходять на роботу до 9 . розвів бардак і прикривається зробленими ремонтами.

  3. Салата сама десь з під Києва. Як молода, нікому невідома особа майже одразу стала керівником?Той, кого зараз судять, дав їй роботу на керівній посаді! І ви хочете, щоб вона пішла проти нього?

  4. Хочу сказати що Салата дуже хороший лікар та як людина вона дуже добра. Мені якщо чесно її трішки шкода що вона попала в таку ситуацію.

      1. Ну ты Варшанидзе обосраный всю жизнь и никто за тебя доброго слова ни сказал. Так что потише с выводами своего судного ума.

            1. Сказав “Анонім”. Ти не звернув уваги, що коли ти “ставив” “шах і мат” ти перевернув шахову дошку та зіграв проти себе. Клади короля на дошку, нікчем!

              1. Грузин опять набухался.Единственное что тебя может связывать с шахматами,это то что епнули наверное пару раз доской по голове,вот ты и думаешь как конь.

  5. Варшанідзе ,а ти свою справу забув ?! Тебе викрили та вигнали , але не посадили ! Так що не гніви бога !!!!

  6. салата звертаємось до твого розуму не ломай собі житя ти ще дуже молода і люди кажуть не плохий лікар не лізь в це лайно він вже старий йому не має що губити. він обісрався тож нехай трохи посидить або віддасть 75% . ми народний рух Овід. будемо писати до оп . або він тікає з Овід. туди де будує готель або ми його посадим.

  7. Курілов не знав що ти працюєш в лікарні ! невже і ти став таким. наскільки ми знайомі в тебе була ж совість. і за скільки ти її продав. я так розумію ти в 14-том до Києва приїжджав за цим що зараз робиш? да не вірю що люди можуть так мінятися ХОЧА!

    1. чому не відповідає посаді? треба по придявленому провадженню на час розслідування тому що йде тиск і розмови з майбуть ними свідками. рома всі члени отого групування що хоче очолити вова по одному вже були в нього. пізніше розкажу що де кому вова обіцяв якщо буде головою він або вербицька

  8. курілов ну як тобі кроваві грошенята ? карман не давлять. тільки не кажи що нічого не знав і не чого не брав.

  9. рома розірвати контракт поки йде слідство можуть і депутати. але як показало голосування на останній сесії. вони цього не зроблять.

    1. Депутати не голосують, ані за підписання контракту, ані за його розірвання.
      Це у районній раді депутати беруть участь у таких голосуваннях. На рівні громад селищні та сільські голови приймають такі рішення без депутатів.

  10. Рома , это не вызнання, а ответ на твои манипуляции, крысятничество, снос комментариев, перекручивание и подачу у выгодном для тебя и твоих заказчиков свете.
    И так по каждой твоей публикации.

    По Литвинчуку, по Ковальскому, по всему…

    1. Сейчас рома вам напишет свою единственную тупую фразу,что у вас аргументы закончились))))

    2. ага……а ось в чому справа виходить що рома збрехав що їде суд про крадіжку 1.2ля що салата яка повинна захищати інтереси лікарні тікає. це все рома збрехав?

  11. Салата шастала по больнице и хвасталась своим поклоником из ГУР….говорила что он немного психованный но это не страшно.)) А через некоторое время пришёл один хрен и передал для неё деревьяную дощечку с благодарностью типа от Буданова. Ей это передали и она была такая счастливая)) Но есть нюансы эту дощечку ей выписал сам поклонник из ГУР,чтобы она не плакала,да и Буданов свои благодарности вручает лично, у него такой принцип.
    Пусть порадуется дурочка.

        1. Бля,судьи,говн0,журналист конченый,адвокат сволочь,так походу Давидович тут самый порядочный оказался)

              1. До чого тут пиzдa? Підгорає ОЧКО! Тому єму і не поhух!

  12. Кирилл Алексеевич Буданов к каждой награде или благодарности относиться очень серьезно. Все награды он выдает или лично или через своих прямых подчиненных, очень часто выездная лично на передовую чтобы вручить награду или благодарность за службу, этот человек очень щепетильно относиться к своей подписи. С каждым кому вручается награда он фотографируется (или его прямые подчиненные). Чтобы Буданов передал награду через кого то еще и выжженную на доске ну это нонсенс. Вопрос к тому кто дал эту награду Салате: Сколько лет он сидел в тюрьме и сколько зеков было привлечено чтобы эту награду выжечь?

  13. Цирк во всём!
    – один внаглую тратит бюджет и переплачивает 1 млн
    – другая внаглую пытается спасти того кто украл 1 млн
    – еще один с куцей бородкой пытается вести переговоры с судьей о заморозке процесса
    – еще другая вечно сидит на больничном и изображает из себя калеку во всех местах чтобы уйти от ответсвенности
    Это вечный цирк власти и денег!
    ПОЗОР!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.