СПРАВА ПРО КОРУПЦІЮ ТА «ВІДКАТИ»: ПРОКУРОР ІГОР ПОПАДЮК ПРОТИ ПУБЛІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ НСРД

Кількість переглядів 318

18 вересня 2024 року в Іллічівському міському суді Одеської області пройшло судове засідання по справі, яке стосується корупції та «відкатів» у стосунках між колишньою керівницею освіти Чорноморської міської ради АЛЕКСЕЙЧУК Лілією Олексіївною та директором ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» ФУСОМ Дмитром Олександровичем.

Під час судового засідання адвокат Дмитра ФУСА висловив клопотання про дослідження негласних слідчо-розшукових дій, під час яких й було зафіксовано процес передавання «відкату» з бюджетних грошей за виконані роботи від директора фірми Дмитра ФУСА до керівника освіти Лілії АЛЕКСЕЙЧУК у закритому судовому засіданні.

На жаль, прокурор Чорноморської окружної прокуратури ПОПАДЮК Ігор Миколайович, погодився з позицією адвоката, після чого суд ухвалив проводити дослідження у закритому судовому розгляді. Зазвичай, коли прокурор готується до засідань, він наголошує суду, які частини негласних слідчо-розшукових дій стосуються справи та повідомляє тайм коди, що унеможливлює під час відкритого розгляду розкрити дані, які не стосуються справи.

Але, прокурору ПОПАДЮКУ І. М. недостатньо заробітної платні у майже 85 тис. грн на місяць (прокурор задекларував заробітну платню у розмірі 1 млн 028 тис. 753 грн за 2023 рік) щоб сумлінно виконувати свої обов’язки. У випадку з Ігорем Миколайовичем, стає зрозумілим, що гарна зарплатня ще не означає відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків.

У будь-якому випадку, за справою буду продовжувати слідкувати.

Нагадаю, що за версією сторони обвинувачення, Лілія АЛЕКСЕЙЧУК, будучи службовою особою, вчинила корупційний злочин, а саме одержала неправомірну вигоду від директора ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» код ЄДРПОУ 42773807 Дмитра ФУСА, у вигляді «відкату» у сумі понад 100 тис. грн, що є 10% від вартості оплачених з бюджету Чорноморської міської ради виконаних робіт ТОВ «КЛІМАТ КОНТРОЛЬ СЕРВІС» на загальну суму 1’055’634 грн.

Наступне засідання заплановане на 14 годину 30.09.2024 року.

Ще матеріали на тему:

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “СПРАВА ПРО КОРУПЦІЮ ТА «ВІДКАТИ»: ПРОКУРОР ІГОР ПОПАДЮК ПРОТИ ПУБЛІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ НСРД

  1. Російська імператриця Катерина II своїм указом 1795 року перейменувала місто Хаджидере в Овідіополь. Чому досі не підняли питання щодо перейменування міста, чому ОПЗЖ досі у депутатах селищної ради. Селище треба перейменувати в Хаджидере! Романе візьміть на контроль та зробіть щось що виявить до вас повагу. Провести публічні обговорення з населення та провести голосування!

  2. Певно гарно прокурору заплатили 😂😂😂.. ганьба!!! Це при такий зарплаті !!!! Люди ледь виживають, а вони жирують…

  3. Тепер я точно знаю, що герої гинуть за таку Україну яка вона є і ваші репортажі цьому підтвердження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.