СЛІДЧИЙ ШАХ НЕ ПРИЙШОВ НА ЗАСІДАННЯ СУДУ, ЧИМ ЗАТЯГУЄ РОЗГЛЯД СПРАВИ

Кількість переглядів 468

10 жовтня 2019 року в Овідіопольському районному суді Одеської області не відбулось засідання по розгляду позову слідчого Овідіопольського відділу поліції Шаха Т.А. про захист честі, гідності та ділової репутації, яку він вважає, що втрачає з причини розміщення на сайті «Альтернатива.орг» статей Савко Л.Г.

Сам Тимур Ахмадович на засідання не з’явився, але перед цим подав два заперечення, які датовані 05 жовтням:

  • В першому він заперечує проти наших витрат на правову допомогу. Він хоче, щоб суд або взагалі не враховував наші витрати у сумі 3’000 грн. з кожного (загалом 6’000 грн.), або врахувати лише 500 грн. по 225 грн. з кожного, вважаючи, що адвокату буде цього достатньо.
  • В другому він заперечує проти показів свідка Михайліщева В.І., клопотання про допит якого подала Савко Л.Г.

Дуже хочеться побачити де Шах Т.А. знайде юриста за 10 доларів. Нехай Тимур Ахмадович представить адреси таких юридичних контор, ми їм зробимо безкоштовну рекламу.

Також не зовсім ясно, чого Шах Т.А. так переживає за свідка Михайліщева В.І.? Якщо є свідки, які готові давати покази по будь-якої справі то необхідно вислухати їх покази з метою всебічного розгляду справи. Нехай суд приймає потім рішення, які докази брати до уваги.

І взагалі, навіщо затягувати розгляд справи, якщо сам подав позов? Вже після закриття засідання, в 14 годин 20 хвилин Тимур Ахмадович прийшов до судового залу, прекрасно розуміючи, що при стислому графіку в Овідіопольському суді ніхто не буде чекати більше 10 хвилин.

Наступне засідання заплановане на 28 листопада 2019 року на 13 годину 30 хвилин. Сподіваємось, що суд вже прийме рішення по клопотанням Шаха Т.А. від 05.10.2019 року.

Ще матеріали по темі:

А почалось все через ці статті Лариси Савко:

  1. КТО ЖЕ ЯВЛЯЕТСЯ ТАЙНЫМ ПОКРОВИТЕЛЕМ ЖСК НОВОДОЛИНСКИЙ – 1 ???
  2. ОБРАЩЕНИЕ ЛАРИСЫ САВКО ПО СИТУАЦИИ В СЛЕДСТВЕННОМ ОТДЕЛЕ ОВИДИОПОЛЬСКОЙ ПОЛИЦИИ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СЛІДЧИЙ ШАХ НЕ ПРИЙШОВ НА ЗАСІДАННЯ СУДУ, ЧИМ ЗАТЯГУЄ РОЗГЛЯД СПРАВИ

  1. Я видя всю ситуацию установила гонорар, такой который установленный мин.юстиции, то есть минимальный проверить можно здесь https://odesa.legalaid.gov.ua/ua/
    (Для розрахунку розміру винагороди за надання БВПД адвоката в межах виконання доручення центру завершилася до 1 січня 2018 року)
    но не для защиты своего гонорара я это пишу…. а для того чтоб понимали, как оценивает свою работу следователь и адвоката, журналиста, просто личности… Я уже, почти, молчу, что следователь своих опровержениях описывает уголовное дело, которое этого дела совершенно не касается, показывая на что готов следователь, чтоб подтвердить свою деловую репутацию…
    Мы действительно уже 3 заседание не можем допросить 2 свидетелей которые уже одобрены судом и одно просим.
    Поэтому приглашаю всех, кто хочет подтвердить деловые качества следователя а также поддержать журналиста и просто потерпевшую на заседание суда на 28 11 2019 г. на 13 ч 30 мин.
    но не для защиты своего гонорара я это пишу…. а для того чтоб понимали, как оценивает свою работу следователь и адвоката, журналиста, просто личности… Я уже, почтимолчу, что следователь своих опровержениях описывает уголовное дело, которое этого дела совершенно не касается, показывая на что готов следователь, чтоб подтвердить свою деловую репутацию…

    1. Извиняюсь, два раза копировался комент … главное суть:
      приглашаю всех, кто хочет подтвердить деловые качества следователя, а также поддержать журналиста и просто потерпевшую на заседание суда на 28 11 2019 г. на 13 ч 30 мин.

Comments are closed.