СПРАВУ ПЕЙЧЕВА БУДУТЬ РОЗГЛЯДАТИ У ЗАКРИТОМУ РЕЖИМІ. СУД ВІДМОВИВ НАМ У КЛОПОТАННІ НА ПРОВЕДЕННЯ ВІДЕО ЗЙОМКИ

Кількість переглядів 272

Сьогодні, 24 листопада 2017 року, в Овідіопольському районному суді Одеської області почався розгляд кримінального провадження стосовно Андрія Пейчева, якого звинувачують у вбивстві та зґвалтуванні 17 річної Тетяни Маснюк.

На засідання обвинувачений був доставлений під конвоєм, т.к перебуває під час розгляду його справи у слідчому ізоляторі.

Також на процес з’явився прокурор Одеської прокуратури №1, адвокат обвинуваченого і дружина підозрюваного, яка буде виступати на процесі у якості свідка.

Перед початком розгляду справи, суд звернувся до обвинуваченого з питанням, чи бажає він розгляд його справи судом присяжних, тому що максимальний термін звинувачення, передбачений статями за якими він обвинувачується — довічне ув’язнення. Андрій Пейчев висловив таке бажання, значить будуть ще визначені присяжні для участі у процесі.

Наша редакція заявила клопотання про проведення відеозапису процесу. Після розгляду клопотання у нарадчій кімнаті, у зв’язку з присутністю в обвинуваченні злочину проти статевої недоторканості особи, в нашому клопотанні нам було відмовлено.

Подальший розгляд справи буде проходити в закритому режимі, так що наступного разу ми зможемо побувати на процесі вже під час винесення Вироку.

Після виходу із залу ми спробували отримати коментарі свідка по справі, а також дружини обвинуваченого Пейчева. Однак, вона не побажала давати будь-які пояснення.

Ще матеріали по справі:

СПРАВУ ВБИВЦІ ТА ҐВАЛТІВНИКА АНДРІЯ ПЕЙЧЕВА РОЗГЛЯНЕ КОЛЕГІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СУДУ

З місця подій, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0