ЗАПЛАНОВАНЕ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СВК. ЧИ БУДЕ РОЗГЛЯНУТО НА ЦЬОМУ ЗАСІДАННІ ПОСТАНОВА ЦВК ВІД 08.02.2018 РОКУ?

Кількість переглядів 305

На 14 годину 10 лютого 2018 року заплановано засідання Таїровської селищної виборчої комісії. Попереднє засідання відбулось ще 27 січня і на ньому було декілька несподіваних, одним з основних, на мою думку, це відкладення розгляду заяви переможця виборів на посаду Таїровського селищного голови Тимура Хасаєва: «МИ НЕ ВІДМОВЛЯЄМО ТИМУРУ ХАСАЄВУ У РЕЄСТРАЦІЇ, А ПЕРЕНОСИМО РОЗГЛЯД ЙОГО ЗАЯВИ» — БУРАВЛЬОВ ПЕРЕПИСУЄ ЗАКОН ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ.

За ці два тижня комісія встигла не виконати навіть власне рішення про повторне голосування 04 лютого по трьох одномандатних округах: ПОВНЕ ФІАСКО – БУРАВЛЬОВ О.І. ПЕРЕВЕРШИВ СЕБЕ: ПОВТОРНЕ ГОЛОСУВАННЯ ПО ТРЬОМ ОКРУГАМ НА ВИБОРАХ В ТАЇРОВСЬКУ ОТГ НЕ ВІДБУЛОСЬ.

Вже навіть Центральна виборча комісія втрутилась в процес виборів в Таїровськоку ОТГ та прийняла Постанову №19 від 08.02.2018 року: «ЛІКИ» ДЛЯ БУРАВЛЬОВА ТА «ВІДПОВІДЬ» ДЛЯ ЯРОЦЬКОЇ ВІД ОХЕНДОВСЬКОГО. ЦВК ВИМУШЕНА ВМІШАТИСЬ У ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС В ТАЇРОВСЬКУ ОТГ.

  • Чи виконає Таїровська комісія Постанову ЦВК, якою її зобов’язано до 12.02.2018 року встановити підсумки голосування та результати виборів депутатів в одномандатних виборчих округах № 21, 22, 24 і 25 та прийняти рішення про реєстрацію Тимура Хасаєва Таїровським селищним головою?
  • Чи голова комісії Буравльов О.І. відкладе розгляд Постанови ЦВК на останній день?

Почекаємо самого засідання, яке відбудеться за адресом: Овідіопольський р-н, село Лиманка, ДІЛЯНКА 10, будинок 39/1. Всі подробиці обов’язково будуть на нашому сайті.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0