ПРОЦЕС СТВОРЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ОТГ «ЗАМОРОЖЕНИЙ». СПРАВУ РОЗГЛЯДАЄ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Кількість переглядів 556

13 лютого 2018 року Одеським окружним адміністративним судом розпочинається розгляд справи №815/179/18 за позовом Калаглійської сільської ради Овідіопольського району Одеської області до Одеської обласної державної адміністрації про визнання протиправним та скасування розпорядження №1042/А-2017 від 03.11.2017 року «Про затвердження висновку щодо відповідності Конституції та законам України проектів рішень місцевих рад щодо добровільного об’єднання».

На засіданні буде розглянуто питання залучення до розгляду справи представника Овідіопольської селищної ради для захисту прав та інтересів територіальної громади селища Овідіополь.

Нагадаємо, що 06 грудня 2017 року Калаглійською сільською радою було прийнято остаточне рішення щодо остаточного входження в Овідіопольську ОТГ. Не погодившись з таким рішенням, голова сільради Щібаєв І.В. призупинив дію цього рішення свою Розпорядженням від 11.12.2017 року. Однак, призупинівши дії рішення пан Шибаєв І.В. не скликав упродовж двох тижнів позапланову сесію з цього питання.

Для представлення інтересів Овідіопольської громади на останньої сесії селищною радою, яка відбулась 06 лютого, було прийнято рішення №682-VІІ, за яке проголосувало «ЗА» 16 представників селищної ради – це селищний голова Савальєва Л.І. та 15 депутатів з 19 присутніх.

3 депутата «УТРИМАЛИСЬ» – це Віхтєва Світлана Дмитрівна, Проскуровський Володимир Петрович Томіловський Костянтин Володимирович. Один депутат був «ПРОТИ», це Видра Сергій Олександрович.

Відсутніми на сесії були: Горобець Олександр Валерійович, Журавльов Олександр Михайлович, Колесник Віталіна Василівна, Ліпач Юлія Олександрівна, Падурець Юрій Іванович, Созанський Віктор Миколайович, Фесюк Геннадій Володимирович.

Представляти інтереси Овідіопольської громади на судовому засіданні будуть спеціаліст І категорії з юридичних питань селищної ради Кузьменко Наталія Василівна та депутат седищної ради від 13 виборчого округу Панчук Анатолій Дмитрович.

Засідання заплановано на 12 годину та відбудеться за адресом: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога,14, Одеський окружний адміністративний суд. Головуючий суддя по справі суддя Самойлюк Г.П.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ПРОЦЕС СТВОРЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ОТГ «ЗАМОРОЖЕНИЙ». СПРАВУ РОЗГЛЯДАЄ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Comments are closed.