ТРОХИ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ТРУХАНОВА ДЛЯ ТИХ ХТО ЦИКАВИТЬСЯ ДОЛЕЮ ОДЕСИ

Кількість переглядів 248

Труханов, не повертаючись в Україну (вже майже 2 місяці він відсутній в державі), відбув у відрядження в Чехію до кінця робочого тижня. Цікаво, що 16 лютого (п’ятниця) повинно відбутись пленарне засідання Одеської міської ради, на якому Труханова не буде.

Один раз вже засідання переносилось, бо депутати відмовились приходити, щоб допомогти Труханову, але поки ніякої інформації про перенос нема.

Думаю, ймовірність того, що засідання відбудеться в цей раз – доволі висока. Сподіваюсь, що секретарю від БПП вистачить мужності, щоб поставиит питання про те, що міський голова Одеси самоусунувся та оголосити себе в.о. міського голови.

Враховуючи ситуацію в міській раді – людям Труханова не вистачить голосів змінити секретаря. Більш того, враховуючи, що деякі депутати так само переховуються за кордоном, а інші зрозуміло, що “капітан”, не “капітан”, а посміховисько та трус, який не контролює ситуацію та просто їх кинув, поки сам переховується – думаю, думаючи про своє майбутнє – вагома кількість з них і самі проголосують за це.

Доречі, рішення вступають в силу після підписання їх міським головою, як вони планують це зробити,якщо залишать міським головою людину, яка не з’являється в країні? Будуть поштою по всьому світу рішення надсилати?

Олександр Винницький

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0