РОЗСЛІДУВАННЯ СПРАВИ ЗАМАХУ НА ВБИВСТВО ЛІДЕРА ДЕМПАРТІЇ МОЛДОВИ ЗАВЕРШЕНО. ВІДЕО

Кількість переглядів 489

Поліцейські Головного слідчого управління Нацполіції завершили розслідування замаху на вбивство лідера Демократичної партії Республіки Молдова Влада Плахотнюка.

4 учасника злочинної групи підозрюються у вчинені кримінальних порушень за 9 статями ККУ.

Зібрані докази слідчими ГСУ доводять причетність групи ще до ряду тяжких та особливо тяжких злочинів.

На рахунку зловмисників викрадення у Києві та незаконне позбавлення волі підприємця, розбійний напад та умисне вбивство фермера у Київській області.

У свою чергу правоохоронці Республіки Молдова завершили розслідування стосовно ще 7 осіб, які «працювали» вже на їх території.

Нагадаю, що до складу злочинного угруповання входили громадяни України та Молдови. Зв’язки керівників угруповання вказували на те, що супроводжували реалізацію злочину представники спецслужб РФ. Відое затримання:

За даними правоохоронців, після скоєння злочину вбивці мали повернутися до України. Таким чином задум полягав у тому, щоб дискредитувати правоохоронну систему України та погіршити українсько-молдавські міждержавні відносини, зазначили у ДПСУ.

Усі дії проводилися по обидва боки кордону спільно з правоохоронними органами Молдови. Інформацію про можливу підготовку замовного вбивства ДПСУ отримала кілька місяців тому.

За вбивство лідера Демократичної партії Молдови зловмисникам обіцяли 200 тисяч доларів, із яких 100 тисяч вони завчасно отримали як аванс. В ході попередніх слідчих дій було встановлено, що до складу ОЗГ входить більше 10 осіб, які протягом 2015-2016 років скоїли ряд тяжких злочинів в м. Києві та Київській області, серед яких вбивство, викрадення людини та розбої.

Чекаємо на судовий розгляд справи та обвинувальні вироки.

За інформацією: Ольга Атаманова та BBC на Громадському

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “РОЗСЛІДУВАННЯ СПРАВИ ЗАМАХУ НА ВБИВСТВО ЛІДЕРА ДЕМПАРТІЇ МОЛДОВИ ЗАВЕРШЕНО. ВІДЕО

  1. Почему у нас куча нелегалов с Молдовы на любой строке а Саакашвили что рыжий.

      1. Как то сексуально ты написал слово ” черненький

Comments are closed.