БУРАВЛЬОВ ВДРУГЕ НЕ МОЖЕ ЗІБРАТИ СЕСІЮ. ЦЕ ПОВНЕ ФІАСКО ВИБОРЧОЇ КОМПАНІЇ

Кількість переглядів 432

20 березня 2018 року голова Таїровської виборчої комісії Олег Буравльов вдруге невдало намагався зібрати першу сесію Таїровської селищної об’єднаної територіальної громади. На цей раз прийшло 11 з 20 зареєстрованих депутатів.

Нагадаємо, що перша невдала спроба відбулась 02 березня. Тоді прийшло 12 депутатів.

Що можна казати? Це повне фіаско. Голова комісії рішення якої біля 20 раз скасовувались рішеннями судів та визнавались протиправними, мабуть, не гідний взагалі очолювати будь-яке засідання будь-якої ради.

На останньому засіданні Таїровської виборчої комісії Буравльов О.І. намагався виправдатись та навіть звернувся до голови Одеської ОДА Максима Степанова та до Центральної виборчої комісії з проханням повернути виборчий процес у законне русло. Сам, за допомогою більшості членів комісії, завів цей процес у беззаконня, а потім просить того, хто не може впливати на виборчій процес, повернути закон.

Це пік цинізму – Олег Іванович прийняв присягу перед українським народом де присягнув при здійсненні своїх повноважень додержуватися Конституції України та законів України. Присягнув виконувати, але біля двадцяти раз порушив і закон, і Конституцію.

Що далі? В тому ж зверненні до Степанова М.В. комісія погрожує визнати вибори депутатів такими, що не відбулись. Після того, як на заяву Тимура Хасаєва зареєструватись Таїровським селищним головою, Буравльов О.І. виносе на голосування проект рішення про те, що Тимур Хасаєв добровільно відмовився від реєстрації я вже нічому не здивуюся.

Після невдалого засідання, перед журналістами виступив обраний депутат Данило Топольницький, якій звинуватив вісьмох депутатів у змові проти громади.

Але для мене однозначно стало зрозумілим, що ті вісім, а мабуть вже і дев’ять депутатів, які, на мою думку, свідомо ігнорують зібрання сесії без законно обраного голови Тимура Хасаєва, саме вони і є справжніми депутатами Таїровської селищної об’єднаної територіальної громади, які намагають захистити вибір громади.

Чекаємо на чергове засідання Таїровської селищної виборчої комісії, яка запланована на четвер, 22 березня. Час зібрання поки ще невідомий. Може комісія схаменеться та виконає своє головне призначення – зафіксую своїм рішенням законний вибір громади.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “БУРАВЛЬОВ ВДРУГЕ НЕ МОЖЕ ЗІБРАТИ СЕСІЮ. ЦЕ ПОВНЕ ФІАСКО ВИБОРЧОЇ КОМПАНІЇ

  1. вот вам и обьединения кому это выгодно только в Киеве

  2. А хлопчик это погоняло или гейкликуха?))) А то подозрительно когда два мужика ходят по Овидиополю заруку еще и с камерой.))

Comments are closed.