ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РЕС ВИПРАВИВ НАПРУГУ ВПРОДОВЖ ОДНІЄЇ ДОБИ

Кількість переглядів 707

26 грудня 2018 року ми з нашою читачкою Іриною Целик сходили в Овідіопольский енергозбут для отримання пояснень стосовно низької напруги в електромережі по вул. Туполєва в смт Овідіополь, про що ми писали в статті: ЗА ЩО МИ ПЛАТИМО ОБЛЕНЕРГО? ЧИ ЗМІНИТЬСЯ СИТУАЦІЯ ПІСЛЯ ПРОВЕДЕННЯ РЕФОРМ?

Зі слів керівника РЕС Бесараба О.М., з яким ми поспілкувались в Овідіопольському енергозубуту, зі всіх питань стосовно роботи електромереж необхідно звертатись до call-центру Одесобленерго за телефоном 048-705-90-90.

Не відкладаючи справу у «довгий ящик» Ірина прямо на порозі Овідіопольського енергозбуту зателефонувала до call-центру, де заявку прийняли та пообіцяли у продовж 15 днів виправити проблему.

Але, і Овідіопольсикй РЕМ не став відкладати справу у «довгий ящик» і вже увечері приїхала ремонтна бригада, яка просто перекинула помешкання Ірини на іншу фазу і все відразу виправилось. Після 186 В, прибор почав показувати 247 В і все в домі запрацювало.

Але доволі дивовижна ситуація: одна фаза дає нормальну напругу, інша занижену. Це як? І якщо всі хто перебуває на фазі де занижена напруга перейдуть на іншу, чи не поміняється ситуація з точністю до навпаки? Ми попросили Ірину спостерігати за поведінкою напруги і далі.

А всім у кого є проблема з електромережами, пропонуємо відразу звертатись до call-центру за телефоном:

  • 048-705-90-90

Якщо реакції не буде, звертайтесь до редакції, будемо примушувати реагувати на скарги абонентів.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РЕС ВИПРАВИВ НАПРУГУ ВПРОДОВЖ ОДНІЄЇ ДОБИ

  1. Я Вам с Гагарина скину видио у Нас сейчас 170 v- 17-15ч

  2. Другими словами-наш РЭС полностью не выполняет свою функцию…Обдирание денег и проколотка понтов по звонку.

  3. Іншими словами, а перед тим як розводити балаган підкажіть с початку. . .
    А хтось з вас подав заявку до РЕМ, про те що у вас напруга не відповідає нормі ???
    Ні ?????? !!!!!!! Я так і думав….
    А у тих хто звернувся, напруга у нормі. …

  4. Та деж у норми?Вдень 220,увечори 190,писля опивночи та до ранку 260 и це так що литом,що взымку.Тут перекидка фаз або замина трансформатора ничого не дасть

  5. У этой Ирины Целик чето дофига свободного времени, то на электричество жалуется то на площадку у спорткомплекса. На работу бы устроилась

Comments are closed.